eşimin yoğunluğu yuzunden 4 aydir ailemi goremiyorum.

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
kizlar anne ve babam yaşlı insanlar. malum korona donemi de cok sık gitmek istemedim. esim kalabalik kapali ortamda calisiyor ve hic dikkat ettiklerini sanmıyorum. en son 4 ay once gidip 4 gun kaldim çünkü babam ameliyat olmuştu ciddi bi ameliyat. ameliyattan cikti eve gelmeden hastanede gördüm geldim çünkü çocuklar hic durmuyodu. ondan beri de gormek nasip olmadi. gidip iyi oldugunu gormek istiyorum ama esim yoğunlugundan dolayi erteleyip duruyor.

her sabah annesini hayvan bakmaya goturuyo biliyosunuz bi cogunuz. ordan da ise gidiyor zaten aksam 10 bucuga kadar.

Şimdi yarin kesin gitmek istiyorum. sali filan gideriz diye gecistiriyo hastaneye gidecekler diyorum ozaman cuma gideriz diyor. hayir yarin dedim tamam bakicam dedi ama goturmeyecek kesin. buarada 2 vesayit 1 bucuk saatlik hemen hemen mesafe. arabayla 30-40 dk filan

iyice sinirlerim tepeme cikmaya başladı. Abim gelip alsin diyorum ona da yok diyor. sizce yarin oglene kadar bekleyip abimi cagirip gitmeli miyim. Tepki de gosterebilir zaten 30 yasinda ergen tripli oldugunu burda cogu kisi biliyo
anlamiyorum o her sabah annesiyle giderken bana sormuyor ben neden ondan onay bekliyorum haksiz miyim sizce? simdi gittiğimde kalma şansım da yok. bi gun gorup eminim gene beş ay goremiycem.kendisi her sabah görüşüyor ben bunu gercekten şans olarak görüp kiskaniyorum artik.

buarada abimler ayni binada ve sık görüşüyor annemlerle. ve covid gecirdiler o yüzden de bu kadar ertelendi. ama genede suan gitmek istiyorum korona bitene kadar gorusmeyecek miyiz?

Son düzenleme:
Kendi anne babanı görmek için neden elin oğlundan izne ihtiyacın var??
cok uzak çünkü gitme ihtimali yok :( cocuklar otobus dolmuş vs evde basedemiyorum ikisiyle gitsem kendimi kaybederim sanirim.. bide korona var. arabayla yarim saatini almaz goturmek o yuzden ondan bekliyorum

cok uzak çünkü gitme ihtimali yok :KK43: cocuklar otobus dolmuş vs evde basedemiyorum ikisiyle gitsem kendimi kaybederim sanirim.. bide korona var. arabayla yarim saatini almaz goturmek o yuzden ondan bekliyorum

Yani çalışmıyorsanız 1.5 saat ne var ki

Ben de öteki uçta yaşıyorlar falan sandım

Sabah 9da çıksan 10 buçukta oradasın

Akşam üstüne kadar

Haksız değilsiniz. Beklemeden ağabeyinizi çağırıp gidin. Hatta çocuklarınızı alıp dilerseniz birkaç gün kalın. Anne babamız hayatımızda sürekli baki mı? Yaşları ilerliyor. Eşim tribe giriyor diye beni doğurup büyüten aileme gidip sağlıkta mı diye görmek için onay beklemezdim. Buna alıştırmanız hata olmuş.
Not: Önceki konularınızı hic bilmiyorum

Hayvan görmeye goturmesini anlamadim ben.
Esiniz her sabah annesini goruyor ve sizi 4 aydir erteliyorsa kotu niyetli biri, bence gidin.
Hayvanlarimiz var ortak, kv bakmaya sağmaya gidiyor .yürüyodu, biraz uzak mesafe havalar sogudugu icin sabah esimi uyandiriyor gotur diye

kizlar anne ve babam yaşlı insanlar. malum korona donemi de cok sık gitmek istemedim. esim kalabalik kapali ortamda calisiyor ve hic dikkat ettiklerini sanmıyorum. en son 4 ay once gidip 4 gun kaldim çünkü babam ameliyat olmuştu ciddi bi ameliyat. ameliyattan cikti eve gelmeden hastanede gördüm geldim çünkü çocuklar hic durmuyodu. ondan beri de gormek nasip olmadi. gidip iyi oldugunu gormek istiyorum ama esim yoğunlugundan dolayi erteleyip duruyor.

her sabah annesini hayvan bakmaya goturuyo biliyosunuz bi cogunuz. ordan da ise gidiyor zaten aksam 10 bucuga kadar.

