eşimizi kendimize daha çok nasıl bağlayabiliriz??

Çoğunuz evli kadınlarsınız. Merak ediyorum eşleriniz siz internetin başındayken merak etmiyo mu neler yapıyosunuz, nerelere takılıyosunuz. Büyük ihtimalle ediyolardır, hele de kadınlarkulübü diye bi siteye girdiğinizi biliyosa, acayip merak ediyodur ve okur mutlaka gibi geliyor bana. Kendi nişanlımdan biliyorum acayip meraklı, evli olsak ve bilse benm burda takıldığı kesin bakar, takip eder.:26:

anam ne ettiniz kız 69 kullanıcı okuyor birde valla burası +18de geçmiş guduruk garular sizi sizi

ayyy biz hepimiz +18e giremiyoruz o belli braz idare edilemezmi acebabazı hanımlara yardımımız dokunabilir yani

hakikaten ya. ben yeni üye olunca sırf oradakilere özelden tavsiye verebilmek için 100 mesaj yapmaya kasmıştım

evrim adlı şahsiyet hayır mısın? ne hisseddiyoruz falan sordun kazen gelince firar....

firar eden yok canım merak etme buradayım kazen okuyosa eşimin adı sidar anlamını merak ediyosanız ağaç gölgesi başka soracağınız soeu varsa cvap verelim böyle itham edici konuşmalar hoş olmuyor.

yokkkkkk cicim birden deyince kadın kadına olduğunuza eminmisiniz deyince...
birden buzzzzzzz gibi oldum ha.....
birde canım sıkıldı .....ama coook güldüm yaaaaa
bu kadar yıl kk ya girerim bu kadar eğlenmemiştim...
bide benim durumum içler acısı..
dün embriyo transferim oldu benimden ...
oturudm akşama kadar sizi takip ettim....
ama süperdi...:90::90::90:

bugün baya güldük eğlendik öğrendik yaa topic kapatılacakmı

kesinlikle kapatılmasın.......

eger burda herkes bayansa kazen bey bi siz kaldınız ozaman kızlarda toparlandı sanırım....
muhabbet dağıldı zaten.....
kız ceyar ...
cimcime nerdesiniz...
ama bayansınız dimi.....

hahah erkek olsam 20 günde 2000 mesaj kasmak için uğraşmazdım sanırım sırf bayan gibi görünim diye

neyse kızlar konuyu çok dağıtmayalım, yanlış alarmmış işte :)

benm eşime üye olucam dedim kızım saçmalama orda fark etmeden erkeklerde olur diyodu..dogru imiş..şuan bilmiyo bilse ne yazdıgıma kesin bakar ve bende çok mahcup olurum..çünkü sitenin dışında hiçbir özelimi yaşadıklarımı ne arkadaşıma ne başkasına anlatmadım paylaşmadım yardımı olucaksa bile..çünkü şeytanbu gidip eşine söylese çok azı bile adamın bana bakışlarını değiştirmesine sebep olur korkarım...

merhaba hanımlar yazdıklarınızı okudumda ilginç baştan çıkarma yöntemleriniz var. ben 6 yıllık evliyim ama pek bi bilgim yok cinsellik hakkında yani utangacım sanırım biraz. ama sizin yazdıklarınızı okuyunca kendime güvenim gelmeye başladı. bu geceden itibaren uygulamaya başlayım en iyisi

herkes bu akşam bişeyler uygulucak artık ama bn artık o kadar cesaretli konuşamam acıkcası tüm özeli serdik buraya ceyar sen bize bi topik ayarla sna güveniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…