- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.336
- 748
- Konu Sahibi Red Phoenix
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz lafı çok doğru. Yenge ortamdaysa ailedeki hiçkimse rahat olamıyor, herkes gerginleşiyor. Biri bin yapıyor, dedikodu yapıp arkadan konuşuyor diye. Açıkçası ben hiç yorum yapmadım, zaten görüşmüyorum hakkımda ne söyleyebilir ki diye.Demek ki bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın demek yılan dokununcaya kadar oluyor. Biri hakkında kötü şöhret varsa ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye düşünmenizde fayda var.
Bence de lafınızı sokun ve mesafeli davranın. Ha bir işe yarar mı hiç sanmıyorum yaraşa şimdiye kadar millet ne tavırlar almıştır bana mısın dememiş fitneye fesada devam demiş
Laf sokmayacağım, illa ki yüzüme de söyleyecektir birgün o zaman veririm cevabını. Gençliğinden beri huyu böyle diyorlar, hep böyleymiş yan yanayken kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Sinirlerim bozuldu tabi ama şu an sakinim. Dediğim gibi illa ki yüzüme söyleyecektir ya da dokunduracaktır görümcemin nişanında. Ben önceden yaptığı dokundurmaları masumca karşılıyordum ama artık karşılamayacağım