- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.845
- 123
Ay lütfen saçmalayın ya. Ben bugün 26 yaşındayım, sizin evlendiğiniz yaştayım. 40 küsür, boyu kadar oğlu olan adamla ne işim var. Amca deniyor o yaştakilere.Evet çok genç görünüyor yaşından, çok başarılı biri. Ben yaşımdan olgun insanlarla anlaşıyorum malesef… benim de ailemin durumu iyi. Başta istemediler ama eşimi tanıyınca çok sevdiler
Evlenmeden önce büyük bir çocukla yaşamak istemediğimi söyledim. Aileminde hoşlanmayacağını söyledim. Önceden aldığımız karar buydu ve kabul edilmişti. Yetişkin bir birey ve ben istemediğimi önceden söylemiştim.
Yani kusura bakmayım böyle saçma bir fikri hangi anne baba ciddiye alır? Çocuklu biriyle evlenmek demek, bu çocukla aynı evde yaşamayı göze almak ve kabul etmek demektir.
Yok karar marar nedir akıl var mantık var. O evde sizden çok çocuğun hakkı var, babasının yaşadığı yer. Tabiki babası nereye çocuk oraya.
O zaman çocuksuz adamla evlenecektin
Yaşına uygun biriyle evlenseydin böyle problem olmazdı çocuklu biriyle evliysen o çocugu kabul etmişsin demektir yaşı kaç olursa olsun babasının evine gelebilir kendinden o kadar büyük biriyle evlenmen hata yani adamın oglu yaşıtın sayılır babası yerine oglunu alsaydın herşey dengede olurduKendimden 19-20 yaş büyük biri ile evliyim. Eşimin oğlu şuan 20 yaşında. Evlenmeden önce eşimle sevgili olduğumuz dönemlerde oğlu annesiyle yaşıyordu, biz evlenmeden önce babasının yanına geldi, evlenmeden bir süre önce evlenince bizimle yaşamasını istemediğimi söyledim ve gitti bir süre sonra yanımızdan oğlu. Evlendikten birkaç ay sonraysa yine bize geldi 2 yılı aşkın bir süredir yine bizimle, 3 oluyor hatta. Evlenmeden önce eşime genç olduğumu zaten çocuğun onla yaşamadığı için de durumun doğru olduğunu söyledim. (aşk,sevgi haricinde koşullar olarak) Ona rağmen bizle, gürültü yapıyor hiç etrafı toplamıyor, üniversiteye babası şehir dışına özel okula yolladı. Okulu bıraktı gene geldi yanımıza. Annesinin yanına da gitmiyor. Eşimle çocuğu hariç hiçbir sorunumuz yok, maşallah her konuda çok uyumluyuz. 5 sene bitti birlikteliğimizde. Nasıl bu çocuğun evden gitmesini sağlarım. O çok küçükken boşandığı için suçluluk duyuyor anladığım ama çocuğu yetişkin. Ve dibimizden ayrılmıyor. Eşimle konuştum dediğim gibi o küçükken boşandıkları için biraz alttan aldığını söylüyor. Ama sıkıldım. Eşime çok aşığım. Ne yapmalıyım
Annesi bekar ve eşim rahat etmesi için oglunun o evinde tüm masraflarını karşıladı, artık gitmediği icin artık karşılamıyor tabiki…Ne yapsın adam; zamanda geri mi gitsin, çocuğun doğumunu mu engellesin ? Çocuğun varlığını biliyormuşsunuz. Belki annesi de yeniden evlendi. Üvey baba evine sığamadı; babasının yanına geldi veya sadece babasıyla yaşamak istedi.
Ister annesinde kalır ister babasında. Tek ebeveynle ne alakası var? Onun babası onun babasının evi. Siz yalnızca onun eşisiniz.Bir insanın tek ebeveyni olmuyor.. yine de siz bilirsiniz:) annesiyle yaşıyordu ve ben o şartla evlendim. Ayrıca eşim annesinin evinin masraflarını vs de ödüyordu sırf oğlu rahat etsin diye ona rağmen bize geliyordu. Artık ödemiyor tabi.
