Köy değil oranın 3bin nüfuslu bir kasabası var orda o dedigi marketten var görünüyor. Yani köy dediği yer orası benve. Ama bu sefer de nasıl kiralık ev olmaz orası muamma.Ben biliyorum o köyü
Yanlışlık bastım cevaplaya
Hangi köyde market var allah aşkına bide hangi köyde kiralık ev olur
Herkesin bağı bahçesi tarlası olur o bahçe içinde evi olur
Köyde bakkal olur kesin köyün bakkalı eşi dolasıyla sahibi olunca müdürü de oluyor
Kendi de müdürün karısı çıtır tülin
Ben biliyorum dediğim köy marketi olan kiralık evide olucak olan böylesine gelişmiş ülkemde tek bir yer geliyor aklıma
Polonez köy
Kasabanın adını çok merak ettimKöy değil oranın 3bin nüfuslu bir kasabası var orda o dedigi marketten var görünüyor. Yani köy dediği yer orası benve. Ama bu sefer de nasıl kiralık ev olmaz orası muamma.
1 buçuk yıldır mi ev bulamıyorsunuz?
Kendinize ev tutun sonrası mesafe koyun aranıza.
valla yazacaktım ama baktım siz yazmışsınız rahatladım.bence beleş evde oturmak işinize gelmiş gibi
internetten açtım baktım bayaaa büyük bir ilçe ev bulamamış olmanız imkansız gibi
Yeşille başlıyor yani bir tek orda var. Diğerleri ilçede:)Kasabanın adını çok merak ettim
Amcaları içinde aynı şeyi derlermi acabaEşim görüşmesini kesmez annesi dayilarina her zaman saygılı ol dio vefasz olma dio abi kardes gibilerdi hep eşimle. Oyuzden bayramda seyranda gider bayramlasir gelirim diye düşünüyorum yanls miyim
Bencede orası baktım şimdi uyuyor anlatımınaYeşille başlıyor yani bir tek orda var. Diğerleri ilçede:)
Yok kavakla başlayan o değil kesin bilgi :)Yeşille başlıyor yani bir tek orda var. Diğerleri ilçede:)
Köyde bim olmaz. En kucuk haliyle bile beldelere açıyorlar. Hatta birçok kucuk beldede bile hala yok o tarz marketler.Bim falan oluyor. Oralarında müdürü vae
Yapacak şey belli evlerinden ayrılmak sonra mesafe koymak kolay olur. Laf etseler bile cevap verebilirsiniz minnet duymazsınız kisacaMrb manisa alasehirden oturuyorum. Eşim dayılarina çok düşkün 4 tane dayısı var istanbulda oturuyor onlar. Düğünümüze yakın ev bulamadığımız için dayılarının manisaya geldiğinde kaldiklari evde kalıyoruz. Yengeleri bunun lafini sürekli yapıyorlar. Iyi yerlestiler gibisine. Eşim dayisina söyledi size onlar dgl biz verdik dio sktiredin siz onları diyor. Dayilari ben gelin geldgmden beridir yani 1 bucuk senedir hep kaldiramiycagim sakakar yapiolar cok rahat konsyolar. Karılari sürekli kiskanclik yapıyorlar laf sokuyorlar evime kahve icmeye geliyorlar agzimdan laf alip arkamdan konuşuyorlar kulagima geliyor ikiyüzlülük yapiyorlar sizce bu insanlara nasıl davranmaliyim yengeleri çok fena
Ay siz hem kel hem fodul gibi olmuşsunuz yengeler size az bile yapıyor bence ben olsam yaka paça kovarım.. resmen kadınların evlerini işgal etmiş durumdasınız hala da çemkiriyorsunuz.. “yengelere söz düşmezmiş” yazık bunu söyleyen de bi kadın..Cnm anlamadin heralde kalacak yerleri var. Almanyada oturan kayni var onun burada yaptrdigi evi var geldiklerinde orda oturuyorlar. Ayrica yengelerine laf yapmak düşmez dayıları eşime söyler girmek istediklerinde. Demiyorlarsa bekleyecekler biz ev bulsak zaten çıkarız laga lugaya gerek var mı diyosun
İşime öyle geliyor bedava ev bulmuşum kaçırır mıyım demiyorsunuz da bana söz düşmez diyorsunuzYerine göre. Eşime düşen yerde ben karışmam. Sonuçta sadece bi kari kocaya ait deil 3ününde otrdugu bi ev
Ohh ne guzel evlerine konmussunuz bedava. Kira vermeden. Hadi üç ay ev bulamadınız. En fazla yani. Üç aydan sonra ben çıkın derdim. Gıcık olan yengeler değil sissiniz. Ev gecindermiceksiniz evlenmeseydiniz bı zahmet. Babasinin evi değil ki kamp kurmussunuz. Sizin gibi fırsatçı insanlardan korusun Allah'ım.Mrb manisa alasehirden oturuyorum. Eşim dayılarina çok düşkün 4 tane dayısı var istanbulda oturuyor onlar. Düğünümüze yakın ev bulamadığımız için dayılarının manisaya geldiğinde kaldiklari evde kalıyoruz. Yengeleri bunun lafini sürekli yapıyorlar. Iyi yerlestiler gibisine. Eşim dayisina söyledi size onlar dgl biz verdik dio sktiredin siz onları diyor. Dayilari ben gelin geldgmden beridir yani 1 bucuk senedir hep kaldiramiycagim sakakar yapiolar cok rahat konsyolar. Karılari sürekli kiskanclik yapıyorlar laf sokuyorlar evime kahve icmeye geliyorlar agzimdan laf alip arkamdan konuşuyorlar kulagima geliyor ikiyüzlülük yapiyorlar sizce bu insanlara nasıl davranmaliyim yengeleri çok fena
Ya face hesabını buldumSırf merakımdan Manisa Alaşehir tarafında kiralık evlere baktım. Bir sürü ev varmış yani. Başkasının evinde aylarca bedavaya oturmuşsunuz, teşekkür edeceğinize şikayet ediyorsunuz.
Ayrıca hem isminiz gözüküyor hem de nerede oturduğunuza kadar detay vermişsiniz. Dua edin de bir tanıdığınız okumasın buraları, başınız çok ağrır sonra.
Ne yapmışım tam olarak?sizin yaptığınız doğru mu şimdi?Mune ye özelden yazsanız daha iyi değil miydi ?
Okutan insanları faceini aramaya yonlendirdiniz büyük ihtimalle. Şimdi okuyan merakına yenik düşüp bakacak ve daha çok ifşa olacak.ozelden yazsanız tek siz bilirdiniz belki.Ne yapmışım tam olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?