eşimizi kendimize daha çok nasıl bağlayabiliriz??

bence insan karaktersizse aldatır. o karakter amda yoksa dünyanın en seksi kadını ol, onla da yetinmez. dünyanın 2. seksi kadınına göz diker

bi insan biraz boşladım diye bunu bahane edip beni aldatcaksa onun için kılımı kıpırdatmam zaten

az biraz ingilizceniz varsa cosmopolitan.com'a bakın asıl, ders kitabı niteliğinde, hem ingilizceniz de gelişmiş olur

bence işin ince püf noktaları

kız kocan gelecegi zaman yap güzel güzel yemekleri temizle mis gibi evini çek minilerini altınada sexsi iççamaşırlarını kocan gelince ye yemegini yere birşey düşürmüş gibi yap egil egil kalk önünde alttan çamaşırın görünsün bak ozaman ne dadlı olun sen senin arkanda gezer durur vallahi 13 senelik evliyim ben daha aşkımız hiç bitmedi

Geçenlerde facebookta bir statüs gördüydüm, "erkekler bluetooth gibidir, başıboş bırakırsan gider saçmasapan bir yere bağlanır, kadınlarsa wireless gibidir, boş bıraktığında gider en güçlüsüne bağlanır" diye... Birebir doğrudur

en büyük hayalim yaa hep böyle kalabilen bir evlilik. maşallah. işte ben bu yüzden bu kadar araştırıyorum cidden en büyük hayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…