- 17 Nisan 2009
- 6.796
- 2.197
- 373
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Yürümeyen evlilik kendini belli ediyo zaten ,sonuç kaçınılmaz oluyo ama sadist gibi bekleyerek kendimizi yıpratıyoruz. Benimde baştan kötü başladı ama ben durumu kavrayana kadar geçen zaman diliminde psikolojik olarak ,güç olarak tükendim sonrasında kararı aldım iteleyerek 3 ay dayandım. Baktım hersey yerli yerinde bitirdim.6 yıl bitcek sabrettim. Demek ki iyi sabrettim. İlk 1.5 senemde bosansaydim ooooo belkide yeni bir düzen kurmuştum. :)))
Hayır canım gerçek düşüncemdi, sinir halinden filan değil. İdare ediyormuşum sadece ama o zaman insan bunu göremiyor.Neden oyle derdin? Gerçek düşüncenmjydi. Sinir anında mi diyordun?
Çabuk kurtulmuşsun.Yok ben okadar sabredemedim zaten kaç sene evli kalıp kendimi bitirmişim, o kadar dayanamazdım sanırım.
Ben 3 ay dayanabildim, o 3 ay içinde yaklaşık 4 5 kere daha evi terk edip yeniden deneyelim diye geri döndüm.
Aslında olmıyacağına emindim sadece etraf yazık bir şans ver diyo diye verdim o şansları sonra ne oldu, o 1 şans daha diyen insanlar zor zamanımda bir bir çekti gitti hayatımdan.
Olan benim sinirlerime oldu.
Ohh ne güzel.Çabuk kurtulmuşsun.
Benim ilk krizim daha 3 haftalık evliyken çıktı, dügünde takılan tüm altınlarım yok olmuştu. Ama gidemedim, bir türlü yapamadım.
Sonra zamanla sevgi de bitince işte, zamanı geldi ve bitti.
Tek başıma yaşamak hayatı devam ettirmek zor geliyordu. Ama zaten baktım ki evi ben geçindiriyorum bir de onu neden yük edeyim dedim.
Ailem de destek verince şutinsska matruşkaaa
Çabuk olurmu boşanmaya karar verip boşanana kadar şans verme kısmı o.Çabuk kurtulmuşsun.
Benim ilk krizim daha 3 haftalık evliyken çıktı, dügünde takılan tüm altınlarım yok olmuştu. Ama gidemedim, bir türlü yapamadım.
Sonra zamanla sevgi de bitince işte, zamanı geldi ve bitti.
Tek başıma yaşamak hayatı devam ettirmek zor geliyordu. Ama zaten baktım ki evi ben geçindiriyorum bir de onu neden yük edeyim dedim.
Ailem de destek verince şutinsska matruşkaaa
Emin ol mutsuz sevgisiz bir yuvadansa ayrılmak daha kolay oluyo çocuklar için ,ben oglumun yarım yamalak anne babam bu evden gitsin seni hep üzüyo dediğini yiyip yutamadım çocuk o minicik aklıyla farkındaydı herşeyin.Çocuk olunca daha zor sanırım bosanmak. Daha da nereye kadar çocuk için ama. Yeter yani.
Çocuk ile daha zor tabi benim çocugum yoktu, önce ortak olarak istemedik sonra da çalışmama eve para getirmeme mani olur diye o istemedi. 2 sene ağlattı beni ama iyiki de olmamış diyorum şimdi.Çocuk olunca daha zor sanırım bosanmak. Daha da nereye kadar çocuk için ama. Yeter yani.
Karar verme aşaması 3 ay yani, anladım.Çabuk olurmu boşanmaya karar verip boşanana kadar şans verme kısmı o.
Tam hatırlamasamda 4 5 sene evli kaldım sanırım.Ben olayları bir anlatsam burdan çin e yol olur o yüzden hiç başlamıyım.Zorlamaktansa en güzeli şutinsska matruşka zaten
Ay benim oğlum çok düşkün babaya. Bazen diyorum ona ki " baban başka evde kalsin biz burada kalalim" da üzülüyor,istemiyor. Bakalım nasil atlatacagiz bu durumu.Emin ol mutsuz sevgisiz bir yuvadansa ayrılmak daha kolay oluyo çocuklar için ,ben oglumun yarım yamalak anne babam bu evden gitsin seni hep üzüyo dediğini yiyip yutamadım çocuk o minicik aklıyla farkındaydı herşeyin.
Kaç yaşında minik ?Ay benim oğlum çok düşkün babaya. Bazen diyorum ona ki " baban başka evde kalsin biz burada kalalim" da üzülüyor,istemiyor. Bakalım nasil atlatacagiz bu durumu.
Çocuktur alışır gerekirse profosyonel yardım alırsınız.. Daha büyük travmalar yaşamasındansa ilerde böylesi daha iyi olucaktır. Çünkü bence huylu huyundan vazgeçmez,bu şekilde de ömür geçmezAy benim oğlum çok düşkün babaya. Bazen diyorum ona ki " baban başka evde kalsin biz burada kalalim" da üzülüyor,istemiyor. Bakalım nasil atlatacagiz bu durumu.
4.5 yaşında. Abim var ama o da uzakta. Babam da vefat etti. Erkek yok etrafta malesef. Babası ile görüşür zaten ne yaparlarsa yapsınlar valla. Karışmam sanırım.Kaç yaşında minik ?
Erkek kardeşiniz var mı ? Ona bir figür gerekecek çünkü.
10 Yaşında şuan.Yeniden evlendim düzenimi kurdum şuanki eşimi rol model aldı sanırım onun gibi sakin ve çok bilmiş olduKaç yaşında minik ?
Erkek kardeşiniz var mı ? Ona bir figür gerekecek çünkü.
Maşallah minicik daha. Olayların farkında da değildir. Babası ile yakın mı oturacaksınız yani en azından aynı şehirde mi?4.5 yaşında. Abim var ama o da uzakta. Babam da vefat etti. Erkek yok etrafta malesef. Babası ile görüşür zaten ne yaparlarsa yapsınlar valla. Karışmam sanırım.
Boşandıktan sonra yeniden mutluluğu yakalayan hele evladı ile yakalayanları duyunca çok seviniyorum.10 Yaşında şuan.Yeniden evlendim düzenimi kurdum şuanki eşimi rol model aldı sanırım onun gibi sakin ve çok bilmiş oldu
Yavaş yavaş alıştırın mesela biz babanla ayrı evlerde kalmak zorundayız, bu senin ve bizim iyiliğimiz için ama seni hala çok seviyoruz. ikimizde sana çok değer veriyoruz.Ay benim oğlum çok düşkün babaya. Bazen diyorum ona ki " baban başka evde kalsin biz burada kalalim" da üzülüyor,istemiyor. Bakalım nasil atlatacagiz bu durumu.
Aminnn inşallahhh tüm dilekleriniz kabul olsun.Boşandıktan sonra yeniden mutluluğu yakalayan hele evladı ile yakalayanları duyunca çok seviniyorum.
Darısı başımıza diyelim
Ohh maşallah maşallah rabbim bozmasin inşallah. Babasını görmüyor mu oğlunuz?10 Yaşında şuan.Yeniden evlendim düzenimi kurdum şuanki eşimi rol model aldı sanırım onun gibi sakin ve çok bilmiş oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?