eşimin yengesi öldü cenazesine gitmelimiydim????

aradım çok kötüydü sesi ve şok oldum esra ben dedim hemen tanıdı 1 kez görüşmüştük düşünün yaniii çok fena oldum şimdi

benimde 3 ay önce dayım öldü annesi babası aramadılar babamı annemi beni aradılar sadece

iki olayı bir tutmayın.sizin aileniz de sadece eşinizi ararlar ödeşirsiniz:34:

gitmeliydin bence amca sonucta uzak bir akraba degil ki

akşam gidicem kızlar vicdanım çok rahatsız çok kötü oldum akşama dua var ona gidicem evet gidicem

Dugunde , cenazede insanla olan seyler.
Mumkunse gitmek lazim.
Bu konularda hesap yapilmaz.
Sizi aramadilarsa bu onlarin ayibi olarak kalsin.
Siz insanliginizi yapmaktan geri kalmayin.
Olum bu otesi var mi?

kv aradım şimdi mutlu etti benii canım kızım senbilirsin dedi bana istersen gel dedi akşama biz alırız dedi ayyyy kızlar bişe diimi size benm kv çok iii aslında ama ilk başta olaylar olduğu için ben uzak kalmayı tercih etmiştim...

kv aradım şimdi mutlu etti benii canım kızım senbilirsin dedi bana istersen gel dedi akşama biz alırız dedi ayyyy kızlar bişe diimi size benm kv çok iii aslında ama ilk başta olaylar olduğu için ben uzak kalmayı tercih etmiştim...

Bak sen bir adım atınca o da atıyor
Kan davası mı bu ? Eskiyi boşverin bence
Eşinizin annesi o
Ve gördüğünüz gibi hayat fani
O yengenin ve yakınlarının hiç bi suçu yok hele

Mantıklı olanı yaptınız, duasına da katılırsınız.. Düğün ve cenazelerde belli olur insanlıklar..

madem o kadar yakın değildiniz ayıp olmaz...
eşin gittiyse sorun yok...

gitmelisin düğünde cenazede insan lazım
yengeyi tanımasan bile kalanlara destek olursun

Bence esini yanliz birakmamaliydin. 1.kerede görmüs olsan gitseydin keske.

Hem esinin yaninda olman daima iyidir. Gidip beraber gelirdiniz.

valla bana göre cenaze kişiye son görev olduğu için problem yoksa eğer son görev olaraktan gidilmeli.... bir kişi 10 kere ölmez....

kesinlikle gitmelisin...ölüm bu ötesi var mı?benim eşimin teyzesi ölmüştü,hiç görüşmediğimiz biriydi,düğünüme bile gelmemişti hatta..ama ben cenazeden sonra da 1 hafta boyunca her gün gittim,çünkü her gün dua okunuyodu,işlere,servise vs yardım ediyodum..ne kadar dua ettiler sonra sağolsunlar...bu senin insanlığını gösterir bence

bu bir yabancılık konusu değil özünde okkalı bir kayınvalide konusu..

Tabiki gitmeliydiniz en azından eşinizi yalnız bırakmamalıydınız diye düşünüyorum. Ama bir yerde pişman olduk aradım açmadı demişsiniz muhtemelen kırılmıştır size imkanınız varsa hafta sonu için gidebilirsiniz bu hem o insanların hem de eşinizin çok hoşuna gidecektir.

düğünde,cezaneze insanla olur.

her ne olursa olsun bu bir görev. aramanız isabet olmuş.

7 mevlüdüne de katılırsınız.samimi olmasanız da en azından görünmekte fayda var.

Back
X