Arkadaşlar şimdi bu da sorun mu gibi düşünebilirsiniz ama yine de tarafsız yorumlara ihtiyacım var.Eşimin şirketi ayın 26 sında yılbaşı yemeği veriyor fakat eşlerin gelmesi yasak .Şimdi şöyle bir sorun varki eşimin işyerine yakınları dahil kimseyi almıyorlar .o da yasak ben ordan kimseyi tanımıyorum onlar da beni bu durum beni hep rahatsız ettiyse de sonuçta işi bu yapacak birşey yok diye sesimi çıkartmadım.Eşim bir veri işletim merkezinde çalışıyor bilgisayar mühendisi.Bende çalışıyorum dolayısıyla işyerine gitmek gibi bir durumum zaen olmuyor ama bu yemek olayı artık sabrımı zorladı .Derdim yemeğe gitmek değil onun da yemeğe gitmesini istemiyorum. İnsan kaynaklarından atılan maili gösterdi bana başlığı büyük harflerle yazılmış MAZERETSİZSİNİZ die yani mecburlar gitmeye neymiş efendim şirket olarak sizin yakınlarınızla sosyal paylaşımda bulunmak istemiyoruz amacımız burda çalışanları sosyal ortamda kaynaştırmak ben anlayamıyorum cidden ya da harbiden benim pskolojik sorunlarım var lütfen beni yatıştıracak evlilik deneyimleri olanlar bir yol gösterin ne yapmalıyım ocak ta 1 yılımız dolacak ve ben sanırım bu evlilik olayında tökezliyorum
Şirket politikasında olabilir.İş yemekleri,iş organizasyonları v.s. bu kadr tepki vermen anlamsız.Arkadaşlar şimdi bu da sorun mu gibi düşünebilirsiniz ama yine de tarafsız yorumlara ihtiyacım var.Eşimin şirketi ayın 26 sında yılbaşı yemeği veriyor fakat eşlerin gelmesi yasak .Şimdi şöyle bir sorun varki eşimin işyerine yakınları dahil kimseyi almıyorlar .o da yasak ben ordan kimseyi tanımıyorum onlar da beni bu durum beni hep rahatsız ettiyse de sonuçta işi bu yapacak birşey yok diye sesimi çıkartmadım.Eşim bir veri işletim merkezinde çalışıyor bilgisayar mühendisi.Bende çalışıyorum dolayısıyla işyerine gitmek gibi bir durumum zaen olmuyor ama bu yemek olayı artık sabrımı zorladı .Derdim yemeğe gitmek değil onun da yemeğe gitmesini istemiyorum. İnsan kaynaklarından atılan maili gösterdi bana başlığı büyük harflerle yazılmış MAZERETSİZSİNİZ die yani mecburlar gitmeye neymiş efendim şirket olarak sizin yakınlarınızla sosyal paylaşımda bulunmak istemiyoruz amacımız burda çalışanları sosyal ortamda kaynaştırmak ben anlayamıyorum cidden ya da harbiden benim pskolojik sorunlarım var lütfen beni yatıştıracak evlilik deneyimleri olanlar bir yol gösterin ne yapmalıyım ocak ta 1 yılımız dolacak ve ben sanırım bu evlilik olayında tökezliyorum
Bakın sunum filan yok amaç sadece eğlenmek :) yani daha önceki parti resimlerinden bunu anlamak oldukça kolay yani amaç buysa her pazartesi toplatı yapılıyor tüm personel ve herşey konuşuluyor zaten pazartesi günleri tüm gün toplantı halindeler akşam 10 kadar sürebiliyor bazen benim buna bir itirazım olamaz sonuçta iş bu ama iş arkadaşlarımla gidip karşılıklı göbek atmak zorunda değilim nasıl bir imaj o öle anlamadım ben
valla yapacak bişey yok bende birgün trip yaptım mecburi dedi. maili gösterim dedi mazeretsiz diye. surat yapıyordum sanki adam hatalı gibi, oyüzden bunun için üzme ben alıştım ama benim herzaman olmuyor yani ayda bile olsa yapacağım bişey yok işi gereği gidecek.
