arkadaşımın abisi karısına deli gibi aşıktı etrafında fır dönerdi ne derse o o an yapılırdı
kadın kocasına düşkün filan da değildi
kocasını kapılarda karşılamazdı adam gelir seni çok özledim vs dierek etrafında dönerdi
sırrı soruldugunda yatakta iyi olacaksın derdi
tek yolu bu mu bunun
yatakta iyi olmak kavramı nedir?Nasıl olmalıyız ki eşlerimiz bize bağlanmalı?
merhaba kızlar benim bağlamak konusunda degılde bencıllık konusunda bı sıkıntım var kocam kendini düşünüyor sadece yatakta ve bu durumdan çok rahatsızım artık sıkılıyorum bitse de gitsek modundayım artık sexte hazz olayını geçtim şefkat e döndü ben sarılıp uyuyacagım dıye mutlu oluyorum sacede bu durumu nasıl duzelte bilirim ? hiç birşey hissetmemekten sıkıldım....
kesinlikle ceyar a katılıorum
bu bahsettiğim kocasının etrafında deli divane döndüğü kadın da
çok aktifmiş adamın aklına gelmicek şeyler uydururmuş bunları uygularlarmış ormanda arabada denizde vs
valla ben bunları söylesem benimki kudurdugumu düşünür pervane de olmaz
hiç de kudurduğunu düşünmez bence. sen açık olmadığın için çekiniyordur, yoksa her erkeğin fantezisidir böyle şeyler. bence bi çıtlat. bi arkadaşım var böyle yapıomuş, ilginç geldi falan de. ağzını yokla bakalım :)
söylüyorum ben birşey hissetmiyorum diyorum artık bu iş böyleymiş dedim uğraşmıyorum konuşmanın sonu tartışmaya varıyor genelde önsevişme falan hak getire artık bi arzulamadan ziyade bir görev gibi geliyor bana sanki annemın toplumun dayattıgı '' karılık yapma görevi'' gibi...
bak katılıyorum o konuda eşinle konuşmalısın çünkü erkeğe bende haz almak istiyorum ona göre yaşayalım dersen emin ol o buna sevinir artı sende paspal durma yaz oyna yönet...bu kadar basit tek yol yatak
valla ben yokluorum habire
adamın aklı oralarda ise benimle yapabileceğini bilsin die çıtlatıom ama hadi demiyo
ha belki de hadi dese
aman biri görecek dur bura olmaz aman en güzeli evimiz filan dicem
orasını bilemiom
söylüyorum ben birşey hissetmiyorum diyorum artık bu iş böyleymiş dedim uğraşmıyorum konuşmanın sonu tartışmaya varıyor genelde önsevişme falan hak getire artık bi arzulamadan ziyade bir görev gibi geliyor bana sanki annemın toplumun dayattıgı '' karılık yapma görevi'' gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?