- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
- Konu Sahibi merhabamillet
-
Sizinki tamam ok daEsiniz herhalde zayıf birisi fizik olarak cunku bu saydiklarinizi bende yemem
Yumurta yemem cok kotu kokuyor
Sakatat pisince bende evden çıkardım bekarken burnumu tutup..
Koyun eti yemem.
Dolma yerim ama
Sebzenin icinde et yemem
Mercimek corbasi mantar corbasi cok severim
Zayif insanlar corba ve salatayı cok severler
Zaten bu 2 yiyecek kilo aldirmaz
Bende nohut yemem. Kuru fasulye de cok ac kalırsam yerim. Bulgur yemem. Pirinc pilavi daha guzel ama simdi.de doktor yasakladi
Bulguru sadece meyhane pilavi olcak salcali oyle yerim.
Merak etmeyin açlıktan ölmez. Ben ölmedim. Cok cok midem.kazinirsa dolaptan turşu yiyorum ya da cubuk kraker((
Zaten suan çoğu seyi yemem yasaklandi da bi sorun olmaz herhalde ama pizza borek corekte yasak napcam ben ya
Esiniz hamur isi seviyorsa yapin 2 gun yesin. Yer kesin mesela.pizza.
Benim yerime de yiyin
Bide lahmacun alin atin dolaba hamburger eti yaptirin kasaptan atın dolaba o saydiginiz brokoli falan yapmasi kolay zaten ne bilim börülce yemegi iste neydi bakla falan oyle sebzeler pisirin
Bide bamyanin mevsimi geldi verin onune yesin ekmege bandira bandira ..
Bana ekmekte yasak artik
Öyle olmuyo işteKorkunç.
Yemek bulamayan insanları düşünüp şükrederek yiyemez mi?
Yerinizde olsam ne yemek beğendireceğim diye uğraşmam çünkü sizin emek verdiğiniz nimete burun çeviriyor. Otursun kendine yemek hazırlasın.
Ben deSaka gibi hiç bisey yemiyor esime şükrettim yeminle
Etmeyin? Eşsiniz siz, kimsenin görevi yemek hazırlamak değil. 2 eli varsa kendi yemeğini kendi hazırlayabilirÖyle olmuyo işte
İnsanları idare etmek bazen o kadar zor Kİ
Cidden merak ettim ne yer bu adamMerhaba forum sakinleri,
Ben bu siteye yeni üye oldum. Konuları okudukça, bende bir çıkış yolu aramak için konu açmaya karar verdim. Benim eşim aşırı şekilde yemek seçiyor. Benim yemek seçme gibi bir huyum yok ama o insanı çıldırtacak şekilde yemek seçer.
Yemekte et varsa yemez.Dolma yemez.Sakatat söylemiyorum bile evde bir kere pişirdim, eve girer girmez çıktı gitti. Böyle biri umarım aklınızda canlanmıştır. Yumurta yemez,bulgur yemez,nohut yemez.Bunlar aklıma gelenler yazmaya kalksam üşenir okumazsınız. :)
Ben bununla nasıl başa çıkarım bilmiyorum. Her sabah akşama ne yemeği yapsam diye kara kara düşünüyorum artık ciddi ciddi çok bunalıyorum. Bu durumda olanlar ne yapıyor? Ne yapıyorsunuz bu sorunu nasıl aştınız ?
Herkese teşekkür ederim.
Tabi canımEtmeyin? Eşsiniz siz, kimsenin görevi yemek hazırlamak değil. 2 eli varsa kendi yemeğini kendi hazırlayabilir
Hazırlayamam diyorsa önüne koyulanı beğenmesi gerek
Ya bazı kadınlar aşırı anaç oluyor, eşi çocuğuymuş gibi davranıyorlarTabi canım
Size katılıyorum ben de
Hayatta uğraşmam
Yemekleri bile çoğu zaman kendi yapıyor
Konu sahibi için düşündüm
Karşındaki laftan anlamıyorsa , yola getirmek zor olur
EvetYa bazı kadınlar aşırı anaç oluyor, eşi çocuğuymuş gibi davranıyorlar
"Ya aç kalırsa" diye düşünen bile gördüm bu forumda
Kocaman adam
Ben bu tur insanların gerçekten hiç ac kalmadığını düşünüyorumKorkunç.