arkadaşım sunumu niye internet sayfasına atsınlar zaten bu adamlar her pazartesi yapıyor bunu bu yemeğin amacı KAYNAŞMAK :) okuduğum mailde bu yazıyordu .Ayrıca dün akşam çok ukalaca cevaplar verdiklerini anlattı bana eşim eşlerinizle sosyal paylaşımda bulunmak zorunda değilizi gibi başka bir çalışan eşini getirmek istediğini söyleyince bu cevabı almış :) ben dün akşama kadar zaten yapcak bişe yok gitceksin modundaydım ama en son saat 12den önce ordan ayrılamayacaklarını söylediğinde patladım .Anaokulu çocuğumu bunlar bu nasıl bir dayatma üstelik eşimde işten çıkayım o zaman gibi tavırlar sergileyince iyice delirdim .Gitsin ve isterse sabaha kadar gelmesin bakalım kim kazanıcak :)Şirketin kamuya açık internet sayfasına sunum fotoğraflarını yüklemesini beklemiyorsunuz değil mi ? Evet eğlencede oluyor , yılın stresini bir arada atalım konsepti ile.
Göbek atmak istemeyene zorla göbek attırılmıyor. Üst yönetimle sohbet imkanı doğabiliyor normal zamanların aksine.
Arkadaşlar şimdi bu da sorun mu gibi düşünebilirsiniz ama yine de tarafsız yorumlara ihtiyacım var.Eşimin şirketi ayın 26 sında yılbaşı yemeği veriyor fakat eşlerin gelmesi yasak .Şimdi şöyle bir sorun varki eşimin işyerine yakınları dahil kimseyi almıyorlar .o da yasak ben ordan kimseyi tanımıyorum onlar da beni bu durum beni hep rahatsız ettiyse de sonuçta işi bu yapacak birşey yok diye sesimi çıkartmadım.Eşim bir veri işletim merkezinde çalışıyor bilgisayar mühendisi.Bende çalışıyorum dolayısıyla işyerine gitmek gibi bir durumum zaen olmuyor ama bu yemek olayı artık sabrımı zorladı .Derdim yemeğe gitmek değil onun da yemeğe gitmesini istemiyorum. İnsan kaynaklarından atılan maili gösterdi bana başlığı büyük harflerle yazılmış MAZERETSİZSİNİZ die yani mecburlar gitmeye neymiş efendim şirket olarak sizin yakınlarınızla sosyal paylaşımda bulunmak istemiyoruz amacımız burda çalışanları sosyal ortamda kaynaştırmak ben anlayamıyorum cidden ya da harbiden benim pskolojik sorunlarım var lütfen beni yatıştıracak evlilik deneyimleri olanlar bir yol gösterin ne yapmalıyım ocak ta 1 yılımız dolacak ve ben sanırım bu evlilik olayında tökezliyorum
ya normal şartlar altında bu adamı bir bara sokamazsınız nefret eder zaten :) bende sevmem ve daha inanırmısınız hiç o tarz bir yere gidip eğlenmişliğimiz yok. İkimizde evcimen insanlarız arkadaşlarımız gelsin ağırlayalım en sevdiğimiz eğlencemiz bizim başka arkadaşlarımızla gitse filan umrumda olmaz çünkü hepsini tanıyorum bu adamı zorla iftara götürdüler hristiyan olduğunu bile bile istemediğini söylediği haldeÇok büyütülmemeli bence.. Saçma sapan düşünceler, benim eşimde iş arkadaşları ile eğlenceye gitti ben birşey demedim.
Sıkmak iyi değil :)
bence kolaylaştırmamasının nedeni seninle inatlaşması. sen yapma etme dedikçe inadına yapmak istiyor gibime geldi. bence biraz vazgeç üstüne düşmekten git eğlen hayatım vs tarzı konuş, umursamıyormuş gibi davran bakalım ne tepki verecek?yani evet katlanmak zorundayız ama eşim bu katlanma sürecini hiç kolaylaştırmıyor habire tartışıyor benimle çok meraklıysa gitsin döndüğünde kıçıma bakar ancak :)
ben eşimden ayrı hiçbirşey yapamıyorum çünkü buna izin vermez :) benim peşime yapışan ve asosyal olan odur bizim evde :) mümkün olsa hiç evden çıkmaz işi gücü bilgisyara oyun iş dersleri :) benim geçen haftaki yılbaşı yemeğimde saat 9 da yemeğini yediysen eve gidelim diye yazmayı biliyor bana şimdi sıra onda yemeğini yesin çıksın evine gelsin yoksa çekeceği var elimden :)hahahahaa cok komiksiniz inanin. Ben Allahin her ayi bir is yemegine gidiyorum nerdeyse, isim geregi mecburum. Mecburiyetlikten ziyade cokta keyifli yemeklerimiz oluyor, gitmemek icin bir sebebmi var? Ayni sekilde esiminde ara ara is yemekleri oluyor, oda gitsin, afiyetle yesin icsin muhabbet etsin gelsin.
