- 11 Kasım 2019
- 1.272
- 6.835
- 108
İnsanlar 10 yaşı bile sorun ediyor, benim kaynimla eltimin arasında 11 yas var. Biri çocuk gibi biri çok olgun.. 10 yaş bile bazen sorun oluyorBen de yaşlılarla anlaşamıyorum mesela o yaştaki adamın için geçmiş oluyor genelde
Gayet mantıklı yorum yazan 2,3 kişi var. Siz ne yazdınız suana kadar mantıklı göremedim. Su son tuhaf yorumunuz haricinde ?İşinize gelmeyen herkes size yazmasın eee aradığınız size hak veren yorumları yazanda yok, o zaman niye konu açtınız?
Bu kadar yaş farkıyla evlenip mutlu olan tek bir insan görmedim. Genc görünüyormuş fitmiş bilmem ne. 30 yaşında kadınsın. 50 yaşındaki adamı mı yakıştırdın kendine? Ailesi kahrolmuştur. Herkes maddiyat evliliği diye konuşmuştur.Ben de yaşlılarla anlaşamıyorum mesela o yaştaki adamın için geçmiş oluyor genelde
Zengo isen yaşın hep 18dir ahahhahah.İnsanlar 10 yaşı bile sorun ediyor, benim kaynimla eltimin arasında 11 yas var. Biri çocuk gibi biri çok olgun.. 10 yaş bile bazen sorun oluyor
Ben genç seviyorum kendi yaşıtım erkekler bile bana sıkıcı geliyorİnsanlar 10 yaşı bile sorun ediyor, benim kaynimla eltimin arasında 11 yas var. Biri çocuk gibi biri çok olgun.. 10 yaş bile bazen sorun oluyor
Benim yerim aile tarafımdan zaten garanti.. ailemin durumunun iyi olduğunu da yazmıştım oysaki:) lütfen boş yapmayın daha fazla. Siz sadece eşsiniz diyerek sevilmeyen bir kişilik olduğunuzu belli ediyorsunuz. Eş olmayı küçümseyen biri olmanız da anormalliğinizi gösterir. Sevgiler
Eşimde gitmesini istiyor, hatta kendi de bu kadar zaman müsama gösterdim artık ya üniversiteye gitmesini ya çalışmasını istiyorum diyor . Mantıken 40 yaşında evde oturan çocuk olamaz o sizin tuhaf yetiştirme anlayışınız.. annesi ile yaşaması için evde tuttu buraya geri geldi. Muhtemelen yakında çalışıp evden ayrılır.Çocuk isterse 20 isterse 40 yaşında olsun. Kimi isterse , Babasınında annesininde yanında kalır..
çünkü onun evi iki tarafın evide.. siz sonradan gelip burada onlarla bile isteğe çocuğu olduğunu kabul ederek yaşamaya başladınız..
oyuzden siz bu durumu kabul ediceksiniz.
Çocuk siz istiyorsunuz diye gitmez..
ama çocuk isterse siz gidebilirisiniz..
Ee babası kalacak tabi, onun cani kanı.Evlenirken aklın neredeydi.Baban yaşında adamla evlenirsen, sonuçlarına katlanirsinBen 30 eşim 50 yaşında. Ben 26 yaşındayken sevgili olduk, bu sene ben 31 o 51 oluyoruz. 5 sene oluyor. Tüm gün evde, babamla çalışacağım diyor. Babasıyla çalışıp planı yine bizle yaşamak gibi. Bilgisayar oynuyor genelde.
Sadece eşiniz diyen benim. Evet sadece eşiniz. Oğluyla arasında sizden daha çok bağ var. Ben de gayet seviliyorum. Annem de boyle bir sey yaşamadı ne alaka? Ay siz hiç normal değilsiniz. Konunun annemle ne alakası var?Öyle bir şey demedim ama siz sadece eşiniz komik bir tabir olmuş .. neyin kini:) ya sevilmeyen bir eşsiniz yada anneniz böyle bir durum yaşamış Allah şifa versin daha fazla bana yazmayın lütfen
Yardımcı var aslında:) düzenli gelen biri. Neyse anlaşılmadımBabana söyle sana ayrı ev açsaydı, o zaman bu eve kocanın oğlunu hep misafir etmek zorunda kalmazdın. Kocanın sözün geçmediğine öyle garantide biri değilsin. Kocan seni hem kendi için hem oğlu için hizmetçi olarak kullanıyor. Madem garantidesin bari evine yardımcı aldır. Yok evi dağıttı vs diye şikayet etmezsin.
Siz değilsiniz, sadece eşsiniz ne ya. :)) hiç sevilmemişsiniz, habire yorum yaparak obsesif kompulsif bozukluğunuzu gösteriyorsunuz, takmışsınız bana takıntı hastalığınız var. Diğer yorumları göremiyorum bin tane yorumunuzdan. Artık yazmayın, yeterSadece eşiniz diyen benim. Evet sadece eşiniz. Oğluyla arasında sizden daha çok bağ var. Ben de gayet seviliyorum. Annem de boyle bir sey yaşamadı ne alaka? Ay siz hiç normal değilsiniz. Konunun annemle ne alakası var?
