- 26 Mayıs 2016
- 1.617
- 2.378
- 83
Hakkinizda hayirlisi olsun canim. Bu sekilde cok zor zaten evlilik adina bisey kalamdi demissin. Tek tarafli da olmuyor ki bu isler sen cabalasan da karsindaki caba gostermiyorsa bosa kurek cekmis oluyoraun.Az önce dışarı çıkmayı yürümeyi önerdim kalktı giyindi asansörde birdenbire öptüm sarılıp özlediğimi farkedip.. yolda konuşuruz diye düşündüm önce elini tuttum sonra yürüdük haftaiçi olan bir durumun konusunu açtım sordum ortam yumuşatma amacıyla..sonra istemeye istemeye anlattı ve rahatsız olduğu balkona şortla çıkmam mevzusuna geldi konu bir şekilde.. be ordan hazır yeri gelmişken konuşalım dedim demez olaydım caddede yüksek sesle içini dökmeye başladı insanlar bakınca sesiz konuşur musun herkes bakıyor diye araya girmek zorunda kaldım ben uyandıkça o daha da yükseltti konuşmak istiyorm diyip.. yamam konuş ama biraz sessiz dedikçe yine yükseltti ve sonuç bağırdı insanlar baktı be ben yolumu değiştirmek zorunda kaldım ayrı gayrı eve geldik.. tüm çoplaklığıyla anlattım İşte ne yapayım ben kızlar nerelere gideyim boşanalım dedim o da kabul etti ve haftaya dilekçe vercez
Çok üzüldüm ama böyle pat diye boşanma kararı alınmaz ki.. Bence ikiniz de sakinleştiğinizde tekrar boşanma konusunu gündeme getirip emin misiniz değil misiniz düşünün ikiniz de.. Şikayet ettiği şeyler neymiş peki.? Yani ne diye bağırdı..Az önce dışarı çıkmayı yürümeyi önerdim kalktı giyindi asansörde birdenbire öptüm sarılıp özlediğimi farkedip.. yolda konuşuruz diye düşündüm önce elini tuttum sonra yürüdük haftaiçi olan bir durumun konusunu açtım sordum ortam yumuşatma amacıyla..sonra istemeye istemeye anlattı ve rahatsız olduğu balkona şortla çıkmam mevzusuna geldi konu bir şekilde.. be ordan hazır yeri gelmişken konuşalım dedim demez olaydım caddede yüksek sesle içini dökmeye başladı insanlar bakınca sesiz konuşur musun herkes bakıyor diye araya girmek zorunda kaldım ben uyandıkça o daha da yükseltti konuşmak istiyorm diyip.. yamam konuş ama biraz sessiz dedikçe yine yükseltti ve sonuç bağırdı insanlar baktı be ben yolumu değiştirmek zorunda kaldım ayrı gayrı eve geldik.. tüm çoplaklığıyla anlattım İşte ne yapayım ben kızlar nerelere gideyim boşanalım dedim o da kabul etti ve haftaya dilekçe vercez
Biraz daha Sessiz konuşur musun dediğim için.. yok konuşma falan olmuyor olamıyor bizde.. az önce yine gittim yanına.. evdeyi. caddede herkes duyup bakıyor diye uyarmak zorumda kaldım dedim şimdi konuş istediğin gibi dinlerim dedim kesip attı ve o öyle yapınca ben de koptum bağırış çağırış bardak fırlatmalar.. yok kızlar biz bitmişiz Çarşamba boşancaz ağır konuştuk dilekçe vermezsek şöyleyiz diyeÇok üzüldüm ama böyle pat diye boşanma kararı alınmaz ki.. Bence ikiniz de sakinleştiğinizde tekrar boşanma konusunu gündeme getirip emin misiniz değil misiniz düşünün ikiniz de.. Şikayet ettiği şeyler neymiş peki.? Yani ne diye bağırdı..