Bizde bir yillik evliyiz onumuzdeki hafta itibari ile. Birbirinizden ayrida sosyallesmek zorundasiniz bence. Kendinize ozgu ozeliniz bir duzeniniz olsun ki birbirinizi sikmayin bogmayin.
bi rahat olun da! neymis yilbasi kutlamasiymisyada gitmemesini istemenizin sebebi baska, guvenle alakalidir ve o yuzden gitmesini istemiyorsunuzdur.
Aynen tipik aslan burcu erkeği :) ben ne dersem o olur modun da ama öle yağma yok bende ona o yemeği zehir etmezsem ne olayım inatsa inat bende kova burcuyum kimin inadı daha üstün görücez :)bence kolaylaştırmamasının nedeni seninle inatlaşması. sen yapma etme dedikçe inadına yapmak istiyor gibime geldi. bence biraz vazgeç üstüne düşmekten git eğlen hayatım vs tarzı konuş, umursamıyormuş gibi davran bakalım ne tepki verecek?
Aynen nişanlım gibi davranıyorsunuz o da çok kıskanç beni ne geçtiğimiz yıl ne de şimdi gördermiyor. Çok bencilsinizzzArkadaşlar şimdi bu da sorun mu gibi düşünebilirsiniz ama yine de tarafsız yorumlara ihtiyacım var.Eşimin şirketi ayın 26 sında yılbaşı yemeği veriyor fakat eşlerin gelmesi yasak .Şimdi şöyle bir sorun varki eşimin işyerine yakınları dahil kimseyi almıyorlar .o da yasak ben ordan kimseyi tanımıyorum onlar da beni bu durum beni hep rahatsız ettiyse de sonuçta işi bu yapacak birşey yok diye sesimi çıkartmadım.Eşim bir veri işletim merkezinde çalışıyor bilgisayar mühendisi.Bende çalışıyorum dolayısıyla işyerine gitmek gibi bir durumum zaen olmuyor ama bu yemek olayı artık sabrımı zorladı .Derdim yemeğe gitmek değil onun da yemeğe gitmesini istemiyorum. İnsan kaynaklarından atılan maili gösterdi bana başlığı büyük harflerle yazılmış MAZERETSİZSİNİZ die yani mecburlar gitmeye neymiş efendim şirket olarak sizin yakınlarınızla sosyal paylaşımda bulunmak istemiyoruz amacımız burda çalışanları sosyal ortamda kaynaştırmak ben anlayamıyorum cidden ya da harbiden benim pskolojik sorunlarım var lütfen beni yatıştıracak evlilik deneyimleri olanlar bir yol gösterin ne yapmalıyım ocak ta 1 yılımız dolacak ve ben sanırım bu evlilik olayında tökezliyorum
yani evet katlanmak zorundayız ama eşim bu katlanma sürecini hiç kolaylaştırmıyor habire tartışıyor benimle çok meraklıysa gitsin döndüğünde kıçıma bakar ancak :)[/QUOTE]
Ben memuriyetten önce Turkcell'de çalıştım.Binlerce insan çalıştırır malum .Her sene aralık sonunda ve hazıran ayında partiler olur .5 yıldızlı otellerde olur ve ünlü sanatçılar solist olarak gelir .Personel sadece kendisi gelir .Eşinize fazla baskı yapmanızı tavsiye etmem.Ben de giderdim .Sadece ilk yıl kızım minik olduğu için partiden erken ayrıldım ama sonraki yıllar zevkle katıldım eğlendim .Bazı partiler zorunlu idi .Kapıda isim alırlardı imzalardık . Gayet doğal
Ablacik esin heralde türkiyenin en şanslı adamı :* erkek olsaydım benim eşim olmanı isterdim vallaaaBenim bildiğim bütün kurumsal şirketler bu şekilde yılbaşı partileri ya da yemekleri düzenlerler. Eşimin de vardır muhakkak her sene olur. Biz konuşmayız bile bunu. Gidilmesi gerekiyorsa gidecektir. Zorunlu değilse bile gidebilir, ne var bunda? Çalışanlar arası iyi ilişkiler oluşturabilmek için bu tarz etkinlikler gereklidir. Eşimin şirketi üç ayda bir her departmana ayrı ayr yemek düzenler, kokteyller yapar. Hiç birine de eşler çağırılmaz. Normal olan budur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?