Eşimin yengesi 🤬

Yengenin çarşaflı olduğunu neden vurguladıniz onu çok merak ettim.
Eşim bebek mi de insan ilişkilerine karisayim diye düşünüyorum ben. İnsanlarla mesafesini ayarlamasını her zaman eşimden beklerim. Çünkü 3. Şahısları kontrol edemeyiz hiç bir zaman.
Kitap kuran bilen insan diye vurguladım. Eşim gözünü açana kadar inanın sağır sultan bile duyar. Herkes bunlara acıyor elleri ayakları tutuyor abisi çalışmaz etmez herkes acır. Ben mangal istedim yapmadı abimleri çağıralım onlarla yapalım diyen insan siz düşünün.

ben eslerinizin kardesleriyle ilgili dusunceleriniz yakisiksiz deyince insanlar anlamamis gibi yapiyor ama gercekten cok yakisiksiz bu dusunceleriniz. boyle fesat dusunebiliyorsaniz herhalde konusma yeteneginiz de vardir. kadin x bu yemegi cok sever dediginde sakayla karisik aa sen nereden biliyorsun, guzel yapiyor musun yemegi ben sende yedigimizi hic hatirlamiyorum deyip gecseydiniz. bir daha soylemezdi.

surekli surekli sunun gozu kocamda mi bunun gozu bende mi dusunceleri benim midemi bulandiriyor.
İnşallah başınıza gelirde biraz empati kabiliyetinizi geliştirirsiniz :)

Kitap kuran bilen insan diye vurguladım. Eşim gözünü açana kadar inanın sağır sultan bile duyar. Herkes bunlara acıyor elleri ayakları tutuyor abisi çalışmaz etmez herkes acır. Ben mangal istedim yapmadı abimleri çağıralım onlarla yapalım diyen insan siz düşünün.
Ee sizin probleminiz eşinizle kusura bakmayın.

Siz işin aslını yazın.
Sorun eşinizle , eşiniz onlara değer veriyor , size vermiyor diye düşünüyorsunuz .

Ay benim bu konulardan anladigim kbirader icin x şu yemegi sever dememek 😂
Ne kadar cok takiliyorsunuz bunlara

Hee sever deyin gecin cok caninizi sikarsa esime cok yemek yaptin herhalde bi gün bana da yap da yiyelim deyin

Bu kulturde gobek yapmak evlenince hayatin duzene girmis, sana iyi bakilmis gibi ataerkil bir kalip dusunce iceriyo sanirim
Bence buna vurgu yapmis

Ben de kbiraderime bir sure sonra zayifladin galiba demistim cunku asiri kilo almisti
Eltim hıı bakamiyorum demek ki demisti

Ne sacma. cok kilo iyi bir sey degil ki kendisi de dert yaniyordu ama demek ki gobek=iyi bakilmak (!) gibi bir sey.

İnsanlari bir salin ya.
İki muhabbet de edemeyelim mi
Yani her elti dusman degildir, sizinle yarismak ya da laf sokmak gibi bir amaclari yoktur, kocanizda gozleri yoktur.
Cok siradan bir muhabbet alti ustu
Cok ayip ya.
Siz samimiyet kurmuşsun biz o samimiyeti kuramadık. Beni geçin eşimlede öyle bir samimiyet kuramamış. Kaç senelik evliler bir araya gelip konuşmuşlukları yok. Abisiyle bile öyle bir samimiyet yok.

Ooo beddua seansi basladi.
Neyinize empati yapacak?
Eltim bana x su yemegi sever dedi bunu soylemeye hakki yok hem de carsafli!!!!!! diye aglayacak mi herkes saniyorsunuz?
Eltiyi kiskanan sizsiniz sanirim.

Ooo beddua seansi basladi.
Neyinize empati yapacak?
Eltim bana x su yemegi sever dedi bunu soylemeye hakki yok hem de carsafli!!!!!! diye aglayacak mi herkes saniyorsunuz?
Eltiyi kiskanan sizsiniz sanirim.
Aynen benim :D

Sizin asıl derdiniz eşinizin ailesne değer vermesi, sizi dinlememesi. İnsanlara iki iyilik yaptınız diye size minnet etsin istiyorsunuz. Etmeyince de böyle oluyor işte. Kadın sizle muhatap olmuyor diye deliriyorsunuz. Ama asıl derdiniz eşinizi onlardan koparamamak,bin metre öteden de belli oluyor;)

başının çaresine bakabilen kaynina bakmak zorunda değil, evine çağırıp yemek yedirmek zorunda da değil. dinle örf ananeyi karıştırıyorsunuz.

abisi kardeş yerine koysa çağırır ya da kardesinin yaninda olurdu. elin kadını ister yapar ister yapmaz. sizi de ilgilendirmez. eşiniz rahatsız değilse boşuna gerilip eşinizle aranızı bozduğunuzla kalırsınız.

