Eşimin yengesi 🤬

İnşallah başınıza gelirde biraz empati kabiliyetinizi geliştirirsiniz :)
Beddua edip hakaret etmek nedir peki? Şimdi çarşaf giymesine rağmen selamınızı almayan yenge kötü birisi de böyle çirkin bir beddua eden siz iyi biri misiniz? Olaylara bakış açınızı değiştirmenizi tavsiye ederim

Onu kastetme sebebim kitap kuran bilen insan bir Allahın selamını vermemek için bir sebebi yok?
Her çarşaf giyen kitap biliyor diye şekilci düşünceniz varsa sizin adınıza çok üzgünüm. Bu arada yenge de sizi sevmemiş muhtemelen. Büyük bir olay da yok zaten.

ben çekememezlik diye düşünüyorum.
C890BE91-A8D6-42EA-A741-F87F0A30FDD2.webp

Siz selam verdiniz mi ? 4 saat tek laf etmeden oturana kadar "hayırdır yenge, neden konuşmuyorsun" dediniz mi ?

Gerek duymadım kendini değerli hissetmesin diye

O zaman "eltim Allah'ın selamını vermedi" diyerek neden ve nasıl yakınabiliyorsunuz ?

İnsan ilişkilerinizi gözden geçirmeniz yararınıza olacaktır.

Ayy evlerden ırak kardeeşşş!! Yengenin gözü var, gözü var beyinizde çok belli. Peki şimdi napacaksınız?
Hem belki de eşiniz pas vermiştir orası da ne malum? Sonuçta demek ki eşiniz de yüz veriyor ondan cesaret bulup yapıyor. Ayyy işi pişirmiş olmasınlar? Ay ayy... Kardeş buralarda neler okuyoruz, ben hep Esra Erolda izliyorum da böyle böyle başlıyor.

Şimdi gidip yengeyi güzelce bi yolsanız sizi suçlu çıkarırlar. Bakınız burada bile sizi suçlu çıkarıyorlar; ancak kadın hisseder bacım, hisseder... Siz en iyisi kocanızı kanepeye zincirleyin. Yenge de dahil hiçbir kadınla da muhatap etmeyin. Tek çözüm bu gibi duruyor. Tabii eve eppek getirmesi gerekecek eşinizin o biraz zor olacak kanepeye zincirliyken. Evden çalışsın artık o da!

Yani çarşaflı olabilir de hangimiz tamamız da bunu vurgaladınız ki? Çarşaflı olunca bütün her şeyiyle dini vazifeleri yerine getirmiş mi oluyor?
Fazla takılmışsınız her şeye. Belli ki kadın sizi sevmiyor yoksa sohbet muhabbet ederdi.

Ayyy bende kaynıma zaman zaman göbeğin büyümüş diyorum🙈🙈

Ammada icerlenmissiniz.
Kafanizi yordugunuza degmez 🙄
Herseyi boyle incik incik nasil takiyorsunuz. Is guc yok herhal

Uslubu rahatsız etti hiç bu kadar eşimle muhatap olduğunu görmemiştim ki orda olan insanlarda daha sonra bunun amacı ne diyr söylendiler ayıpladılar bana normal gelmedi hadi ben yanlış düşüneyim ya diğerleri?
Ayıplanacak ne var ki bunda? Yengesi sohbet edemez mi? Kadin hakaret etmemiş,küfür etmemiş ,belden aşağı bir muhabbet yok,göbek yapmışsın demesi mi ayıp? Evlilik yaramış,eşin iyi bakıyor vb bir manada bile söylemis olabilir.
Sizinle selamlaşmaması sevimsiz tabi ama boşverin sizde görüşmezsiniz.
Öte yandan eşinizle aralarında siz yokken geçen konulara bu kadar takılmanız da tuhaf.

Back
X