Eşimin yetişkin çocuğu bizi rahat bırakmıyor acil yardım kızlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet çok genç görünüyor yaşından, çok başarılı biri. Ben yaşımdan olgun insanlarla anlaşıyorum malesef… benim de ailemin durumu iyi. Başta istemediler ama eşimi tanıyınca çok sevdiler
Ay lütfen saçmalayın ya. Ben bugün 26 yaşındayım, sizin evlendiğiniz yaştayım. 40 küsür, boyu kadar oğlu olan adamla ne işim var. Amca deniyor o yaştakilere.

Ne yapsın adam; zamanda geri mi gitsin, çocuğun doğumunu mu engellesin ? Çocuğun varlığını biliyormuşsunuz. Belki annesi de yeniden evlendi. Üvey baba evine sığamadı; babasının yanına geldi veya sadece babasıyla yaşamak istedi.

Yaşına uygun biriyle evlenseydin böyle problem olmazdı çocuklu biriyle evliysen o çocugu kabul etmişsin demektir yaşı kaç olursa olsun babasının evine gelebilir kendinden o kadar büyük biriyle evlenmen hata yani adamın oglu yaşıtın sayılır babası yerine oglunu alsaydın herşey dengede olurdu

Annesi bekar ve eşim rahat etmesi için oglunun o evinde tüm masraflarını karşıladı, artık gitmediği icin artık karşılamıyor tabiki…

Evlenirken çocuğu olduğunu biliyordunuz. 30 yaşına da gelse onun evladı, siz geldiniz diye babasının evinde kalmayacak diye bir şey yok. Saçma sapan davranıyor diye şikayet edebilirsiniz, ama evden gitsin bi daha ayak basmasın istemek gibi bir hakkınız yok. Yetişkin oldu diye rahatlamışsınız ama her zaman o işler öyle olmuyor.

26 yaşında genç bir kız neden bir amcaya aşık olur? Üstelik çocuklu boşanmış bir adama.
Bu hayatı kendine neden reva görür?
10 yıl sonra eşiniz 60 olacak.Yaşlanacak.Hayat enerjisi olmayacak belki hastaliklariyla uğraşacaksınız.
hiçmi kafanız almıyor.
bile bile evlenmişsiniz.
Orası gitsin dediğiniz çocuğunda evi aynı zamanda yapacak birşey yok

Ister annesinde kalır ister babasında. Tek ebeveynle ne alakası var? Onun babası onun babasının evi. Siz yalnızca onun eşisiniz.

Yaşım 22 mi yazmışım ? Yaşım 30. Bu yıl sonuna dogru 31 oluyorum.

Anladım. Eşiniz giderek yaşlanıyor. Onun yaşı dolayısıyla evladının üstüne düşeceği zamanlar sizin hayatınızın baharı. Bence 30 yas sonrası bir insanın en verimli cağı. Gezilecek tozulacak sevilecek sevecek yaşlar. Olgunluk ve gençliğin harmanı olan bu yas grubunda anlıyorum ayak bağı istemiyorsunuz. Eşiniz açısından da bakınca hayatının mumu azalmaya başlarken geride bırakacağı biyolojik mirası olan oğlunu hele ki çocukluğunda yeterli ilgilenmedigini hissettiği oğlunu yanında istemesi doğal. Sizin yapabileceğiniz birşey olduğunu sanmıyorum. Dengeyi sağlaması gereken eşiniz. 20 yaşında dediginiz genç ne bunları düşünür ne de idrak eder. Bebeklik dönemi sonrası erkeklerde en bencil yaşlar 20 oluyor çünkü. Siz düşünüp empati yapacağı son insansınız

Ister annesinde kalır ister babasında. Tek ebeveynle ne alakası var? Onun babası onun babasının evi. Siz yalnızca onun eşisiniz.
Yalnızca eşisiniz derken :))) bizim de çocuğumuz olacak istiyoruz. Hem eşi ve çocuğunun annesi olacağım nasıl bir kindarsanız yüz tane msj atmışsınız anladık sizin yorumunuzu tamam:) yazmayın lütfen başkalarınınkini okumak istiyorum

Annesi ile yaşamasına güvenip evlenirken, bu şartla yola çıkarken insanın tek ebeveyni oluyordu ama şimdi niye olmuyor? :)

Çok genç görünüyormuş. Çok başarılıymış. Konu sahibi gençlerle anlaşamiyormuş.

Yazık çocuğa babasıyla arasında 50 yaş olacak. Çok bencilsiniz.
Ayrıca ben 37 yaşındayım şu yaşımda 50 yaşında birine bakmam.

Çok komiksiniz. Adam kaç senelik karısını boşamış. Sizce bu adam eşine değer veren bir tip mi? acaba şuan oğlunun annesi için neler düşünüyordur.

Kendinden yaşça büyük birine aşık olmak ilginc değil bazı insanlar daha olgun yaşını almış insanlardan hoşlanır . Umarım daima mutlu olursunuz oğlana gelecek olursa o iş biraz sıkıntılı arada bir gelse sıkıntı olmaz ama hep sizinle olması pek uygun değil tabi

Kocanın oğlunu eve sığdırmıyorsun ama kindar benim aynen djsksla sen kimsin ki sana kin tutayım?

30 yaşında mantıklı karar alamayan birisin, 10 sene sonra yaşlı nüfusa dahil olacak bir amcayla evlenmişsin.

Çocuğu olduğunu bile bile evlenmişsin.

Senin anlaşma yapmanın ne hükmü olmuş?

3 sene sizde kalmış zaten.

Çok da bir etkin yok kocanın üstünde.

Çocuğu da yaptım mı kral benim diyorsunuz yani hımmm tamam. Eski eşi de çocuk doğurmuş, bakın ibret alın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…