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah mutlu olursunuz ayrı ayrı..Biraz daha Sessiz konuşur musun dediğim için.. yok konuşma falan olmuyor olamıyor bizde.. az önce yine gittim yanına.. evdeyi. caddede herkes duyup bakıyor diye uyarmak zorumda kaldım dedim şimdi konuş istediğin gibi dinlerim dedim kesip attı ve o öyle yapınca ben de koptum bağırış çağırış bardak fırlatmalar.. yok kızlar biz bitmişiz Çarşamba boşancaz ağır konuştuk dilekçe vermezsek şöyleyiz diye
Ben fırlattım..kaçıncı yanına gidip çabalayışım konuşmak isteyişim ama yine aynı muamele yine öfke yine nefret kusuyor sizi adam yerine koymayan biri varken daha ne kadar sabırlı olabilirsinizKim bardak fırlattı ?
Biz de eşimle ayni durumdayız sizden tek farkımız evlilik öncesinde hic kavgamız tartışmamız olmadı . Benim güçlü olmam her şeyin üstesinden gelmem onu fazlasıyla mutlu ediyordu . Ama evlendikten sonra agir gelmeye basladi çünkü erkekler güçlü kadın istemez ezilen , pısırık , onlara muhtaç kadından yanalar. kendi ayakları üstünde durabilen kadın onlara agir gelir . Her zaman kendilerine muhtaç kadın isterler , onlar olmadan da ayakta dimdik durabileceğimize asla katlanamazlar .
BIr an ofkeyle hareket etmeyin ama lütfen. Hayirlisi olsun hakkinizda. Benimde 6 senelik ilişkim vardi. Ayni sekilde ikimizde baskindik. Surekli kavga ediyorduk. Ayrildim baglantimizi da 4 yilda anca kesebildik 10 yilimi aldi. Cok zor anliyorum sizi fakat ofkeyle hareket etmeyin. Keske sevgiliyken ayrilsaydiniz alışkanlık oluyor anlamiyor insan. Suan baska biri ile evliyim ve sukrediyorum ona. Fakat siz evlenmissiniz artik biraz sakin kafa konusun derimBiraz daha Sessiz konuşur musun dediğim için.. yok konuşma falan olmuyor olamıyor bizde.. az önce yine gittim yanına.. evdeyi. caddede herkes duyup bakıyor diye uyarmak zorumda kaldım dedim şimdi konuş istediğin gibi dinlerim dedim kesip attı ve o öyle yapınca ben de koptum bağırış çağırış bardak fırlatmalar.. yok kızlar biz bitmişiz Çarşamba boşancaz ağır konuştuk dilekçe vermezsek şöyleyiz diye
Yani bence biraksaydiniz bağırsaydı içini dokseydi. Diger insanlarin ne düşündüğü önemli değil bosverin. Sonuna kadar dinleseydiniz sizde söyleseydiniz icinizdekileriAz önce dışarı çıkmayı yürümeyi önerdim kalktı giyindi asansörde birdenbire öptüm sarılıp özlediğimi farkedip.. yolda konuşuruz diye düşündüm önce elini tuttum sonra yürüdük haftaiçi olan bir durumun konusunu açtım sordum ortam yumuşatma amacıyla..sonra istemeye istemeye anlattı ve rahatsız olduğu balkona şortla çıkmam mevzusuna geldi konu bir şekilde.. be ordan hazır yeri gelmişken konuşalım dedim demez olaydım caddede yüksek sesle içini dökmeye başladı insanlar bakınca sesiz konuşur musun herkes bakıyor diye araya girmek zorunda kaldım ben uyandıkça o daha da yükseltti konuşmak istiyorm diyip.. yamam konuş ama biraz sessiz dedikçe yine yükseltti ve sonuç bağırdı insanlar baktı be ben yolumu değiştirmek zorunda kaldım ayrı gayrı eve geldik.. tüm çoplaklığıyla anlattım İşte ne yapayım ben kızlar nerelere gideyim boşanalım dedim o da kabul etti ve haftaya dilekçe vercez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?