- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
Eşim cumartesi çalışıyor, iş çıkışı ailesine gitti ve gece 11de eve döndü, ben de yaşadığımız bazı olumsuzluklardan ailesi ile görüşmeme kararı aldım. Ama arada kavga yok ordan her dönüşümünüzde canımızı sıkarlardı ya da eşim beni bırakıp kahveye giderdi vs ben de bunların önünü almak için bayramdan bayrama gitmeye karar verdi. Aramız iyiydi bu arada. Gec geldi nasil yorgun... Ertesi gün de alışverişe çıkacaktık ama eşim gitmek istemediğini tun hafta Yorgun olduğunu filan belirtti. Ben de ailenin yanında geç saatlere kadar oturmasaydın o zaman bilmiyor muydun alışverişe çıkacaktık tarzında söylendim. O da zaten ben oraya gittiğimde o buraya alışamadı gelmek istemiyor ne zaman gelsek kavga oluyor ben istemiyorum tarzında konuştum dedi. Ama akşam gelince tam tersi gayet iyiydik o akşam beraber olduk. Ben de sen iki yüzlü davranmayacaksın o zaman ailenle böyle dertlendiysen gelip akşam beraber olmak istemeyeceksin, net ol bir öyle bir böyle davranıp yüzüme gülüp arkamdan konuşma dedim. Böyle bisey var mı ya gitsem de gitmesem de kavga ediyoruz ben artık ne yapacagimi şaşırdım. Ailesi benim için yabancıdan farksız.. eşim in bu itirafı beni derinden üzdü yatakları ayıralım a kadar gitti olay birlikte uyusak da beni sadece cinsel amacı için kullanan bir erkekle bu ömür güzel geçer mi? Daima ailesi ön planda. Biz ailesi değiliz sanki.... of çok moralim bozuk , nasıl davranacağımı şaşırdım artık... siz olsanız ne yapardınız?