eşimin yeni isteği :)

Aynen oğullarının düşünüyorlar. Neymiş efendim çok daha alkol alcak mis. Batak olcakmış falan filan.

Merhabaaa:))))) epey aşama kat ettim. Bak protokolü hile hazırladım. Şimdi aynen duygu somurusu yapıyor. Ağlıyor birseyler falan. İnşallah cirkefkesmez. Bende ondan geri kalmam artık cunku:)

Aynen kadesacigim. Ben artık bıraktım. Adam bırakmıyor. Her gün yeni bir şeyle geliyor. Sinir bozuyor. Bir huzur ver yaa.

bi çok kadının interneti aldatmadan saymadığı için yapamadığı şeyi yapmışsın valla bravo takdir ettim, burada ki bi çok kadın sanal aldatma sayılmaz deyip kocalarını affediyor madem davanıda açtın arkana bşle bakma

bir sözü ile aklını karıştırıyor ise sen de beyninde tamamen bitiremişsin demektir
gerçekten boşanmayı kafasına koyan biri için
tayin ...vs lafları hikaye gelir
bence önce kendini dinle
bunca şeye rağmen hala ümitmi görüyorsun aklın bu nedenle mi karışıyor
yoksa cesaretin yeterli değilmi aile baskısı ...vs seni korkutuyormu
kararı kendin vereceksin
yeni bir başlangıcı kabul edebilir
yeni bir ev kurabilir
yeni dostluklar edinebilirsin
ama yeniden güvenemezsin

güven olmadan da yaşamaya devam eden bir çok evlilik ayakta duruyor
ama öyle bir yuva da yaşamak boşanmaktan daha cesurca bence

Ailem bosanmami istiyor. Memurum. Evimde oturuyorum. 27 yaşındayim. Bir oğlum var o kadar. Beni sıkıntıya sokan bir şey yok. Sadece onun ailesinden bunaliyorum. Hep kafamı kurcaliyorlar ağlıyorlar. Yoksa protokolüm hazır. Herifin yapan boşanmaka beni tehdit edemezsin diyen adam gitti yerine aciz bir adam geldi. Tam bir zirlak:) oğlum konusunda sadece üzülüyorum o kadar.

Aynen benim de.
Verilen son şanslar sadece bitmiş bir maçı uzatıyor ama o düdük zaten çalmalıydı çok önceden..

Aynen benim de.
Verilen son şanslar sadece bitmiş bir maçı uzatıyor ama o düdük zaten çalmalıydı çok önceden..
Uzattıkça sadece daha çok yoruluyo insan, toparlanması daha zor oluyo ,kırgınlıklar fazlalaşıyo, enerji dahada düşüo.bence zaten çok denemek gereksiz bitmiş bir evlilik için uzatmak sadece çiftleri yıpratıyo.

Benim uzatmalarım 1,5 sene sürdü, her tartışmada yüzüne seni sevmiyorum artık derdim.
Şimdi düşünüyorum da, aptalmıydım da uzattım ki o kadar ?
İşte, demek ki hazır olmak böyle birşey.

Benim uzatmalarım 1,5 sene sürdü, her tartışmada yüzüne seni sevmiyorum artık derdim.
Şimdi düşünüyorum da, aptalmıydım da uzattım ki o kadar ?
İşte, demek ki hazır olmak böyle birşey.
Yok ben okadar sabredemedim zaten kaç sene evli kalıp kendimi bitirmişim, o kadar dayanamazdım sanırım.
Ben 3 ay dayanabildim, o 3 ay içinde yaklaşık 4 5 kere daha evi terk edip yeniden deneyelim diye geri döndüm.
Aslında olmıyacağına emindim sadece etraf yazık bir şans ver diyo diye verdim o şansları sonra ne oldu, o 1 şans daha diyen insanlar zor zamanımda bir bir çekti gitti hayatımdan.
Olan benim sinirlerime oldu.

6 yıl bitcek sabrettim. Demek ki iyi sabrettim. İlk 1.5 senemde bosansaydim ooooo belkide yeni bir düzen kurmuştum. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…