Eşimin yengeleri🤦‍♀️

Köy değil oranın 3bin nüfuslu bir kasabası var orda o dedigi marketten var görünüyor. Yani köy dediği yer orası benve. Ama bu sefer de nasıl kiralık ev olmaz orası muamma.

Konuyu ilk okuduğumda yeni evlendiniz sandım. Ama 1,5 yıl olmuş el insaf. Bunca zaman nasıl ev bulamadınız?
Haklılar konuşmakta.
1,5 yıldır bari kira verseydiniz.

1 buçuk yıldır mi ev bulamıyorsunuz?

Kendinize ev tutun sonrası mesafe koyun aranıza.
bence beleş evde oturmak işinize gelmiş gibi

internetten açtım baktım bayaaa büyük bir ilçe ev bulamamış olmanız imkansız gibi
valla yazacaktım ama baktım siz yazmışsınız rahatladım.

1. ev bulmadan evlenmeseydiniz,plansız evlilik mi yapılır?
2. 1.5 senedir ev bulamıyor olmanız biraz abes,bence işinize gelmiş kira ödemeden oturmak.
3. dayının da sizin de üslubunuz berbat.
4. yengeler sizi neden kıskansın? hep de gelin kıskanılır zaten ne hikmetse.

tamam kötü davranmaları hoş değil ama siz de evlerine çöreklenmişsiniz biraz,rahatsız olmakta haklılar.

Eşim görüşmesini kesmez annesi dayilarina her zaman saygılı ol dio vefasz olma dio abi kardes gibilerdi hep eşimle. Oyuzden bayramda seyranda gider bayramlasir gelirim diye düşünüyorum yanls miyim
Amcaları içinde aynı şeyi derlermi acaba

Valla tuttum seni konu sahibi.
Sen ki koskoca müdürün çıtır karısının.
Yengelerin surekli kıskandığı yegane gelinsin.
Dayilarin belden aşağı espriyi rahatça yapabileceği kisisin.( ne hikmet kocada ağzını açıp hayırdır dayı demiyor)
Üstünden başından cehalet akmanin yegane örneğisin.
Okul okumadığını düşünüyorum ama okumussan bile okumanın dahi fayda etmediği insanlara en güzel örneksin.

Kal burda sevdim seni ben.. Sana ve yazdıklarına bakıp bakıp eğleniyorum ben....

Yapacak şey belli evlerinden ayrılmak sonra mesafe koymak kolay olur. Laf etseler bile cevap verebilirsiniz minnet duymazsınız kisaca

Ay siz hem kel hem fodul gibi olmuşsunuz yengeler size az bile yapıyor bence ben olsam yaka paça kovarım.. resmen kadınların evlerini işgal etmiş durumdasınız hala da çemkiriyorsunuz.. “yengelere söz düşmezmiş” yazık bunu söyleyen de bi kadın..

Ohh ne guzel evlerine konmussunuz bedava. Kira vermeden. Hadi üç ay ev bulamadınız. En fazla yani. Üç aydan sonra ben çıkın derdim. Gıcık olan yengeler değil sissiniz. Ev gecindermiceksiniz evlenmeseydiniz bı zahmet. Babasinin evi değil ki kamp kurmussunuz. Sizin gibi fırsatçı insanlardan korusun Allah'ım.

Hadi ani oldu ev bulamadınız. 1,5 yıldır iyi kötü ev bulunurdu rahatınız yerinde olunca yeterince araştırma ihtiyacı hissetmemişsiniz. Yengeler haklı, siz de araya mesafe koyup kızacak bir şey yapmayın adamlar size kaç zamandır evlerini açmış.

Ya face hesabını buldum Mune acaba konu sahibinin ismini silseniz mi Tamam şahsen suçlu bulmuş olabilirim ama büyük mağduriyet yaşayacak

Ya face hesabını buldum Mune acaba konu sahibinin ismini silseniz mi Tamam şahsen suçlu bulmuş olabilirim ama büyük mağduriyet yaşayacak
sizin yaptığınız doğru mu şimdi? Mune ye özelden yazsanız daha iyi değil miydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…