Eşimin yetişkin çocuğu bizi rahat bırakmıyor acil yardım kızlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de yaşlılarla anlaşamıyorum mesela o yaştaki adamın için geçmiş oluyor genelde
İnsanlar 10 yaşı bile sorun ediyor, benim kaynimla eltimin arasında 11 yas var. Biri çocuk gibi biri çok olgun.. 10 yaş bile bazen sorun oluyor

İşinize gelmeyen herkes size yazmasın eee aradığınız size hak veren yorumları yazanda yok, o zaman niye konu açtınız?
Gayet mantıklı yorum yazan 2,3 kişi var. Siz ne yazdınız suana kadar mantıklı göremedim. Su son tuhaf yorumunuz haricinde ?

Ben de yaşlılarla anlaşamıyorum mesela o yaştaki adamın için geçmiş oluyor genelde
Bu kadar yaş farkıyla evlenip mutlu olan tek bir insan görmedim. Genc görünüyormuş fitmiş bilmem ne. 30 yaşında kadınsın. 50 yaşındaki adamı mı yakıştırdın kendine? Ailesi kahrolmuştur. Herkes maddiyat evliliği diye konuşmuştur.

Babana söyle sana ayrı ev açsaydı, o zaman bu eve kocanın oğlunu hep misafir etmek zorunda kalmazdın. Kocanın sözün geçmediğine öyle garantide biri değilsin. Kocan seni hem kendi için hem oğlu için hizmetçi olarak kullanıyor. Madem garantidesin bari evine yardımcı aldır. Yok evi dağıttı vs diye şikayet etmezsin.

Eşimde gitmesini istiyor, hatta kendi de bu kadar zaman müsama gösterdim artık ya üniversiteye gitmesini ya çalışmasını istiyorum diyor . Mantıken 40 yaşında evde oturan çocuk olamaz o sizin tuhaf yetiştirme anlayışınız.. annesi ile yaşaması için evde tuttu buraya geri geldi. Muhtemelen yakında çalışıp evden ayrılır.

Ee babası kalacak tabi, onun cani kanı.Evlenirken aklın neredeydi.Baban yaşında adamla evlenirsen, sonuçlarına katlanirsin

Öyle bir şey demedim ama siz sadece eşiniz komik bir tabir olmuş .. neyin kini:) ya sevilmeyen bir eşsiniz yada anneniz böyle bir durum yaşamış Allah şifa versin daha fazla bana yazmayın lütfen
Sadece eşiniz diyen benim. Evet sadece eşiniz. Oğluyla arasında sizden daha çok bağ var. Ben de gayet seviliyorum. Annem de boyle bir sey yaşamadı ne alaka? Ay siz hiç normal değilsiniz. Konunun annemle ne alakası var?

Yardımcı var aslında:) düzenli gelen biri. Neyse anlaşılmadım

29 yaşındayım. 5-6 ay sonra 30 olacağım.
Bu sene yaş algılarım biraz değişiyor gibi. Gençliğim bitiyormuş gibi, zaman geçsin istemiyorum bazen
Sizinle yaşlarımız çok yakınmış. Benim eşimle aramda 3 yaş var. 3-4 yaştan fazlasını da istemezdim herhalde.

Yargılamak için sormuyorum ama çok merak ediyorum, 20 yaş büyük biriyle evli olmak sizi korkutmuyor mu ?
Mesela sizin çocuğunuz 20 yaşına geldiğinde, eşiniz 70 yaşında olacak.
Hastalık, ölüm gibi şeylerin yaşı belli olmaz ama Allah ömür verirse de belli bir yaştan sonra hastalıktan ve ölümden kaçmak imkansız. Hiç korkmuyor musunuz? Bir de cinsel açıdan falan rahatsız olmuyor musunuz? Çok mu zengin ? Meraktan soruyorum gerçekten.

Siz değilsiniz, sadece eşsiniz ne ya. :)) hiç sevilmemişsiniz, habire yorum yaparak obsesif kompulsif bozukluğunuzu gösteriyorsunuz, takmışsınız bana takıntı hastalığınız var. Diğer yorumları göremiyorum bin tane yorumunuzdan. Artık yazmayın, yeter

Çocuğa çok üzüldüm. Olan çocuklara oluyor mlsf...

Boşanabilirsiniz mesela ? Adamın babalık yapmasına hangi hakla engel olabiliyorsunuz ? Siz biraz haddinizi bilsenize ? Ah o çocuk benim çocuğum olacaktı siz benim çocuğumu isteyemeyecektiniz. Allah'ım size şu koca dünyayı dar ederdim. Hadsiiz!

Sadece eş olmak da kötü bir şey değil ki. Eşliği ne sanıyorlar da yetmiyor acaba?

Sadece eş olmak da kötü bir şey değil ki. Eşliği ne sanıyorlar da yetmiyor acaba?
Kendi eşliğinin evdeki vazo ile benzer olduğunun farkindaysa ondan alınmış olabilir. Nasıl derin bir insansın katip. Hemen tahlil ettin psikolojisini. Helal sana.

Aslında 26-46 yaş dönemlerimizde birlikteydik biz. Sanılanın aksine 46 yaş çok verimli erkekler için
26-30 ve 46-50 yaşları hemen hemen aynı zaten. Bir sıkıntı yok gayet iyi:) sadece çocuk olayı için haklısınız onu bazen bende düşünüyorum aralarındaki yaş farkı olayını ama artık ben 27 de evlendim çoğu arkadaşım 31 hala evlenmedi bu nesil evlenmiyor herkesin geç çocuğu oluyor yada çoğu arkadaşım çocuk istemiyor bende 1 tane istediğim için senelerdir yapmadık. Ama babasıyla yaş farkı olacak o doğru…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…