Siz niye bu kadar takıyorsunuz sizde abisiyle aynı şekilde konuşun eltinizle konuşmayın olsun bitsin önemli mi eltiniz

Aynılarını yapıyorsunuz ya asıl sizin iğrençliğinize ne demeli :)
Sizin eltiniz ne yapmis da aynilarini yapiyorsunuz asil igrenc sizsiniz diyebiliyorsunuz?
Sucu ne?
Yemege cagirmamaksa belki kendileri bile yiyecek bulamiyorlardi, esi calismiyor demissiniz
Kilo aldin demekse bu çok siradan bir muhabbet diyoruz
Esinizde gozu mu var da takiliyorsunuz bunlara, selam vermeyen vermesin diyoruz

Eltiniz sucu bunlar ve bu yuzden bu kadar igrenc oluyor oyle mi
Ay Allah herkesi iyi niyetli insanlarla karsilastirsin ya

insallah:)
igrencin de otesindesin. evli barkli ailenden bi kadina su yakistirmalarin hic oluyor mu en kisa zamanda iyilesirsin umarim. yoksa hem kendi yuvana hem esinin abisinin yuvasina sebep olursun sen.

İşte sorun esinizde . Siz bugün yengeyle yarın diğer yengeyle sorun yaşarsınız. Eşiniz konuştuğunuzda anlamayan birisi ise.
(Siz sorun var dediğiniz için diyorum.)

Ayrıca parayla imanın kimde olduğu bilinmez. Ben yine de çarşaflı vurgusunu anlamsız buldum

Nerden başlıcağımı inanın bilmiyorum kaynanam ve kayınpederim eşime hamileyken başka bir kadınla dost hayatı yaşamaya başlamış eşim babasız büyümüş yani. Büyüdükten sonra köyden şehire okumaya gelmiş, okulu bittikten sonra staj gördüğü yerde kaldı ve kendi işini yapıyor evlenmeden öncede kendi evine çıkmıştı abisi de ona 2, 3 mahalle arkada oturuyor (evli) ve hiçbir zaman abisinin eşime bir desteği olmadı eşimin oldu maddi durumları kötü diye ev kirasını bile ödedi. Normal bir günü geçin ramazan ayında bile kardeşini iftara çağırmadı, yemek bile getirmişliği yok. Anlıyacağınız ne abisiyle ne yengesiyle bir samimiyeti yok. Konuya giriyorum. Ramazan ayında köyde toplanmıştı erkekler yemekten sonra teravihe gittiler bu sıra da evde kadın kadına kaldık ve bana ne Allahın selamını verdi ne de hal hatır sordu (çarsafı bu yenge) herhangi bir problemimiz yoktu neyse hiiiç konuşmadık 4 saat oturduk bir kelam etmedik daha sonra erkekler geldi eşim içeri girer girmez yengesi birden ooo x göbek yapmışsın dedi 🙄 halbuki eşim zayıf ve göbeği de yok ben dondum kaldım 🙄 daha sonra vakit geçti yine benimle bir sohbeti yok devamlı eşime laf atıyor x şu yemeği çok sever senelerdir evlidir senelerdir eşim bekar evinde yaşamış 1 tane yemek götürmüşlüğü yok bunu söyleme hakkı var mı? Yoksa ben mi bu kadın için art diyet arıyorum. Amacını bana söyler misiniz ben mi yanlış düşünüyorum 😭
Uzak durun kafanız rahat etsin 🤷‍♀️

Dimi fındıkları var 2 sene onlar topladı bu sene biz toplucaz ve yenge ben daha köye gelmem (aylarda köyde kalan biri) zaten istemiyorlar beni diye söyleniyor 😂 fındık bitti iş bitti. ben çekememezlik diye düşünüyorum.
Tam olarak neyinizi çekemiyor sizce?

Back
X