Yaşım 22 mi yazmışım ? Yaşım 30. Bu yıl sonuna dogru 31 oluyorum.
Yalnızca eşisiniz derken :))) bizim de çocuğumuz olacak istiyoruz. Hem eşi ve çocuğunun annesi olacağım nasıl bir kindarsanız yüz tane msj atmışsınız anladık sizin yorumunuzu tamam:) yazmayın lütfen başkalarınınkini okumak istiyorumIster annesinde kalır ister babasında. Tek ebeveynle ne alakası var? Onun babası onun babasının evi. Siz yalnızca onun eşisiniz.
Annesi ile yaşamasına güvenip evlenirken, bu şartla yola çıkarken insanın tek ebeveyni oluyordu ama şimdi niye olmuyor? :)Bir insanın tek ebeveyni olmuyor.. yine de siz bilirsiniz:) annesiyle yaşıyordu ve ben o şartla evlendim. Ayrıca eşim annesinin evinin masraflarını vs de ödüyordu sırf oğlu rahat etsin diye ona rağmen bize geliyordu. Artık ödemiyor tabi.
Çok genç görünüyormuş. Çok başarılıymış. Konu sahibi gençlerle anlaşamiyormuş.26 yaşında genç bir kız neden bir amcaya aşık olur? Üstelik çocuklu boşanmış bir adama.
Bu hayatı kendine neden reva görür?
10 yıl sonra eşiniz 60 olacak.Yaşlanacak.Hayat enerjisi olmayacak belki hastaliklariyla uğraşacaksınız.
hiçmi kafanız almıyor.
bile bile evlenmişsiniz.
Orası gitsin dediğiniz çocuğunda evi aynı zamanda yapacak birşey yok
Yazık çocuğa babasıyla arasında 50 yaş olacak. Çok bencilsiniz.Yalnızca eşisiniz derken :))) bizim de çocuğumuz olacak istiyoruz. Hem eşi ve çocuğunun annesi olacağım nasıl bir kindarsanız yüz tane msj atmışsınız anladık sizin yorumunuzu tamam:) yazmayın lütfen başkalarınınkini okumak istiyorum
Yalnızca eşisiniz derken :))) bizim de çocuğumuz olacak istiyoruz. Hem eşi ve çocuğunun annesi olacağım nasıl bir kindarsanız yüz tane msj atmışsınız anladık sizin yorumunuzu tamam:) yazmayın lütfen başkalarınınkini okumak istiyorum
Parası var deseydi anlardık ya edebiyata lüzum yoktu.Çok genç görünüyormuş. Çok başarılıymış. Konu sahibi gençlerle anlaşamiyormuş.
Kocanın oğlunu eve sığdırmıyorsun ama kindar benim aynen djsksla sen kimsin ki sana kin tutayım?Yalnızca eşisiniz derken :))) bizim de çocuğumuz olacak istiyoruz. Hem eşi ve çocuğunun annesi olacağım nasıl bir kindarsanız yüz tane msj atmışsınız anladık sizin yorumunuzu tamam:) yazmayın lütfen başkalarınınkini okumak istiyorum
Kendi ailesi de zenginmiş canım sen de hemen şeyyapma.Parası var deseydi anlardık ya edebiyata lüzum yoktu.
Çocuğu da yaptım mı kral benim diyorsunuz yani hımmm tamam. Eski eşi de çocuk doğurmuş, bakın ibret alın.Yalnızca eşisiniz derken :))) bizim de çocuğumuz olacak istiyoruz. Hem eşi ve çocuğunun annesi olacağım nasıl bir kindarsanız yüz tane msj atmışsınız anladık sizin yorumunuzu tamam:) yazmayın lütfen başkalarınınkini okumak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?