Şimdi yarin kesin gitmek istiyorum. sali filan gideriz diye gecistiriyo hastaneye gidecekler diyorum ozaman cuma gideriz diyor. hayir yarin dedim tamam bakicam dedi ama goturmeyecek kesin. buarada 2 vesayit 1 bucuk saatlik hemen hemen mesafe. arabayla 30-40 dk filan

iyice sinirlerim tepeme cikmaya başladı. Abim gelip alsin diyorum ona da yok diyor. sizce yarin oglene kadar bekleyip abimi cagirip gitmeli miyim. Tepki de gosterebilir zaten 30 yasinda ergen tripli oldugunu burda cogu kisi biliyo
anlamiyorum o her sabah annesiyle giderken bana sormuyor ben neden ondan onay bekliyorum haksiz miyim sizce? simdi gittiğimde kalma şansım da yok. bi gun gorup eminim gene beş ay goremiycem.kendisi her sabah görüşüyor ben bunu gercekten şans olarak görüp kiskaniyorum artik.
Sabah abim gelecek annelere gidicez.
Nokta.

Arabayla 30-40 dklık yolu mu gitmeye üşeniyorsunuz karı koca? Yahu ben hergün işe ondan daha fazla yol yapıp gidip geliyorum. Kocanız gelmiyorsa otobüsle gidin ne olacak 1,5 saat sürsün. Çocukları kayınvalidenize falan bırakın olmadı kocanızın izin günü yok mu ona bırakın gidin eğer durmuyorlarsa. Bu kadar yakın mesafeye 4 aydır gidemiyorsunuz. Virüs olduğu için gitmiyoruz deseniz anlarım da kocanızdan dolayı gidememek de ne bileyim.

aslinda abimler covid gecirdigi icin de bukadar ertelendi belki gotururdu tam bilemiyorum
Bu 1 ay degil 2 ay degil, abiniz gelebilirse alsim gotursun sizi.
Allah korusun yarin birgun annenize babaniza bir sey olsa bu v8cdan azabiyla yasayamazsiniz.

buarada abimler ayni binada ve sık görüşüyor annemlerle. ve covid gecirdiler o yüzden de bu kadar ertelendi. ama genede suan gitmek istiyorum korona bitene kadar gorusmeyecek miyiz?
Taksiye biner giderdim.

cok uzak çünkü gitme ihtimali yok :KK43: cocuklar otobus dolmuş vs evde basedemiyorum ikisiyle gitsem kendimi kaybederim sanirim.. bide korona var. arabayla yarim saatini almaz goturmek o yuzden ondan bekliyorum
Yok artik. Herkesin ozel tasiti mi vardi hep. Benim annemde beni otobusler bir yere götürdü bende görüyorum bir ton insan götüren. Bu koca için fazla nazlasin 10 ay bile gormeyebilirsin.
Kocanin anlayisli olmasi lazim bu tarz nazlar icin ya da boyun egeceksin ya da alip başını gideceksin. Ben olsam giderdim. Fazla minnet ediyorsun

Arabayla 30-40 dklık yolu mu gitmeye üşeniyorsunuz karı koca? Yahu ben hergün işe ondan daha fazla yol yapıp gidip geliyorum. Kocanız gelmiyorsa otobüsle gidin ne olacak 1,5 saat sürsün. Çocukları kayınvalidenize falan bırakın olmadı kocanızın izin günü yok mu ona bırakın gidin eğer durmuyorlarsa. Bu kadar yakın mesafeye 4 aydır gidemiyorsunuz. Virüs olduğu için gitmiyoruz deseniz anlarım da kocanızdan dolayı gidememek de ne bileyim.
Abimler virus atlatti annemlerde temasliydi aslında oyuzdende bu kadar sürdü. . cocuklar olmasa ben her turlu giderim. ama onlar cocuklari cok özlemiş..

Çok uzak gitme ihtimali yok dediğiniz yolun Türkiye’nin öbür ucu falan olması lazım ancak ona bile gitmek isteyen insan bir yolunu bulur. Eşinizin kendi annesini görmesinin sizin durumunuzla hiç ilgisi yok yine dayanamamış bir yerden kayınvalideyi konuya dahil etmişsiniz. Eşinize deyin ki şu gün beni götürdün götürmüyorsan abim geliyor hoş bence abiye de gerek yok yetişkin kadınsınız kendiniz gidebilirsiniz. Çocuklarla baş edememe yorumunuza da ayrıca şaşırdım, insan nasıl çocuklarıyla baş edemez? Onlar büyüyene kadar senelerce iki çocuğunuzla hiç mi bir şey yapmayacaksınız?

Back
X