Eşimin yılbaşı şirket yemeği

valla yapacak bişey yok bende birgün trip yaptım mecburi dedi. maili gösterim dedi mazeretsiz diye. surat yapıyordum sanki adam hatalı gibi, oyüzden bunun için üzme ben alıştım ama benim herzaman olmuyor yani ayda bile olsa yapacağım bişey yok işi gereği gidecek.

Şirket politikasında olabilir.İş yemekleri,iş organizasyonları v.s. bu kadr tepki vermen anlamsız.

Şirket politikası dogrultusunda son derece normal bi durum. Kurumsal firmalarda amaçlanan şey çalışanlar arasındaki iletisimi kuvvetlendirmek oldugundan bu ortama eş, çocuk vb. 3. kişilerin dahil olmamasını istemeleri doğal bence. Ben bi sakıncasını göremedim.
Siz de cok takılmayın bence. O aksama kendinize güzel bi plan yapın, eglenin, kisisel zaman yaratın kendinize. Eşler sürekli birlikte hareket etmek zorunda degil neticede.

Şirketin kamuya açık internet sayfasına sunum fotoğraflarını yüklemesini beklemiyorsunuz değil mi ? Evet eğlencede oluyor , yılın stresini bir arada atalım konsepti ile.

Göbek atmak istemeyene zorla göbek attırılmıyor. Üst yönetimle sohbet imkanı doğabiliyor normal zamanların aksine.

yani evet katlanmak zorundayız ama eşim bu katlanma sürecini hiç kolaylaştırmıyor habire tartışıyor benimle çok meraklıysa gitsin döndüğünde kıçıma bakar ancak :)

Çok büyütülmemeli bence.. Saçma sapan düşünceler, benim eşimde iş arkadaşları ile eğlenceye gitti ben birşey demedim.
Sıkmak iyi değil :)

arkadaşım sunumu niye internet sayfasına atsınlar zaten bu adamlar her pazartesi yapıyor bunu bu yemeğin amacı KAYNAŞMAK :) okuduğum mailde bu yazıyordu .Ayrıca dün akşam çok ukalaca cevaplar verdiklerini anlattı bana eşim eşlerinizle sosyal paylaşımda bulunmak zorunda değilizi gibi başka bir çalışan eşini getirmek istediğini söyleyince bu cevabı almış :) ben dün akşama kadar zaten yapcak bişe yok gitceksin modundaydım ama en son saat 12den önce ordan ayrılamayacaklarını söylediğinde patladım .Anaokulu çocuğumu bunlar bu nasıl bir dayatma üstelik eşimde işten çıkayım o zaman gibi tavırlar sergileyince iyice delirdim .Gitsin ve isterse sabaha kadar gelmesin bakalım kim kazanıcak :)

hahahahaa cok komiksiniz inanin. Ben Allahin her ayi bir is yemegine gidiyorum nerdeyse, isim geregi mecburum. Mecburiyetlikten ziyade cokta keyifli yemeklerimiz oluyor, gitmemek icin bir sebebmi var? Ayni sekilde esiminde ara ara is yemekleri oluyor, oda gitsin, afiyetle yesin icsin muhabbet etsin gelsin.
Bizde bir yillik evliyiz onumuzdeki hafta itibari ile. Birbirinizden ayrida sosyallesmek zorundasiniz bence. Kendinize ozgu ozeliniz bir duzeniniz olsun ki birbirinizi sikmayin bogmayin.

bi rahat olun da! neymis yilbasi kutlamasiymis yada gitmemesini istemenizin sebebi baska, guvenle alakalidir ve o yuzden gitmesini istemiyorsunuzdur.

Çok büyütülmemeli bence.. Saçma sapan düşünceler, benim eşimde iş arkadaşları ile eğlenceye gitti ben birşey demedim.
Sıkmak iyi değil :)
ya normal şartlar altında bu adamı bir bara sokamazsınız nefret eder zaten :) bende sevmem ve daha inanırmısınız hiç o tarz bir yere gidip eğlenmişliğimiz yok. İkimizde evcimen insanlarız arkadaşlarımız gelsin ağırlayalım en sevdiğimiz eğlencemiz bizim başka arkadaşlarımızla gitse filan umrumda olmaz çünkü hepsini tanıyorum bu adamı zorla iftara götürdüler hristiyan olduğunu bile bile istemediğini söylediği halde

yani evet katlanmak zorundayız ama eşim bu katlanma sürecini hiç kolaylaştırmıyor habire tartışıyor benimle çok meraklıysa gitsin döndüğünde kıçıma bakar ancak :)
bence kolaylaştırmamasının nedeni seninle inatlaşması. sen yapma etme dedikçe inadına yapmak istiyor gibime geldi. bence biraz vazgeç üstüne düşmekten git eğlen hayatım vs tarzı konuş, umursamıyormuş gibi davran bakalım ne tepki verecek?

