eşimin yengesi öldü cenazesine gitmelimiydim????

pişman oldum şimdi ama hiçbişekilde görüşmüyorum bikere gördüm onları ya bak çok fena oldum şimdi zaten kadına çok üzülüodum kanserdi

Gitseniz iyi olurmuş, neticede eşinizin amcasının eşi..
Mevlüt yaparlar muhtemelen, en azından o zaman bulunursunuz bir kaç gün, inanın insana böyle günler de yalnız olmadığını görmek çok iyi geliyor.

eşimin amcasının eşi öldü ve ben gitmelimiydimm.yengesiyle bir sorunum yoktu amcasıylada.sadece annemlerde kalıcaz diyince gitmedimm...
sizce ayıp olur mu?

ben sık görüşmediğim birinin cenazesine gitmem.sevdiklerimkine bile gidemiyorum.çok acı veriyor bana.

ama sık görüşürdük diyorsanız düşünülebilirdi

eşimin amcasının eşi öldü ve ben gitmelimiydimm.yengesiyle bir sorunum yoktu amcasıylada.sadece annemlerde kalıcaz diyince gitmedimm...
sizce ayıp olur mu?

ben sık görüşmediğim birinin cenazesine gitmem.sevdiklerimkine bile gidemiyorum.çok acı veriyor bana.

ama sık görüşürdük diyorsanız düşünülebilirdi

bence gitmeliydiniz, gitmemişsiniz sanırım ama mevlüde gidersiniz en azından hem ölen kişiye son bir vazife olur hem de bu vesileyle eşinizin ailesiyle de buzlar kırılır bir güzelliğe vesile olur belki

bence hemen cenazeye yetisiyorsaniz gidin. kaynananizi bos verin.insanlik bugünler icin lazim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…