ozaman bende katılıyım acık kay kenara
yokkkkkk cicim birden deyince kadın kadına olduğunuza eminmisiniz deyince...
birden buzzzzzzz gibi oldum ha.....
birde canım sıkıldı .....ama coook güldüm yaaaaa
bu kadar yıl kk ya girerim bu kadar eğlenmemiştim...
bide benim durumum içler acısı..
dün embriyo transferim oldu benimden ...
oturudm akşama kadar sizi takip ettim....
ama süperdi...:90::90::90:
kesinlikle kapatılmasın.......
firar eden yok canım merak etme buradayım kazen okuyosa eşimin adı sidar anlamını merak ediyosanız ağaç gölgesi başka soracağınız soeu varsa cvap verelim böyle itham edici konuşmalar hoş olmuyor.
merhaba hanımlar yazdıklarınızı okudumda ilginç baştan çıkarma yöntemleriniz var. ben 6 yıllık evliyim ama pek bi bilgim yok cinsellik hakkında yani utangacım sanırım biraz. ama sizin yazdıklarınızı okuyunca kendime güvenim gelmeye başladı. bu geceden itibaren uygulamaya başlayım en iyisi
6 yıllık evlimisin!ve hala utangaç...ben 6senemi düşünüyorumda..acaba kocam benden bıkarmı yada ben sogurmuyum allah korusun inş içimizdeki heyecan hiç bitmez:82:
6 yıllık evlimisin!ve hala utangaç...ben 6senemi düşünüyorumda..acaba kocam benden bıkarmı yada ben sogurmuyum allah korusun inş içimizdeki heyecan hiç bitmez:82:
ceyar anacım nasılsın ortalıgı şenlendirmişsin yene kız
ne varki? bizimde 3, senemiz bitti ve benim eşim belden aşağısını daha yeni yeni görüyo
sonunda gitticeyar kuzum nirdesin kız seninkinin burcu başaktı dimi..yani benmkinden
ne varki? bizimde 3, senemiz bitti ve benim eşim belden aşağısını daha yeni yeni görüyo
başak erkekleri herşeye karışır evde ya kızlar nasıl dayanıosunuz çevremdeki başaklardan biliyorum
ayrıca utangaç arkadaşında utangaçlığı normal:)
ben 3 senelik evliyim çekinirim ama okadar değil yani yaparım yapacağımı ama içten utanırım
başak erkekleri herşeye karışır evde ya kızlar nasıl dayanıosunuz çevremdeki başaklardan biliyorum
ayrıca utangaç arkadaşında utangaçlığı normal:)
ben 3 senelik evliyim çekinirim ama okadar değil yani yaparım yapacağımı ama içten utanırım
hahah bende 2 erkek ofis arkadaşımın olduğu yerde çaktırmadan buraya girip bunları yazma cesareti varsa yazdığım şeylerin hepsini uygulama cesareti de vardır, bundan eminim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?