Eşimin yetişkin çocuğu bizi rahat bırakmıyor acil yardım kızlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlayışlı yorumunuz için çok teşekkür ederim Evet üstelik bizde çocuk istiyoruz doğal olarak ve onun çocuğu da kıskanmasını üzülmesini de istemiyorum. Ben birde 26 yaşından beri beraberim eşimle ilk sene evlilik teklifi etti, 27 yaşımı bitirirken evlendik birkac gün sonra 28. Yaş Doğum günümdü. Eşim her konuda anlayışlı harika bir adam olmasa, bu konuya hiç katlanmazdım. Çünkü önceden söyledim o da kabul etti. Ben evlendikten sonra değişmedim. Ben sadece çocuğu da okula Vs nasıl ikna ederim aslında onu da sordum ama insanlar linçlemeye bayılıyor. Tabiki ailem de 26 yasında genç bir kadının 46 yaşında biriyle olmasına kızmıstı ama sonradan çok sevdiler eşimi.

Çocuğu da yaptım mı kral benim diyorsunuz yani hımmm tamam. Eski eşi de çocuk doğurmuş, bakın ibret alın.
Öyle bir şey demedim ama siz sadece eşiniz komik bir tabir olmuş .. neyin kini:) ya sevilmeyen bir eşsiniz yada anneniz böyle bir durum yaşamış Allah şifa versin daha fazla bana yazmayın lütfen

Kocanız şuan 50 yaşında mı?

Hangi üyeyle benzetiyorsun?
Belli biri yok, genç yaşta evlilik yapanlar bi de iki üniversite okumuş, yüksek lisans yapmış oluyorlar, gerçi onlar 20 yaşında oluyor konu sahibi 30 yaşındaymış, dese inanırım yani hdhdh

Forum üyelik tarihiniz 27 Ocak 2021.Ne kadar ileri görüşlü bir insansanız; bu konuyu açabilmek için 2 yıllık üyeliğiniz de varmış.

Maddi durumunuz iyi ise size yakın küçük bir ev tutun üvey oğlunuza. Bu şekilde sorumluluk sahibi olabilir tabi sizler de destek olun. Sonuç olarak genç bir birey.
Teşekkürler değerli yorumunuz için Evet iyi, bizde uğraşıyoruz aslında Üniversiteye gitsin güzel bir hayatı olsun. Seviyorum da tabiki çocuğu ama üniversite düşünmüyor, çalışacağım diyor ama evden gitmek pek istemiyor gibi. Gerçi çok genç fikirleri 6 ay sonra bile değişebilir birde haklısınız sağolun

Öyle bir şey demedim ama siz sadece eşiniz komik bir tabir olmuş .. neyin kini:) ya sevilmeyen bir eşsiniz yada anneniz böyle bir durum yaşamış Allah şifa versin daha fazla bana yazmayın lütfen
Hiçbirini yaşamadım, gayet seviliyorum, artı parası için amca ile evlenmedim, Allah da size kolaylık versin, hadi gidin doğurup yerinizi garantileyin

Belli biri yok, genç yaşta evlilik yapanlar bi de iki üniversite okumuş, yüksek lisans yapmış oluyorlar, gerçi onlar 20 yaşında oluyor konu sahibi 30 yaşındaymış, dese inanırım yani hdhdh
Ben 26 yaşından beri beraberiz biz eşimle. 27 yaşımı bitirirken evlendik Sevgiler

Hiçbirini yaşamadım, gayet seviliyorum, artı parası için amca ile evlenmedim, Allah da size kolaylık versin, hadi gidin doğurup yerinizi garantileyin
Benim yerim aile tarafımdan zaten garanti.. ailemin durumunun iyi olduğunu da yazmıştım oysaki:) lütfen boş yapmayın daha fazla. Siz sadece eşsiniz diyerek sevilmeyen bir kişilik olduğunuzu belli ediyorsunuz. Eş olmayı küçümseyen biri olmanız da anormalliğinizi gösterir. Sevgiler

İşinize gelmeyen herkes size yazmasın eee aradığınız size hak veren yorumları yazanda yok, o zaman niye konu açtınız?

Hıı evet bilmem mi, baba milyonerdir kesin, fix.

Çocuk isterse 20 isterse 40 yaşında olsun. Kimi isterse , Babasınında annesininde yanında kalır..
çünkü onun evi iki tarafın evide.. siz sonradan gelip burada onlarla bile isteğe çocuğu olduğunu kabul ederek yaşamaya başladınız..
oyuzden siz bu durumu kabul ediceksiniz.
Çocuk siz istiyorsunuz diye gitmez..
ama çocuk isterse siz gidersiniz dikkat edin:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…