eşimizi kendimize daha çok nasıl bağlayabiliriz??

ne varki? bizimde 3, senemiz bitti ve benim eşim belden aşağısını daha yeni yeni görüyo

arkadaşım sen baya utangaçmışsın benim oooo evlendiğim günden her tarafımı göremeye başladı çıplak çıplak dolaşırdım evde daha seksi oluyo şimdi kocaman göbekle seksi olmuyo ama

ben başağım! acaba benden azgnı varmıdır düşünüyorum cıx buralarda yok..en azından kocama yetiyorum şükür şimdilik

canım yanlış anladın sanırım amaç yetip yetmemek değil
başak erkeklerini diyorum huysuzlardır evde her işe karışırlar dedim sen yanlış anladın cnm

hamileyken arka pozisyon iyidir tavsiyeederim daha zevk verir..sogumakda neymiş ayol aaaaaaaa

hamileyken arka pozisyon iyidir tavsiyeederim daha zevk verir..sogumakda neymiş ayol aaaaaaaa

AYYYYYYY ARKA POZİSYON dediniz de ılk baslarda cok zor ama yaaaa bende 5,5 aylık oldum.Bana hepsi zevkli şu an gözüm dönmüş durumda bu aralar neden bilmiyorum..

Hep istemiştim Diğer türlü denemeyi ama bi türlü kısmet olmamıştı hamileliğimde kısmetmiş :)
Bide alışabilsem :S

ya kızlar benım adam bastan cıkmaya çok müsaıt en ufak bıseyden tahrık olur yanıııı ama ılerde bıkacak dıe korkuom sımdıde cunku abartıo bıraz bu konuyuuu çocuk calısmalarına basladık bu ay ıyıce abarttıı anlatıorum her gun ılıskıye gerek yok dınleyen kım:)

hormanlardan şekerimmm diğer türlü denemek derken nasıl ilişkiden bahsediyosun anlaymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…