Ben memuriyetten önce Turkcell'de çalıştım.Binlerce insan çalıştırır malum .Her sene aralık sonunda ve hazıran ayında partiler olur .5 yıldızlı otellerde olur ve ünlü sanatçılar solist olarak gelir .Personel sadece kendisi gelir .Eşinize fazla baskı yapmanızı tavsiye etmem.Ben de giderdim .Sadece ilk yıl kızım minik olduğu için partiden erken ayrıldım ama sonraki yıllar zevkle katıldım eğlendim .Bazı partiler zorunlu idi .Kapıda isim alırlardı imzalardık . Gayet doğal

ben eşimden ayrı hiçbirşey yapamıyorum çünkü buna izin vermez :) benim peşime yapışan ve asosyal olan odur bizim evde :) mümkün olsa hiç evden çıkmaz işi gücü bilgisyara oyun iş dersleri :) benim geçen haftaki yılbaşı yemeğimde saat 9 da yemeğini yediysen eve gidelim diye yazmayı biliyor bana şimdi sıra onda yemeğini yesin çıksın evine gelsin yoksa çekeceği var elimden :)

Aynen tipik aslan burcu erkeği :) ben ne dersem o olur modun da ama öle yağma yok bende ona o yemeği zehir etmezsem ne olayım inatsa inat bende kova burcuyum kimin inadı daha üstün görücez :)

Aynen nişanlım gibi davranıyorsunuz o da çok kıskanç beni ne geçtiğimiz yıl ne de şimdi gördermiyor. Çok bencilsinizzz

yani evet katlanmak zorundayız ama eşim bu katlanma sürecini hiç kolaylaştırmıyor habire tartışıyor benimle çok meraklıysa gitsin döndüğünde kıçıma bakar ancak :)[/QUOTE]

Eşiniz size durumu aktarıyor , sizse durumla alakasız örneklerle konuyu içinden çıkılmaz bir hale getiriyorsunuz. Eşiniz merakından değil çalıştığı şirketin kurum prensiplerine uygun davranmak için gidiyor.

Eşinizle konuşurken sinirlendim ağzımdan çıktı diyebilirsiniz bazı sözleriniz için. Ancak şu anda sakinsiniz ve bir tartışma ortamı yok.

Kırmızı ile işaretli cümlenizi eşiniz okusa ne hissederdi ? Ben sizin yerinize utandım.

Ya gercekten cok gereksiz bir tavir icindesiniz. Yanlis anlamiyorsam sikayet ediyorsunuz esinizin sizi kisitladigi icin. Simdi evliliginizde belki degisiklige yol acacak bir seyle karsi karsiyasiniz. Bu firsati neden degerlendirmiyorsunuz?
'Git hayatim, eglenmene bak. Ne zaman istersen donersin eve. Iyi gelecektir bize birazda kendi havamizda olmamiz.' diyeceginiz ve kendinizede pay cikaracaginiza luzumsuz cocukca bi afra tafra yapiyorsunuz.

neyse, tenceresine gore kapak misali. banane canim, bu sekilde mutluysaniz siyamis ikizleri misali aynen devam

bence tamamen maddiyat düşünülmüş.eşi gelse çoluk çocukta gelir masraf artar vs vs.

ben sadece bir kere çalıştığım yerde bir eğlence ortamına gittim ve o son oldu içki işin içine karışınca iğrenç muhabbetler dönüyor insanlar gerçek yüzlerini gösteriyor lütfen bunları olmadığını kimse söylemesin bana :) prensip gereği katılmıyorum ve kimsede mecbur tutamaz

Ablacik esin heralde türkiyenin en şanslı adamı :* erkek olsaydım benim eşim olmanı isterdim vallaaa

Gitsin ne olcak...
Yılbaşında ayrı olmayacaksınız sonuçta...
Biraz sabırlı olun..
2 saat dursun gelsin ewine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…