Evliligimin ilk aylarinda eşimin işi yoktu suan var tek skntimiz ev bulamiyor olmak bos ev yok alasehirin köyünde oturuorzAdamin dogru dürüst isi yokmus bile. Ev bulamadik bahane. Yengeler tepkilerinde cok hakli. Kendini gecindiremeyen evlerine cökmüs resmen. Burda kadinlari yok sayan eslerden basla, sizin esinizden tut hepiniz haksizsiniz. Ilerde sizi de yok sayarlar o ailede.
Yengeleri koydugunuz yer kendinizi de koydugunuz yerdir ama.Cnm anlamadin heralde kalacak yerleri var. Almanyada oturan kayni var onun burada yaptrdigi evi var geldiklerinde orda oturuyorlar. Ayrica yengelerine laf yapmak düşmez dayıları eşime söyler girmek istediklerinde. Demiyorlarsa bekleyecekler biz ev bulsak zaten çıkarız laga lugaya gerek var mı diyosun
E madem köy bi evde siz yapın bariEvliligimin ilk aylarinda eşimin işi yoktu suan var tek skntimiz ev bulamiyor olmak bos ev yok alasehirin köyünde oturuorz
Herkesin kendi eviEvliligimin ilk aylarinda eşimin işi yoktu suan var tek skntimiz ev bulamiyor olmak bos ev yok alasehirin köyünde oturuorz
Yengeleri koydugunuz yer kendinizi de koydugunuz yerdir ama.
Yengelere tanımadıgınız söz hakkını kendinize de tanımayın. Mesafe koymaya çalışmayın mesela, bayramlaşır gelirim diye kendi kendinize karar vermeyin eşiniz bilir onu size söz hakkı düşmez(!) Şakalardan da rahatsız olamazsınız ayrıca bu durumda, dayıdır yapar.
Kalacak yerleri var diyorum cnm. Öyle olmasa gelip kalacak tipler zaten. Ayrıca bzm buraya gecmekte ki sebebimiz belliydi yeni evliydik esimin dogru duzgun isi yoktu bile isteye verdiler yengeleri ortalik karstryor. Aileye yeni girdim üstümden prim yapiolar laf yapiolar kulagima geliyor
Ne anlatıyorsun sen allahaşkina dayilari sürekli yeni evli olmama ragmen karilariyla benu kiyasladiklari için onlarda kiskancluk yptilar cekememezlikleri var 5 aylik evliyken eşiminyengesi bana ben senden daha çıtırım dio. Sence gerek var mi 12 13 yillik biri 5 aylık evli birinden ne kdr çıtır olabilir. Aile ortamlarında beni cok kirdilar. Kocaları ayri esleri ayri hep laf soktular sorsan şakadiyorlar. Ben diorum ki esimin durumunu dayıları biliyorlar idare edebilirlerken karıları oo güzel yerleştiniz diyerek kalp kiritorlar bunu topluluk içinde ypyorlar bu insanlar dogru bn mi yanlışım yaniYengeleri koydugunuz yer kendinizi de koydugunuz yerdir ama.
Yengelere tanımadıgınız söz hakkını kendinize de tanımayın. Mesafe koymaya çalışmayın mesela, bayramlaşır gelirim diye kendi kendinize karar vermeyin eşiniz bilir onu size söz hakkı düşmez(!) Şakalardan da rahatsız olamazsınız ayrıca bu durumda, dayıdır yapar.
Tatlim ilk ayda yoktu. Yoktu dedigim düzenli bir işiyoktu. Şuan var bu seferde ev yok bulunduğumuz yerdekendinizi bu kadar önemsemeyin.
milletin evinden de çıkın madem rahatsız oluyorlar.
siz neden evlendiniz iş yok güç yok ev yok.
kim geçindiriyor sizi?
Yani yengelerinde evi. Yani onlar da söz hakkına sahip. O zaman sizi evde istememeleri çok normal.Yerine göre. Eşime düşen yerde ben karışmam. Sonuçta sadece bi kari kocaya ait deil 3ününde otrdugu bi ev
Kira vermemek hazır evde oturmak kolayınıza geldiği için çıkmak istemiyor olabilir misiniz?Tatlim ilk ayda yoktu. Yoktu dedigim düzenli bir işiyoktu. Şuan var bu seferde ev yok bulunduğumuz yerde
Cokmak isteyen nsl her sekilde ev bulabiliyor bana bi anlatsana işinin düzenini burada oturttu. Ha diyince başka sehrede geçilmiyor bukundugumuz yer köy. Burada ev yokNe kadar kötü bir üslup
Bir ev bulamadık diyorsunuz bir eşimin işi yoktu diyorsunuz
İş yoksa evlenmeseydiniz o zaman
Haksızsınız
Bir an önce ev bulup çıkın
Çıkmak isteyen her şekilde ev bulur da sizinde işinize geliyor bu durum kira ödemeden oturmak hoş tabi
12 13 yillik biri 5 aylık evli birinden ne kdr çıtır olabilir
Saçmalama lütfenKira vermemek hazır evde oturmak kolayınıza geldiği için çıkmak istemiyor olabilir misiniz?
Öyle bile olsa nereye kdr öle olabilir. Bilmeden yargilamayin. Benim buradn nsl cikmak istediğimi o tarz insanlarla nsl muhatap olmak istemedigimi tahmin bile edemezsinKira vermemek hazır evde oturmak kolayınıza geldiği için çıkmak istemiyor olabilir misiniz?
Ne mi anlatıyorum ben allah aşkına? Sakin olur musun niye yükseldin? Bu anlattıkların bambaşka şeyler. Ev konusunda evet yanlışsınız istemiyorlarsa oturmanızı oturmayın en başta oturmayacaktınız. Kayınvalide falan yok mu onunla yaşayın bari şu durumdan iyidir.Ne anlatıyorsun sen allahaşkina dayilari sürekli yeni evli olmama ragmen karilariyla benu kiyasladiklari için onlarda kiskancluk yptilar cekememezlikleri var 5 aylik evliyken eşiminyengesi bana ben senden daha çıtırım dio. Sence gerek var mi 12 13 yillik biri 5 aylık evli birinden ne kdr çıtır olabilir. Aile ortamlarında beni cok kirdilar. Kocaları ayri esleri ayri hep laf soktular sorsan şakadiyorlar. Ben diorum ki esimin durumunu dayıları biliyorlar idare edebilirlerken karıları oo güzel yerleştiniz diyerek kalp kiritorlar bunu topluluk içinde ypyorlar bu insanlar dogru bn mi yanlışım yani
Yengenin dayının evinden çok kaynananin yani daha uygunduEvliligimin ilk aylarinda eşimin işi yoktu suan var tek skntimiz ev bulamiyor olmak bos ev yok alasehirin köyünde oturuorz
Altınları bozdursam bile yetmiyor arsa içinKafalar pırıl pırıl vallahi diyecek bir şey bulamıyorum.
Köy diyor , ev yok diyor .Al küçük bir arsa , üstüne Çelik konstrüksiyonlu bir ev yap . Mis gibi . Para yok deme sakın her şeye yok diyorsun , altınları bozdurun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?