- 31 Ekim 2016
- 4.756
- 20.519
- 308
- 34
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Yenge seçeneği daha mantıklı bence. alerji durumunu da anlatırsınız risk almaz, sıkı sıkıya tembihlersiniz. tehlikelerini anlatırsanız sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iste gelenekselden kastim biraz da bu kendi annem de isi olmasa bakar ama bizim toplumumuz malumBence 2 yaş için kreş mantıklı. Çoğu ev hanımı sürekli televizyonu açık tutuyor. Gündüz programlarına maruz kalmasındansa yaşıtlarıyla oynaması daha iyi.
Gayet veriliyor gayette verimli oluyor cocuk icin.Verdim 2 yasinda ordan biliyorum2 yaşındaki çocuk kreşemi verilir
Yenge belki kaç çocuk büyüttü tecrübeli hem güvenilir
Alerjisi olduğunu söylersiniz
Alerji durumunu biliyor ne yedirilip yedirilmeyecegini mesela tereyag süt ve paketli gidalar tuketemiyor ona gittigimizde soyluyor varsa yedirme vs diye ama onun disinda biraz geleneksel biri sanirim bu daha iyi bir fikir kreste hasta olsa gidemeyecek hali olsa o zaman ne yapacagim bir de o var tabiiYenge seçeneği daha mantıklı bence. alerji durumunu da anlatırsınız risk almaz, sıkı sıkıya tembihlersiniz. tehlikelerini anlatırsanız sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Iste iki ucu seyli degnekYengeniz bakarsa daha çok sağlıksız gıdaya ve tavra da maruz kalabilir belliki. Bence her zaman kreş daha iyi fikir
Calisan arkadaslarim 9 aylik bebeklerini isyerinin kresine vermisler bir sey olmaz diyorlar ama alerjik olunca iste insan korkuyor
Gayet veriliyor gayette verimli oluyor cocuk icin.Verdim 2 yasinda ordan biliyorum
Geleneksel yenge Muge apla izleyerek buyutur o cocugu![]()
Ben de kreşe verdim ama tedirginim inşallah bizim için de iyi olurGayet veriliyor gayette verimli oluyor cocuk icin.Verdim 2 yasinda ordan biliyorum
Geleneksel yenge Muge apla izleyerek buyutur o cocugu![]()
Afedersin yengede zeka gerılıgı yoksaKizim onu cok seviyor aslinda ama dedigim gibi gelenekci biri biraz yedir dedigim seyleri yedirmez bence bu ne diyip bir kac kere yulafli tost yaptigimda bu ne kız böyle nirmal ekmekten yap yedir cocuga doymaz öyle demişti