- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Aynen oğullarının düşünüyorlar. Neymiş efendim çok daha alkol alcak mis. Batak olcakmış falan filan.Boşan ya da boşanma demek bize düşmez ama 6 yıldır aynı tas aynı hamamsa pek umut yok. bi anlık hata olsa ama huy edinmiş bir kere.
Çocuk mu ki bu ergenlik döneminde mi ki de çevre değişince düzelecek? Saçma bir öneri. Eşinin ailesi de onu size kakalamaya çalışıyor gibi geldi.
Merhabaaa:))))) epey aşama kat ettim. Bak protokolü hile hazırladım. Şimdi aynen duygu somurusu yapıyor. Ağlıyor birseyler falan. İnşallah cirkefkesmez. Bende ondan geri kalmam artık cunku:)merhabalarrrr:):):)
bu adamda hiçbir zaman denge olmadı ki şimdi olsun..evliyken olmadı boşanırken mi bekliyorsun hala:):)
gül geç düşünmeye bile gerek yok bence...hala aklını meşgul etmeye çalışıyor,düşünme gitsin,sorgulama bile..
şimdi oğlunu düşünüyor gibi yapacak önce duygu sömürüleri başlayacak..
sonraki ave en son aşaması da çirkefleşmek unutma bunu da
Açtım mi hatırlayamadım ki. Oyle ise bile önceki kapanır sanırım.bu konuyu hatırlıyorum daha önce de açmıştınız sanki? konu tekrarı olmuş
Hiii kadınlarda yok zaten:)tayin istediğiniz yeni yerde internet yokmuymuş? Nasıl rahat duracakmış?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bu-adamin-derdi-ne.844470/Açtım mi hatırlayamadım ki. Oyle ise bile önceki kapanır sanırım.
Aaaa evethttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bu-adamin-derdi-ne.844470/
konu tekrarı olmuş ben hatırladım sen nasıl hatırlayamadın açtığın konuyu
Ailem bosanmami istiyor. Memurum. Evimde oturuyorum. 27 yaşındayim. Bir oğlum var o kadar. Beni sıkıntıya sokan bir şey yok. Sadece onun ailesinden bunaliyorum. Hep kafamı kurcaliyorlar ağlıyorlar. Yoksa protokolüm hazır. Herifin yapan boşanmaka beni tehdit edemezsin diyen adam gitti yerine aciz bir adam geldi. Tam bir zirlak:) oğlum konusunda sadece üzülüyorum o kadar.bir sözü ile aklını karıştırıyor ise sen de beyninde tamamen bitiremişsin demektir
gerçekten boşanmayı kafasına koyan biri için
tayin ...vs lafları hikaye gelir
bence önce kendini dinle
bunca şeye rağmen hala ümitmi görüyorsun aklın bu nedenle mi karışıyor
yoksa cesaretin yeterli değilmi aile baskısı ...vs seni korkutuyormu
kararı kendin vereceksin
yeni bir başlangıcı kabul edebilir
yeni bir ev kurabilir
yeni dostluklar edinebilirsin
ama yeniden güvenemezsin
güven olmadan da yaşamaya devam eden bir çok evlilik ayakta duruyor
ama öyle bir yuva da yaşamak boşanmaktan daha cesurca bence
Eski eşime verdiğim fırsatlar geldi aklıma.
Hiçbiri enkaz olan bir evliliği değiştirmek için işe yaramadı,sadece uzatmalar oynandı ve bitti. Ona harcıyacagınız yeni hayat gücünü siz yeni hayat kurarak harcayın
3 şans verdim yeterli sanırım değil mi?Aynen benim de.
Verilen son şanslar sadece bitmiş bir maçı uzatıyor ama o düdük zaten çalmalıydı çok önceden..
Kesinlikle,çok bile !3 şans verdim yeterli sanırım değil mi?
Uzattıkça sadece daha çok yoruluyo insan, toparlanması daha zor oluyo ,kırgınlıklar fazlalaşıyo, enerji dahada düşüo.bence zaten çok denemek gereksiz bitmiş bir evlilik için uzatmak sadece çiftleri yıpratıyo.Aynen benim de.
Verilen son şanslar sadece bitmiş bir maçı uzatıyor ama o düdük zaten çalmalıydı çok önceden..
Benim uzatmalarım 1,5 sene sürdü, her tartışmada yüzüne seni sevmiyorum artık derdim.Uzattıkça sadece daha çok yoruluyo insan, toparlanması daha zor oluyo ,kırgınlıklar fazlalaşıyo, enerji dahada düşüo.bence zaten çok denemek gereksiz bitmiş bir evlilik için uzatmak sadece çiftleri yıpratıyo.
Yok ben okadar sabredemedim zaten kaç sene evli kalıp kendimi bitirmişim, o kadar dayanamazdım sanırım.Benim uzatmalarım 1,5 sene sürdü, her tartışmada yüzüne seni sevmiyorum artık derdim.
Şimdi düşünüyorum da, aptalmıydım da uzattım ki o kadar ?
İşte, demek ki hazır olmak böyle birşey.
6 yıl bitcek sabrettim. Demek ki iyi sabrettim. İlk 1.5 senemde bosansaydim ooooo belkide yeni bir düzen kurmuştum. :)))Yok ben okadar sabredemedim zaten kaç sene evli kalıp kendimi bitirmişim, o kadar dayanamazdım sanırım.
Ben 3 ay dayanabildim, o 3 ay içinde yaklaşık 4 5 kere daha evi terk edip yeniden deneyelim diye geri döndüm.
Aslında olmıyacağına emindim sadece etraf yazık bir şans ver diyo diye verdim o şansları sonra ne oldu, o 1 şans daha diyen insanlar zor zamanımda bir bir çekti gitti hayatımdan.
Olan benim sinirlerime oldu.
Neden oyle derdin? Gerçek düşüncenmjydi. Sinir anında mi diyordun?Benim uzatmalarım 1,5 sene sürdü, her tartışmada yüzüne seni sevmiyorum artık derdim.
Şimdi düşünüyorum da, aptalmıydım da uzattım ki o kadar ?
İşte, demek ki hazır olmak böyle birşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?