Çocuğa çok üzüldüm. Olan çocuklara oluyor mlsf...Kendimden 19-20 yaş büyük biri ile evliyim. Eşimin oğlu şuan 20 yaşında. Evlenmeden önce eşimle sevgili olduğumuz dönemlerde oğlu annesiyle yaşıyordu, biz evlenmeden önce babasının yanına geldi, evlenmeden bir süre önce evlenince bizimle yaşamasını istemediğimi söyledim ve gitti bir süre sonra yanımızdan oğlu. Evlendikten birkaç ay sonraysa yine bize geldi 2 yılı aşkın bir süredir yine bizimle, 3 oluyor hatta. Evlenmeden önce eşime genç olduğumu zaten çocuğun onla yaşamadığı için de durumun doğru olduğunu söyledim. (aşk,sevgi haricinde koşullar olarak) Ona rağmen bizle, gürültü yapıyor hiç etrafı toplamıyor, üniversiteye babası şehir dışına özel okula yolladı. Okulu bıraktı gene geldi yanımıza. Annesinin yanına da gitmiyor. Eşimle çocuğu hariç hiçbir sorunumuz yok, maşallah her konuda çok uyumluyuz. 5 sene bitti birlikteliğimizde. Nasıl bu çocuğun evden gitmesini sağlarım. O çok küçükken boşandığı için suçluluk duyuyor anladığım ama çocuğu yetişkin. Ve dibimizden ayrılmıyor. Eşimle konuştum dediğim gibi o küçükken boşandıkları için biraz alttan aldığını söylüyor. Ama sıkıldım. Eşime çok aşığım. Ne yapmalıyım
Boşanabilirsiniz mesela ? Adamın babalık yapmasına hangi hakla engel olabiliyorsunuz ? Siz biraz haddinizi bilsenize ? Ah o çocuk benim çocuğum olacaktı siz benim çocuğumu isteyemeyecektiniz. Allah'ım size şu koca dünyayı dar ederdim. Hadsiiz!Kendimden 19-20 yaş büyük biri ile evliyim. Eşimin oğlu şuan 20 yaşında. Evlenmeden önce eşimle sevgili olduğumuz dönemlerde oğlu annesiyle yaşıyordu, biz evlenmeden önce babasının yanına geldi, evlenmeden bir süre önce evlenince bizimle yaşamasını istemediğimi söyledim ve gitti bir süre sonra yanımızdan oğlu. Evlendikten birkaç ay sonraysa yine bize geldi 2 yılı aşkın bir süredir yine bizimle, 3 oluyor hatta. Evlenmeden önce eşime genç olduğumu zaten çocuğun onla yaşamadığı için de durumun doğru olduğunu söyledim. (aşk,sevgi haricinde koşullar olarak) Ona rağmen bizle, gürültü yapıyor hiç etrafı toplamıyor, üniversiteye babası şehir dışına özel okula yolladı. Okulu bıraktı gene geldi yanımıza. Annesinin yanına da gitmiyor. Eşimle çocuğu hariç hiçbir sorunumuz yok, maşallah her konuda çok uyumluyuz. 5 sene bitti birlikteliğimizde. Nasıl bu çocuğun evden gitmesini sağlarım. O çok küçükken boşandığı için suçluluk duyuyor anladığım ama çocuğu yetişkin. Ve dibimizden ayrılmıyor. Eşimle konuştum dediğim gibi o küçükken boşandıkları için biraz alttan aldığını söylüyor. Ama sıkıldım. Eşime çok aşığım. Ne yapmalıyım
Sadece eş olmak da kötü bir şey değil ki. Eşliği ne sanıyorlar da yetmiyor acaba?Sadece eşiniz diyen benim. Evet sadece eşiniz. Oğluyla arasında sizden daha çok bağ var. Ben de gayet seviliyorum. Annem de boyle bir sey yaşamadı ne alaka? Ay siz hiç normal değilsiniz. Konunun annemle ne alakası var?
Kendi eşliğinin evdeki vazo ile benzer olduğunun farkindaysa ondan alınmış olabilir. Nasıl derin bir insansın katip. Hemen tahlil ettin psikolojisini. Helal sana.Sadece eş olmak da kötü bir şey değil ki. Eşliği ne sanıyorlar da yetmiyor acaba?
Aslında 26-46 yaş dönemlerimizde birlikteydik biz. Sanılanın aksine 46 yaş çok verimli erkekler için29 yaşındayım. 5-6 ay sonra 30 olacağım.
Bu sene yaş algılarım biraz değişiyor gibi. Gençliğim bitiyormuş gibi, zaman geçsin istemiyorum bazen
Sizinle yaşlarımız çok yakınmış. Benim eşimle aramda 3 yaş var. 3-4 yaştan fazlasını da istemezdim herhalde.
Yargılamak için sormuyorum ama çok merak ediyorum, 20 yaş büyük biriyle evli olmak sizi korkutmuyor mu ?
Mesela sizin çocuğunuz 20 yaşına geldiğinde, eşiniz 70 yaşında olacak.
Hastalık, ölüm gibi şeylerin yaşı belli olmaz ama Allah ömür verirse de belli bir yaştan sonra hastalıktan ve ölümden kaçmak imkansız. Hiç korkmuyor musunuz? Bir de cinsel açıdan falan rahatsız olmuyor musunuz? Çok mu zengin ?Meraktan soruyorum gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?