Eşimin yengesi mi yoksa kres mi ?

Yenge seçeneği daha mantıklı bence. alerji durumunu da anlatırsınız risk almaz, sıkı sıkıya tembihlersiniz. tehlikelerini anlatırsanız sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Bence 2 yaş için kreş mantıklı. Çoğu ev hanımı sürekli televizyonu açık tutuyor. Gündüz programlarına maruz kalmasındansa yaşıtlarıyla oynaması daha iyi.
Iste gelenekselden kastim biraz da bu kendi annem de isi olmasa bakar ama bizim toplumumuz malum

2 yaşındaki çocuk kreşemi verilir
Yenge belki kaç çocuk büyüttü tecrübeli hem güvenilir
Alerjisi olduğunu söylersiniz
Gayet veriliyor gayette verimli oluyor cocuk icin.Verdim 2 yasinda ordan biliyorum😅
Geleneksel yenge Muge apla izleyerek buyutur o cocugu🙆

Yengeniz bakarsa daha çok sağlıksız gıdaya ve tavra da maruz kalabilir belliki. Bence her zaman kreş daha iyi fikir

Yenge seçeneği daha mantıklı bence. alerji durumunu da anlatırsınız risk almaz, sıkı sıkıya tembihlersiniz. tehlikelerini anlatırsanız sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Alerji durumunu biliyor ne yedirilip yedirilmeyecegini mesela tereyag süt ve paketli gidalar tuketemiyor ona gittigimizde soyluyor varsa yedirme vs diye ama onun disinda biraz geleneksel biri sanirim bu daha iyi bir fikir kreste hasta olsa gidemeyecek hali olsa o zaman ne yapacagim bir de o var tabii

Yenge kendi cocuklarına ne yapıyorsa onu yapar yedirir birde ayrı kalkıp mamamı pişircek aha sofra ortada otur ye der 🤪 kres mantıklı şimdi bu söylediklerinizden kacınsanız seneye bitecek mi alerjisi ? Seneyde aynı seyleri yasayacaksınız. E hiç gitmesin mi okula cocuk alerji yuzunden. Belki baskalarının cocuklarında da alerji vardır bitek sizde degildir. Hem ogremtnelr kurallı davranıyor sevmiyor yiyemez derseniz yedirmiyor esimin yegenlerinin birnde de vardı alerji kreste ona dikkat edip birde sğrekli bilgilendirme yapıyorlardı gorumceme işte kızınız bugun sunu yedi bunu yedi dye. 2 yas bebek kresemi vrrilir diyen olmusta bazı özel kresler bezli bebekte alıyor 7 aylıkken veren arkadasım var calısıyorlar gurbetteyz onlarında kimsesi olmadıgı için krese verdiler , anne bebek bölümünde calısan personel beziyle mamasıyla ilgileniyor oynatıyorlar kreste tüm gun .

Hastalık durumu 3 yaşında da olsa şimdi de verseniz aynı. Her şekilde bağışıklık kazanana kadar olacaklar🤷‍♀️
Kreşe verin ama en ufak hastalıkta göndermeyin diyecekler o durumda yengede de kalabilir.
Yemek sorununu dert etmeyin sizin hazırladığınızı yedirir kreş..

Calisan arkadaslarim 9 aylik bebeklerini isyerinin kresine vermisler bir sey olmaz diyorlar ama alerjik olunca iste insan korkuyor

Yaşadığım yerde kreşe başlama yaşı 1. Büyük şehir, anne babalar çalışıyor mecbur çocuklar erkenden başlıyorlar kreşe. 2 yaş o kadar da
küçük değil kreşe vermeyi düşünürseniz.

Ev hanımı bir arkadaşım 2020 Ocak doğumlu kızını geçtiğimiz ay kreşe gönderdi, gayet de uyumlu oyun falan oynuyorlar. Sizin zorunluluk durumunuz da var çok da küçük değil 2 yaş kreş için.

Gayet veriliyor gayette verimli oluyor cocuk icin.Verdim 2 yasinda ordan biliyorum😅
😂
Çocuğun alerjisi varmış ya çocuk bu kreşteki çocuklar dikkat edemez aynısını yemek içmek ister yenge dikkat eder yiyeceği yemiyeceği gıdalara 1 sene idare edebilir

Kız kardeşimin alerjik riniti var. Yaş yirmi beş hala var. Azalsa da geçmiyor. Bu sebepten ne kadar sakinabilirsiniz. Kreşe verseniz bile hasta olunca kim bakacak bir de bu sorun var.

Öğretmenlerle konuşup yemek içme işini ayarlayabilirsiniz. Er geç okul hayatı ile tanışacak.

Yenge de kuralları çiğneyecekse varsın okulda cignensin bence. En azından yaşıtları ile olur. 😀ama yenge sizin beslenme düzenine saygı duyacaksa yaş itibariyle ev daha güvenli.

Yaşı çok küçük biraz daha bekleseniz olmaz mı?
Birde yenge ücretli bakacak değil mi. Eğer ücretli ise dikkat eder diye düşünüyorum.

Tabiki yenge iki yasindaki cocugu krese vermeyi dusunmeniz bana garip geldi dusunun bir cocuk iki yasindan itibaren okula gitmeye vasliyor 25 30 yasina kadar cok aci bir durum :)

Yaşı küçük 3 yaşında daha uygun gibi. Hepimiz gelenekçi insanlarla büyüdük. Bebek daha kendi ortamında büyüsün. Zaten çok okula gidecek evinde rahat etsin çocuk.

Ben de kreşe verdim ama tedirginim inşallah bizim için de iyi olur
Bakıcı bulamadık.herkes asgari ücret zammı istiyor .o da maasimin yarısı

Kizim onu cok seviyor aslinda ama dedigim gibi gelenekci biri biraz yedir dedigim seyleri yedirmez bence bu ne diyip bir kac kere yulafli tost yaptigimda bu ne kız böyle nirmal ekmekten yap yedir cocuga doymaz öyle demişti
Afedersin yengede zeka gerılıgı yoksa
Coxugun alerjık oldugunu ve beslenme seklıne uyması gerektıgını anlar heralde

Back
X