eşiminin ailesine düşkünlüğüne ne yapabilirim

drdepresyon

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
306
20
318
Çorum
eşimin ailesinin sürekli bizden para talep ettiklerini yazmıştım daha önce kızlar en son kaydı kp.in üstüne olan ama borcunu bizim ödediğimiz araba meselesi vardı ben arabanın satılıp bütün borçların kapanmasını istedim onlar karşı çıktılar eşim de ailesini dinledi ama arabayı aralıkda kendi üzerime alıcam dedi,geçen akşam babasına söylediğinde babası yine olmaz dedi sürekli arabayı bize vereceğini söylüyor ama vakti gelince vazgeçiyor orda ses çıkarmadım eve gelince eşime kızdım artık çocuğumuz olacak hakkımızı koru diye tmm yarın konuşurum dedi ama sonuç aynı babasının kredi katrında bizim borçlarımız var onları bitirdiğimiz zaman verecekmiş araba teminatıymış
sinirlendim babamın evine geldim o da nöbete gitti,ertesi gün akşama kadar beni aramadı bile akşam babamgile geldi ne oldu bensizlik nasılmış gibi konuştu ben sinirlenince alttan aldı evime döndüm ama şu an eşimden o kadar soğudum ki babam benim can yoldaşım diyor ben neyim senin çocuğunu taşıyorum
eşim bana karşı hep kibar ve iyiydi ama ailesi sözkonusu olduğunda özellikle parasal konularda hep ailesini dinliyor,ben evimdeyim ama ona hep mesafeli davranıyorum evi terkeerek hata yaptım biliyorum ama bunalmıştım içimi dökmek istedim sizlere,bu hep böyle mi gider ne yapmalıyım...

bak onlar bi aile sen konuştukça onlara daha çok yanaşır eşin...
sessiz kal bu durumlarda bırak...
sizinki yine arabaymış benim eşim parasını ödediği evi bile alamıyo üstüne..
bırak yesin bi kazık görsün oda anlasın...
üstüne gittikçe sen kötü olursun..

o nasıl can yoldaşı babaysa oğluna güvenmiyor da arabayı sizin borçlarınıza karşı teminat olarak görüyor. borç bitince de vermez o adam aldı arabanın tadını bir kere. eşinle konuş ya para vermeyin ya da arabayı alın eşinin sizin ayrı bir aile olduğunuzun bilincine varması lazım. evi terketmen iyi olmamış evet ama madem terkettin dediklerini yaptır öyle dön evine

bak onlar bi aile sen konuştukça onlara daha çok yanaşır eşin...
sessiz kal bu durumlarda bırak...
sizinki yine arabaymış benim eşim parasını ödediği evi bile alamıyo üstüne..
bırak yesin bi kazık görsün oda anlasın...
üstüne gittikçe sen kötü olursun..

gerçekten doğru ailesini savunuyor ben kızınca,artık maaşımı elletmicem ailesi kıymetli madem onlardan istesin

o nasıl can yoldaşı babaysa oğluna güvenmiyor da arabayı sizin borçlarınıza karşı teminat olarak görüyor. borç bitince de vermez o adam aldı arabanın tadını bir kere. eşinle konuş ya para vermeyin ya da arabayı alın eşinin sizin ayrı bir aile olduğunuzun bilincine varması lazım. evi terketmen iyi olmamış evet ama madem terkettin dediklerini yaptır öyle dön evine

canım ben konuşuyorum ağlıyorum onlar yine bildiklerini okuyorlar,babam da arkamda durmuyor bunun için yuva yıkılmaz diyor...

canım ben konuşuyorum ağlıyorum onlar yine bildiklerini okuyorlar,babam da arkamda durmuyor bunun için yuva yıkılmaz diyor...

şimdi senin babanın bu konuda eşine fikir beyan etmesi yakışık almaz o yüzden babana bu konuda ısrar etme. eşinle ikinizin konuşmanız lazım bu konuyu.evet yuva yıkılmaz ama sürekli olarak da çalıştığını ileye vererek de geçim olmaz sizin ve bebeğin ihtiyaçları ne olacak eşinin bunların bilincine varması lazım. erkekler bebekleri doğduktan sonra ancak baba olduklarını algılayabiliyorlar ama senin eşini bu konuda eğitmen güzel güzel anlatman gerek.

