Ben bekarım ve bu gidişlede evlenemeyeceğimi düşünüyorum... sevgililerime soğuktum hep ... bu durum nasıl geçer...yardım istiyorum :2:
Aslında bi erkeği kendine bağlamanın ilk yolu,bilindik kadın özellikleri taşımamaktan geçiyo;
Mesela onun ailesine ondan çok değer verdiğini hissetiirmek,
kıskançlık krizlerinden uzak durmak,
Dırdır etmemek,
Çok konuşup,onu konuşmuyorsun diye suçlamamak,
Onunla oturup maç izlemek,
Diğer kocalarla asla kıyaslamamak,
Alışveriş tutkunuzu hissettirmemek,
Sadece dışarıda yemek yediğinizde değil her sofrada güler yüzlü olmak,
Yani aslında kadın gibi değil ,onun istediği gibi bir eş olarak sevgi bağı oluşturabilrsiniz.ama iş yatağa gelince onsuz olmayacağı kesin ama hiç bir erkek yataktaki kadına hayır demez zaten.Önemli olan ve sizi vazgeçilmez kılıp,kaybetme korkusu yaratacak olan diğerleridir.
Ben bekarım ve bu gidişlede evlenemeyeceğimi düşünüyorum... sevgililerime soğuktum hep ... bu durum nasıl geçer...yardım istiyorum :2:
yetiştirilme tarzı, dini inanç falan olabilir bunların sebebi
önce sebebini bilmek lazım. bir fikrin var mı?
hem ne tarz bir soğukluktu bu, mesela öpüşmek istememek mi
walla biz 2yıldır nişanlıyız toplamda 4yıllık bir ilişkimiz war. düğünde daha seneye etti 5 yııll.. evlenelm evlenelm diyodum şimdi işten dolayı 2 aydr bizde kalıyo bi süre sonra yanında olması extra mutlu etmiyo yani normal anan baban gibi oluyo :) farklı seyller arayısına giriyosun bu sefer. ilk bizde kalmaya basladıgında gece yanına kaçardım 3 te 4te kalkıp.hatta alarm kuruodum gitmek için yanına. sonra aman yat uyu dedim gitmemeye basladım bu sefer hayırdr dün nie gelmedin falan demeye basladı. aman daracık yatak tıkış pıkış sıcak oluyon sen rahat uyuyamıom demeye basladım.ilk zamanlar sarılıp uyucaz die kollarım uyusuodu smdi rrahatıma bakıorumanlıcaın monotonlasııoooo
hepsi de var sanırım içinde.. evet öpüşme isteği de yok..
ceyar sende tam sosyolog oldun mübarek.sayende sorunsuz evlilik kalmıcak he
size bişey anlatcam bu öpüşme isteği falan diyince aklıma geldi.nişanlımın askerliği bitti ben yanına gittim tatil yapcaz izmirde işte onca ay ayrı kaldık çok özledik falan tatil yapcazz hasret gidercez eyse biizimki gitti istek artırıcı kapsül aldı içtik oturduk bekliyoruz bekliyoruz en sonunda benimki bu hapın etki gösterecei yok die saldırdı.... istek arttırıcı ilaçtan ne bekliodu acaba saldırıya geçmesine sebep olan ilaç deil sanki
kizlar annelerinden ne gordulerse onu yapiyorlar. hep veren olmayi ogrenmisiz, alttan alan olmayi. birde oz guven eksikligi. bende eksik olan hersey onda tavan yapmis durumda. cok zor durum cok, girisimlerim oluyor ama baslayip bitiyor devamli degil maalesefbana kufredeceksiniz belki ama bir kac ay oncesine kadar ayakkabilarinin altini bile siliyordum annesinden oyle gordugu icin. artik ic camasirlarini utulemeyide biraktim cok sukur. adam olacagim ama zaman alacak.
ceyarrrrrrr bitirdin beni akşam akşamgrafik çizmiş üşenmemş hey allhm
Konu içeriği nedeniyle "Cinsellik +18/Mizah +18" başlığına taşındı.
yasasin prolu oldummmm
kisss cimcimeme cabuk gelde tiretelim konuyu kendine gelsinn...
vayyyy anammm vayyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?