Eşimin yılışık kadın iş arkadaşı

Telefonuna bakabiliyor musunuz esinizin? Yoksa sifreli mi? Benim eski esim de kimle konuscagima karisamazsin falan derdi sürekli, en sonunda "eski es" oldu, sizi bilmem ama ben gelemem öyle seylere.

Teline bakmış bişey yokmuş ama adam siliyor olabilir. Zaten anormal bir durum olmadan normal bir adam kıskanıyosun kadın sıcakkanlı falan demez. Klasik aldatan salağın savunma mekanizması sözleri bunlar. Bence aralarında bal gibi ilişki var.
 
Neden kadın suçlu olmuyo bu durumda orayı hiç anamiyorum.
Bence % 50 suçlular.
Herkes önce kendi yanındakine baksın. Evet kadın leş, ama o kadına yüz veren konu sahibinin kocası. Kadını kocası düşünsün. Konu sahibi de kocasına baksın. Ayşe gider Fatma gelir. İşin kötüsü, Fatma Ayşe 'yi aratabilir. Kadını kışkışlamak günü kurtarır sadece.
 
yani öyle yılışık insanlar var bana da çok tuhaf gelir el kol haraketleri sarılmalar falan bana tuhaf gelir ama ben yapmam bunları. eşiniz uzak durursa bir sıkıntı olmaz
 
Keşke bana nasıl yakıştırırsın dese şçim rahatlardı. Ne var aynı iş yerinde çalışıyoruz. Kadın sıcakkanlı millet yanlış anlıyor sende yanlış anlıyorsun bana karışma sen konuşmazsan konuşma dedi

Kadın size laf sokuyormuş ya, örnek verir misiniz? ne gibi sizi dışlıyor ve laf sokuyor merak ettiim
 
Bu anlatılanlar konu sahibinin ağzından çıkanlar yani onun önsezisi ve onun düşünceleri . Öyle olduğunu farzedelim, öyle olsa bile kendi mutlu mesut yaşamaya devam etsin diye bir tek kadını günah kecisi olarak gösterip yılışık kötü kadın diye tabir etmeden önce kocasının igrenc kişiliğini görsün bence . Kadına taviz verip ona kapı açan ve bu kadar ileri gitmesini sağlayan kesinlikle kocası . Genelde böyle durumlarda herzaman diğer kadın kaka kötü olur kocalar ise zavallı madur başka kadınların etkisi altında kalmış birer masum kedi gibi görülüp affedilirler . Cünkü bu şekilde vicdanları rahat olur ….
Söylediklerinize katiliyorum herzaman derim bizi aldatan kocalarimiz en büyük suçlu onlar ama o aldattigi kadına da hayatı dar etmek lazım.

Öyle yok emek ver yuva Kur azmisin biri bozsun yuvayi zaten öyle bir kocaylada bozulsun o yuva ama hepsine bir hesap kesmeden kolayca gidemez hiçbir insan. Insanin cani yaniyor ya Aldatilmak kolay sindirilmiyor bu kadın üstelik adamın evli oldugunu biliyor kadının gözü önünde yilismalar falan hepsi bile isteye yapiliyor. Bir başka kadın kocama dokunacak oda ne var bunda dicek hiç öyle kanıt Manit ugrasmam paralarim herifinde kicina tekme haydi . Defolsun gitsin zaten.
 
Neden kadın suçlu olmuyo bu durumda orayı hiç anamiyorum.
Bence % 50 suçlular.

Kadinin suçluluğunun ne anlami var ki?
Yine kadini korkut, kadini rezil et, kadina goz dagi ver bilmem ne yap yorumlari dolmuş.

Yahu kadinda suç bulup rezil etsen ne olur dunyadaki tek kadin O mu? Yanindaki koca adam gibi durmadiktan sonra habire elin kadinlariyla mi dalaşacak boyle?

Ben boyle bir durumda olsam asla kadinla muhattap olmam. Kimse kimseye zorla bir sey yaptiramaz, yapamaz.
Kocamdan uzak dursun diye baska bir kadinla ugraşmak çok kucuk dusurucu olurdu.
Başkasina akli kayan adam için "aman bende kalsin kapmasinlar" diye uğraşamazdim. Bana adam mi yok?

O yuzden ben başka kadinlara kizmiyorum. Benim evliligim, ilişkim disardaki herhangi bir kadinin vicdanina ve davranişlarina kalamaz.
Adam adam olduktan sonra kadinin karakterinin hic bir onemi yok. Zorla bir sey olmaz cunku.
 
Son düzenleme:
Sahsen kadini baskalarinin yaninda bir kere iyice bozardim. Herkes eline diline ve baska yerlerine de bi sahip ciksin. En basta esiniz. Üniversitede zamanimda bütün arkadas cevrem erkekti nerdeyse, yinede kimsenin orasina burasina dokunma geregi duymadim. Bana göre herseyin ayari önemli. Birinin kiz arkadasinin veya esinin yaninda asla öyle davranmazdim. Bili bunu yapiyorsa bilerek yapiyor. Artik belli bir yasa da gecmisiz. Kadinin ne kafasinda oldugu 3 cocugunu aksam yalniz birakip gezmesinden belli. Onu bozardim, ama esimi de yerin dibine sokardim cünkü ona o firsati bastan o verdi
 
Hatayı eşinizde buldum naçizane. Kadının kötü bi niyeti, diyelim ki yok. Her halükarda siz rahatsız olup, yanlış anlıyorsunuz diye, eşiniz mesafe koymalı. Sen naparsan yap, ama bana karışma lafı da çok yersizce.
 
Offff bu nasil bir rezillik ya. Okurken icim sisti. Kadin da buna izin veren esiniz de rezil. Omurgali olmak bu kadar mi zor be. Dokunmak nedir. Ya isyerim erkek dolu. Gayet de geyik yapariz sohbet muhabbet. Ayda yilda bir is cikisi cay kahve icmeler olur disarida ama gelebilenin esi de gelir. Bilerek arkadaslarima da eslerine de ayni mesafede dururum ki yanlis bisey anlasilmasin diye. Oyle el kol yapani da ortalikta rezil etmisligim cok. Bu rahatlik canayakinlik falan degil esinizin yutturmaya calistigi gibi. Hem rahat hem sınırlı seviyeli ve canayakin olunabiliyo cunku. Bunu savunan esinizden vazgecmeye baslayin bence yavastan. En azindan kafaniz rahatlar. Ne b.. Yiyorlarsa yesinler. Siz onu suan sponsorunuz olarak gorun ve okuyun kendi hayatinizi idam ettirebilecek duruma gelin. Bakiminizi asla ihmal etmeyin, enerjinizi dusurmeyin. O kadinla yuzyuze gelirseniz de onun liginde olmadiginizi belirtecek laflari sokun yuzune yuzune. Siz odaginizi degistirince esiniz de size yakinlasir. Ben olsam inadina suratina bakmam o saatten sonra.
 
Daha en başından esinizde kabahat varmış. Ne diye gidiyor evli kadının evine bisiklet bahanesiyle. Lütfen başkalarını suclayacağınıza, eşinize göz kulak olun. İşveli kadın her zaman vardır dışarıda
 
X