Yemek bulamayan insanları düşünüp şükrederek yiyemez mi?
Yerinizde olsam ne yemek beğendireceğim diye uğraşmam çünkü sizin emek verdiğiniz nimete burun çeviriyor. Otursun kendine yemek hazırlasın.
Tabii canım, paşa torunu olarak büyümüşler. Ne isteseler önlerine getirilmiş ondan şımarmışlar.Ben bu tur insanların gerçekten hiç ac kalmadığını düşünüyorum
Üniversitede parasiz kaldigimda iyi kötü bir makarna bulup haslamistim yogurtsuz salcasiz yağsız dümdüz makarna dünyanın en güzel yemeği gibi gelmişti
Hiç sevmem onu yemem bunu yemem triplerindeki insanları
Onun sevdiği şeyi bolca yap 3 gün aynısını yesin bitirince bişey daha yap 3 günde onu yesin biktirMerhaba forum sakinleri,
Ben bu siteye yeni üye oldum. Konuları okudukça, bende bir çıkış yolu aramak için konu açmaya karar verdim. Benim eşim aşırı şekilde yemek seçiyor. Benim yemek seçme gibi bir huyum yok ama o insanı çıldırtacak şekilde yemek seçer.
Yemekte et varsa yemez.Dolma yemez.Sakatat söylemiyorum bile evde bir kere pişirdim, eve girer girmez çıktı gitti. Böyle biri umarım aklınızda canlanmıştır. Yumurta yemez,bulgur yemez,nohut yemez.Bunlar aklıma gelenler yazmaya kalksam üşenir okumazsınız. :)
Ben bununla nasıl başa çıkarım bilmiyorum. Her sabah akşama ne yemeği yapsam diye kara kara düşünüyorum artık ciddi ciddi çok bunalıyorum. Bu durumda olanlar ne yapıyor? Ne yapıyorsunuz bu sorunu nasıl aştınız ?
Herkese teşekkür ederim.
Ayni dert bende var esim her seyi secer yemez bi cozum bulamadik yemiyo adam kucukken annesi yedirmemis o yemekleri anneside sevmezmis oyle alismis hala yemiyoMerhaba forum sakinleri,
Herkese teşekkür ederim.
Bizim evde de vardi boylesi ilk zamanlar kan ter icinde yemekleri onun zevkine göre uğraştım durdum sonra kafama dank etti ne kadar kendimi yipratmisim diye şimdi kafama göre yapiyorum ister yesin ister yemesinBenim eşim de yemek seçer ben de ona yemek yapmıyorum. Trip olsun diye değil; yemek seçiyorsa kendi yemeğini kendi yapmalı. Kendi sevdiğim gibi yapıyorum yemekleri yerse yiyor yemezse kendine tost yapıyor koca adam vitamin alsın diye peşinden koşup daraltacak değilim annesi gibi. Ha sevdiği birkaç yemek var işte patates graten filan gibi haftada bir onu yapıyorum benden kıymetlisi olmuyor valla
Onları yapın onları yesin. Bu yaştan sonra duzeltemezsiniz, her gün aynı yemeği yiyip şikayet etmiyordum inşallah.Benim eşimin yediklerini saymak yemediklerini saymaktan daha kolay. Et tavuk yer. Kurufasulye nohut yer. Taze fasulye bezelye yer. Sarma dolma da yer ama sadece biber dolması olacak. Bunun dışında birşey yok.
Çok sinir bozucu bir durum. Bunlar dışında birşey olsun tadına bile bakmaz
Çünkü fazla fedakarlık fazla vefasızlik getirir.Yapmayin begenmiyosa kendi yapsin ben hergun yaptim sonuc bosanma... Ne istediyse yaptim annesinin yapabildigi tek yemek olan tavuk soteyi ovdu de ovdu hakkim helal degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?