ayyy biz hepimiz +18e giremiyoruz o belli braz idare edilemezmi acebabazı hanımlara yardımımız dokunabilir yani
heheh oylamaya girsin kesinlikle katılıyorummmm
sidar eşimin adı
evrim adlı şahsiyet hayır mısın? ne hisseddiyoruz falan sordun kazen gelince firar....
tatlım benim birtek cinsellik modunda yazılarım yoktur..eşimin kafasında kırdıgım kumandada meşhur olmustu yani.bayanım bayan merak etme öyle olsa ilgi alanlarım farklı olurdu nakış işlemezdim mesela:82:
bugün baya güldük eğlendik öğrendik yaa topic kapatılacakmı
eger burda herkes bayansa kazen bey bi siz kaldınız ozaman kızlarda toparlandı sanırım....
muhabbet dağıldı zaten.....
kız ceyar ...
cimcime nerdesiniz...
ama bayansınız dimi.....
Çoğunuz evli kadınlarsınız. Merak ediyorum eşleriniz siz internetin başındayken merak etmiyo mu neler yapıyosunuz, nerelere takılıyosunuz. Büyük ihtimalle ediyolardır, hele de kadınlarkulübü diye bi siteye girdiğinizi biliyosa, acayip merak ediyodur ve okur mutlaka gibi geliyor bana. Kendi nişanlımdan biliyorum acayip meraklı, evli olsak ve bilse benm burda takıldığı kesin bakar, takip eder.:26:
noldu kız nie ağlıosun söyle bitoşuna:44:
ben ağlamımde kim ağlasın yok dudaklarını öpmek istiyorum yok canım seni çekiyor adama rezilll olduk rezil var başıma gelenlerrrr
bende katiliyorum
var mi baska????
.
ben ağlamımde kim ağlasın yok dudaklarını öpmek istiyorum yok canım seni çekiyor adama rezilll olduk rezil var başıma gelenlerrrr
ozaman bende katılıyım acık kay kenara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?