Her sorunda evini terketme, alışkanlık yapar. Sorunlarını önce evinde halletmelisin. Evi terketmek en son yapılacak olan iştir ve ciddi konularda düşünülmelidir. En güzeli sonuna kadar eşinle bu konuda konuşman. Eminim başlarda anlamayacak, çok problem yaşayacaksınız ama biraz sabır.

canım bence önce bebeğini düşün. hamilesin, kendini üzme. maddiyat tabi ki önemli ama senin sağlığından daha önemli değil. eğer istrsen maaşını verme ben bebeğim için birikim yapıcam, sende borçları öde dersin. bırak ne isterse yapsın sen kötü olma ,zararlı çıkma bu işten.

bence mesafeli davranma, çevrende kocana nasihat verecek bir yakınınız yok mudur? hani önce seni düşünse hamilesin neticede. ama bir araba yuva yıkmaya ya da düzeninin bozulmasına değmez. en kötü ihtimalle sen haklı çıkacaksın. üzme kendini

inanın araba değil derdim bizi sürekli oyalamaları eşimin tavrını ortaya koyamayışı,heleki beni evden almaya geldiğindeki tavırları beni çok incitti

bence ikisini arasına girme onlar birbirine herşey söyler ama sonra unutur,sen söylersen olay farklı yerlere çekilir bu durumu eşinin farketmesi lazım sürekli senin anlatmana gerek yok.kendini üzmeyede gerek yok şuan hamileliğin ilk ayları riskli geçer kendine dikkat et ve üzülme.zamanla düzelir

Son düzenleme:
walla bılemedım ama soguk davranmayla esını daha cok onlara ıtecegıne emınım..
eşine alttan alttan bırgun yanında sadece senın kalacagını gostermen lazım..
ayrıca babanın dedıklerınede soktayım..
araba onun temınatıymış..
elalemle ıs yapıyor sankı..
esıne kayınpederının bu dedıgının normal olmadıgını anlatmalısın..
ama guzel bır dılle..
onlara itmeden..

inanın araba değil derdim bizi sürekli oyalamaları eşimin tavrını ortaya koyamayışı,heleki beni evden almaya geldiğindeki tavırları beni çok incitti

anlıyorum seni canım, ama erkekler kadınlar kadar hızlı düşünüp , olayları göremezler. sen tabi ki haklısın ama dediğim gibi bebişini düşün ve kendini üzme. doktorun varsa onunla konuş, hamilelikte seni bekliyecek tehlikeleri ve seni üzmemesi gerektiği hakkında eşini bilgilendirsin. biraz sabretmen gerek canımcım umarım herşey yoluna girer. bizide haberdar edersin.

maaşınızı eşinize vermeyin
''arabanın teminatı''deyin..
bakalım nasıl oluyomuş can yoldaşlığı:ssz:

eşim muayenesi için arabayı almıştı artık bu araba bizde kalsın sen bizim kullandığımızı babana ver dedim şimdilik arabaları değiştirdik eşime biraz yakın davranmaya başladım hakkımızda hayırlısı ....

çalışan gelin her zmn bu duruma düşüor arkadaşım. bence de sen yorum yapma ailesine karşı ben çok yorum yaptım sonucunda boşanıyorum ... onlara karşı ne hissettiğini bilmesin eşin ilk önce bunu sağla. zmnla anlayacaktır umuyorum eşin de ailesinin onu söğüşlemeye çalıştığını. aynı evin içinde ayrı maaş die bişi olmuyor onu ben de yapmaya çalıştım ama olamaz yani kendini boşuna kandırma.

o kadar kırgınımki haklıyken haksız konuma düştüm,eşim eskiden ben haklıysam beni tutardı şimdi ne söylesem ailesini savunuyor,kıymetli oldular şeytan diyo bırak kalsın sevgili ailesiyle adi görümcem de sürekli anne babasını dolduruyor bana karşı Allaha havale ediyorum ve susuyorum eşime de susuyorum elbet darbeyi yiyip aklı başına gelecek

Back
X