- 5 Ocak 2011
- 14.501
- 23.164
- 598
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Çok teşekkür ediyorum Amin.Aminnn inşallahhh tüm dilekleriniz kabul olsun.
Rabbim sizide iyi insalarla karşılaştırsın.
Babasının daha bir evi yok orda burda kalıyor ama yakın olur en fazla ilçeye gider. Aynı şehirde oluruz yani..babasini görsün ya köye giderler gitsinler kısıtlamam. Yeter mi kuzun mutlu olsun:)Maşallah minicik daha. Olayların farkında da değildir. Babası ile yakın mı oturacaksınız yani en azından aynı şehirde mi?
Evet evlerimiz yakın haftada birkaç güç bende biraz ananede biraz babasında velayet babada ama şu gün görücen şu gün vericen şartlarımız yok canı kime gitmek isterse orda kalıyo paşamız :)Ohh maşallah maşallah rabbim bozmasin inşallah. Babasını görmüyor mu oğlunuz?
Aldatma var evet. İki defa hemde. O nedenle kafalar aynı olduktan sonra uzaya gitsek farketmez diye düşündüm. Yine size de bir danışım dedimSonra pişman olursanız eğer belki arkadaş çevresi olmazsa düzelir deneyin derim ama aldatmada varsa tabi zor
İnşallah yarım kalan mutlulugunuzu bu ilişkinizde tamamlarsınız ikinci hayat sizede çok çok mutluluk getirsin iyi haberlerinizi duymayı umarımÇok teşekkür ediyorum Amin.
2 seneye yaklaşan bir ilişkim var, bakalım durumlar neyi gösterecek.
Ne güzel oyle olmalı zaten çocukları hirpalamyaa gerek yok ki. Tebrok ederim valla o düzeni oturttunuz. Velayet neden baba da?Evet evlerimiz yakın haftada birkaç güç bende biraz ananede biraz babasında velayet babada ama şu gün görücen şu gün vericen şartlarımız yok canı kime gitmek isterse orda kalıyo paşamız :)
Boşanmak için o şartı koştu vermek istemeyince iyice çirkinleşti, karakolluk oldum defalarca sonunda tamam dedim madem senden kurtulucam veriyorum velayeti.Ne güzel oyle olmalı zaten çocukları hirpalamyaa gerek yok ki. Tebrok ederim valla o düzeni oturttunuz. Velayet neden baba da?
Cevre degisince internet yine ayni internet halinde kalacak, yani bir sey degismez. Alkol de varmis, zaten insan onu kullaninca ne yaptigini bilmez. Kararinizdan donmeyin bence. Kolay degil bu durumlar ama hayirlisi budur. Yani bu durumlara katlanmak zorunda degilsiniz...Aldattı. Sanal olarak. Bu da bir aldatma dir benim gözümde. Alkol ve çevre de saçma sapan insanlar. Şiddet yok sadece:)
Aynen oğullarının düşünüyorlar. Neymiş efendim çok daha alkol alcak mis. Batak olcakmış falan filan.
Bilmem. Zamanla anliycaz:)Aldatma varsa uzatma bence yıpratma kendini. İşin içinde bi bir yeniği olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?