Eşimle 1 aydır konuşmuyoruz

Hemen boşanmaya düşünme, çocuk da yapma. Şimdi git sarıl uzatmayalım de, bir film açın izleyin sarılıp, yarın da sorunu konuşun.

Hakkinizda hayirlisi olsun canim. Bu sekilde cok zor zaten evlilik adina bisey kalamdi demissin. Tek tarafli da olmuyor ki bu isler sen cabalasan da karsindaki caba gostermiyorsa bosa kurek cekmis oluyoraun.

Çok üzüldüm ama böyle pat diye boşanma kararı alınmaz ki.. Bence ikiniz de sakinleştiğinizde tekrar boşanma konusunu gündeme getirip emin misiniz değil misiniz düşünün ikiniz de.. Şikayet ettiği şeyler neymiş peki.? Yani ne diye bağırdı..

Biraz daha Sessiz konuşur musun dediğim için.. yok konuşma falan olmuyor olamıyor bizde.. az önce yine gittim yanına.. evdeyi. caddede herkes duyup bakıyor diye uyarmak zorumda kaldım dedim şimdi konuş istediğin gibi dinlerim dedim kesip attı ve o öyle yapınca ben de koptum bağırış çağırış bardak fırlatmalar.. yok kızlar biz bitmişiz Çarşamba boşancaz ağır konuştuk dilekçe vermezsek şöyleyiz diye

Anladım ki o benden ben ondan nefret ediyorum bukadar olduğumuzu ben bile bilmiyordum uzun zman konuşma olmayınca insanlar iyi duygular hissederler olgunlaşırlar konusunca diyordum ama öyle değilmiş bizde sevgi kalmamış sanırım bunu ney anladım en son olan olaydan sonra.. çok fazla birikmişliklerimiz var hep çözülmediğinden kaynaklı.. ama çok söyledim her suskunluktan spnra konuşalım dedim konulmadı sessizce sindirip konuşmaya devam ettik ama meğerse içimizde volkan olmuş o birikmişler ve patlıyoruz her seferinde.. bu konuşma ile olacak şey değil başka bişey kızlar ve ben de bilmiyorum ne olacağını

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah mutlu olursunuz ayrı ayrı..

Kim bardak fırlattı ?
Ben fırlattım..kaçıncı yanına gidip çabalayışım konuşmak isteyişim ama yine aynı muamele yine öfke yine nefret kusuyor sizi adam yerine koymayan biri varken daha ne kadar sabırlı olabilirsiniz

Evlenmeden önce bunları sorun etmeyip evlendikten sonra değişen birine denk gelip evlenmekten öyle endişe ediyorum ki. Sırf bu yüzden evlenmek isteği yok içimde. Size kolaylıklar diliyorum

Ayni durumdayiz. Sevgililik donemimizde gurur duyardi. Güçlüyum diye simdi de ustunluk saglamaya calisiyor. :) benim oyle bir yarisim yok halbuki sizde oylesinizdir muhtemelen. Bende kavanoz actiriyorum sacma sapan bir sey bulup hayatim sen halleder misin ben yapamadim diyorum hosuna gidiyor deneyin derim. Erkekler onlara ihtiyaç duyulsun istiyor. :)

BIr an ofkeyle hareket etmeyin ama lütfen. Hayirlisi olsun hakkinizda. Benimde 6 senelik ilişkim vardi. Ayni sekilde ikimizde baskindik. Surekli kavga ediyorduk. Ayrildim baglantimizi da 4 yilda anca kesebildik 10 yilimi aldi. Cok zor anliyorum sizi fakat ofkeyle hareket etmeyin. Keske sevgiliyken ayrilsaydiniz alışkanlık oluyor anlamiyor insan. Suan baska biri ile evliyim ve sukrediyorum ona. Fakat siz evlenmissiniz artik biraz sakin kafa konusun derim

Arkadaş, madem güçlüsünüz alın karşınıza, ben takdir görmek istiyorum, ilgi görmek istiyorum. Senden ilgi mi dileneyim? Nasıl dikkatini çekmemi istiyorsun? Biz evliyiz ama 1 aydır konuşmuyoruz bu normal mi? Eline alıyorsun telefonu, önünde TV, bekar hayatı gibi yaşıyorsun. Bundan sonrasında eve girince telefonla ilgilenme, birlikte oturup konuşalım plan yapalım. Böyle küslükle evlilik yürümez. Deyin, kesin bir dille uyarın. Baskınsınız madem eşinizin davranışlarını yoluna koyun. Bence güçlü insan ne istediğini bilir korkusuzca bunu karşı tarafa söyler. Sizinki konuşmadan küslük olmuş, kimse sorunlarla yüzleşmiyor, yok terkedip göz dağı vereyim, yok konuşmayayım da anlasın.. Benim baskınlıktan anladığım bu değil. İlişkimde istemediğim şeyleri direkt söylerim. Öyle imalarda bulunmam, o telefonla ilgilenilmeyecek ben buradayken derim, kesin ve net. O telefonla ilgilenirken surat asıp küseyim mi yani? Bu çözüm değil ki, çözüm odaklı olun. Bence hemen boşanmanın blöfünü de yapmayın hoş değil, evliliği sürdürmek koz olmamalı. Aslında evlilik kozların paylaşıldığı bir ilişki türü değil, rekabete girmeyin ya da göz dağı vermeye çalışmayın. Açık ve net olun. En önemlisi çözüm odaklı olun.

Yani bence biraksaydiniz bağırsaydı içini dokseydi. Diger insanlarin ne düşündüğü önemli değil bosverin. Sonuna kadar dinleseydiniz sizde söyleseydiniz icinizdekileri

Balkona şortla çıkmak güçlü olduğunuzu göstermez. Evliyseniz eşinizin fikirlerine saygı duymalısınız, o da sizinkilere tabi. Benim eşim aydın bir insandır ama şortla balkona çıkarsam o da bozulur, birsürü kötü niyetli sapık insan var cunku. Keşke bagira cagira konuşup sorunları cözseydiniz. Baska insanlar esinizden onemli degil. Boşanma bu kadar kolay olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…