- 19 Mayıs 2020
- 47.885
- 215.279
- 598
Amerika'da güzellik uzmanlığı eğitimi de almış mı?Kendi ailesi de zenginmiş canım sen de hemen şeyyapma.
Anlayışlı yorumunuz için çok teşekkür ederimAnladım. Eşiniz giderek yaşlanıyor. Onun yaşı dolayısıyla evladının üstüne düşeceği zamanlar sizin hayatınızın baharı. Bence 30 yas sonrası bir insanın en verimli cağı. Gezilecek tozulacak sevilecek sevecek yaşlar. Olgunluk ve gençliğin harmanı olan bu yas grubunda anlıyorum ayak bağı istemiyorsunuz. Eşiniz açısından da bakınca hayatının mumu azalmaya başlarken geride bırakacağı biyolojik mirası olan oğlunu hele ki çocukluğunda yeterli ilgilenmedigini hissettiği oğlunu yanında istemesi doğal. Sizin yapabileceğiniz birşey olduğunu sanmıyorum. Dengeyi sağlaması gereken eşiniz. 30 yaşında dediginiz genç ne bunları düşünür ne de idrak eder. Bebeklik dönemi sonrası erkeklerde en bencil yaşlar 20 oluyor çünkü. Siz düşünüp empati yapacağı son insansınız
Hangi üyeyle benzetiyorsun?Amerika'da güzellik uzmanlığı eğitimi de almış mı?
Öyle bir şey demedim ama siz sadece eşiniz komik bir tabir olmuş .. neyin kini:) ya sevilmeyen bir eşsiniz yada anneniz böyle bir durum yaşamış Allah şifa versin daha fazla bana yazmayın lütfenÇocuğu da yaptım mı kral benim diyorsunuz yani hımmm tamam. Eski eşi de çocuk doğurmuş, bakın ibret alın.
O da hamileydi değil miHangi üyeyle benzetiyorsun?
Anlayışlı yorumunuz için çok teşekkür ederimEvet üstelik bizde çocuk istiyoruz doğal olarak ve onun çocuğu da kıskanmasını üzülmesini de istemiyorum. Ben birde 26 yaşından beri beraberim eşimle ilk sene evlilik teklifi etti, 27 yaşımı bitirirken evlendik birkac gün sonra 28. Yaş Doğum günümdü. Eşim her konuda anlayışlı harika bir adam olmasa, bu konuya hiç katlanmazdım. Çünkü önceden söyledim o da kabul etti. Ben evlendikten sonra değişmedim. Ben sadece çocuğu da okula Vs nasıl ikna ederim aslında onu da sordum ama insanlar linçlemeye bayılıyor. Tabiki ailem de 26 yasında genç bir kadının 46 yaşında biriyle olmasına kızmıstı ama sonradan çok sevdiler eşimi.
Belli biri yok, genç yaşta evlilik yapanlar bi de iki üniversite okumuş, yüksek lisans yapmış oluyorlar, gerçi onlar 20 yaşında oluyor konu sahibi 30 yaşındaymış, dese inanırım yani hdhdhHangi üyeyle benzetiyorsun?
Yalnızca eşisiniz derken :))) bizim de çocuğumuz olacak istiyoruz. Hem eşi ve çocuğunun annesi olacağım nasıl bir kindarsanız yüz tane msj atmışsınız anladık sizin yorumunuzu tamam:) yazmayın lütfen başkalarınınkini okumak istiyorum
Teşekkürler değerli yorumunuz içinMaddi durumunuz iyi ise size yakın küçük bir ev tutun üvey oğlunuza. Bu şekilde sorumluluk sahibi olabilir tabi sizler de destek olun. Sonuç olarak genç bir birey.
Hiçbirini yaşamadım, gayet seviliyorum, artı parası için amca ile evlenmedim, Allah da size kolaylık versin, hadi gidin doğurup yerinizi garantileyinÖyle bir şey demedim ama siz sadece eşiniz komik bir tabir olmuş .. neyin kini:) ya sevilmeyen bir eşsiniz yada anneniz böyle bir durum yaşamış Allah şifa versin daha fazla bana yazmayın lütfen
Ben 26 yaşından beri beraberiz biz eşimle. 27 yaşımı bitirirken evlendik SevgilerBelli biri yok, genç yaşta evlilik yapanlar bi de iki üniversite okumuş, yüksek lisans yapmış oluyorlar, gerçi onlar 20 yaşında oluyor konu sahibi 30 yaşındaymış, dese inanırım yani hdhdh
Benim yerim aile tarafımdan zaten garanti.. ailemin durumunun iyi olduğunu da yazmıştım oysaki:) lütfen boş yapmayın daha fazla. Siz sadece eşsiniz diyerek sevilmeyen bir kişilik olduğunuzu belli ediyorsunuz. Eş olmayı küçümseyen biri olmanız da anormalliğinizi gösterir. SevgilerHiçbirini yaşamadım, gayet seviliyorum, artı parası için amca ile evlenmedim, Allah da size kolaylık versin, hadi gidin doğurup yerinizi garantileyin
İşinize gelmeyen herkes size yazmasın eee aradığınız size hak veren yorumları yazanda yok, o zaman niye konu açtınız?Öyle bir şey demedim ama siz sadece eşiniz komik bir tabir olmuş .. neyin kini:) ya sevilmeyen bir eşsiniz yada anneniz böyle bir durum yaşamış Allah şifa versin daha fazla bana yazmayın lütfen
Hıı evet bilmem mi, baba milyonerdir kesin, fix.Benim yerim aile tarafımdan zaten garanti.. ailemin durumunun iyi olduğunu da yazmıştım oysaki:) lütfen boş yapmayın daha fazla. Siz sadece eşsiniz diyerek sevilmeyen bir kişilik olduğunuzu belli ediyorsunuz. Eş olmayı küçümseyen biri olmanız da anormalliğiniz gösterir. Sevgiler
Ben de yaşlılarla anlaşamıyorum mesela o yaştaki adamın için geçmiş oluyor geneldeÇok genç görünüyormuş. Çok başarılıymış. Konu sahibi gençlerle anlaşamiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?