Eşimin yengeleri🤦‍♀️

Evliligimin ilk aylarinda eşimin işi yoktu suan var tek skntimiz ev bulamiyor olmak bos ev yok alasehirin köyünde oturuorz

Yengeleri koydugunuz yer kendinizi de koydugunuz yerdir ama.
Yengelere tanımadıgınız söz hakkını kendinize de tanımayın. Mesafe koymaya çalışmayın mesela, bayramlaşır gelirim diye kendi kendinize karar vermeyin eşiniz bilir onu size söz hakkı düşmez(!) Şakalardan da rahatsız olamazsınız ayrıca bu durumda, dayıdır yapar.

Evliligimin ilk aylarinda eşimin işi yoktu suan var tek skntimiz ev bulamiyor olmak bos ev yok alasehirin köyünde oturuorz
Herkesin kendi evi

kendinizi bu kadar önemsemeyin.
milletin evinden de çıkın madem rahatsız oluyorlar.
siz neden evlendiniz iş yok güç yok ev yok.
kim geçindiriyor sizi?

Ne kadar kötü bir üslup
Bir ev bulamadık diyorsunuz bir eşimin işi yoktu diyorsunuz
İş yoksa evlenmeseydiniz o zaman
Haksızsınız
Bir an önce ev bulup çıkın
Çıkmak isteyen her şekilde ev bulur da sizinde işinize geliyor bu durum kira ödemeden oturmak hoş tabi

Ne anlatıyorsun sen allahaşkina dayilari sürekli yeni evli olmama ragmen karilariyla benu kiyasladiklari için onlarda kiskancluk yptilar cekememezlikleri var 5 aylik evliyken eşiminyengesi bana ben senden daha çıtırım dio. Sence gerek var mi 12 13 yillik biri 5 aylık evli birinden ne kdr çıtır olabilir. Aile ortamlarında beni cok kirdilar. Kocaları ayri esleri ayri hep laf soktular sorsan şakadiyorlar. Ben diorum ki esimin durumunu dayıları biliyorlar idare edebilirlerken karıları oo güzel yerleştiniz diyerek kalp kiritorlar bunu topluluk içinde ypyorlar bu insanlar dogru bn mi yanlışım yani

kendinizi bu kadar önemsemeyin.
milletin evinden de çıkın madem rahatsız oluyorlar.
siz neden evlendiniz iş yok güç yok ev yok.
kim geçindiriyor sizi?
Tatlim ilk ayda yoktu. Yoktu dedigim düzenli bir işiyoktu. Şuan var bu seferde ev yok bulunduğumuz yerde

Cokmak isteyen nsl her sekilde ev bulabiliyor bana bi anlatsana işinin düzenini burada oturttu. Ha diyince başka sehrede geçilmiyor bukundugumuz yer köy. Burada ev yok

Kafalar pırıl pırıl vallahi diyecek bir şey bulamıyorum.
Köy diyor , ev yok diyor .Al küçük bir arsa , üstüne Çelik konstrüksiyonlu bir ev yap . Mis gibi . Para yok deme sakın her şeye yok diyorsun , altınları bozdurun .

Ne mi anlatıyorum ben allah aşkına? Sakin olur musun niye yükseldin? Bu anlattıkların bambaşka şeyler. Ev konusunda evet yanlışsınız istemiyorlarsa oturmanızı oturmayın en başta oturmayacaktınız. Kayınvalide falan yok mu onunla yaşayın bari şu durumdan iyidir.

Yengenin dayının evinden çok kaynananin yani daha uygundu

YIne iyi valla 1,5 sene oturmuşlar

Sizde yüz verdik astarini ister gibi yapmisiniz

Onca zaman oturup şimdi laf ettiler diye kötü oluyorlar

Belki onların çocukları var onlar oturucak yada kendileri

Ayrıca iki duvar ev olur kendi evin olur laf söz olmaz huzur olur

Altınları bozdursam bile yetmiyor arsa için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…