Eşimle 1 aydır konuşmuyoruz

Mares1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2016
377
196
103
38
Merhaba kızlar ben 2 yıllık evliyim eşimle 7 yıllık bir birliktelikten spnra evlendik baskın karakterlerden ötürü ilişki dönemimizde de hep sıkıntılar tartışmalarımız vardı ama evlendikten sonra olduğu kadar değildi enazından bu kadr kırıcı ve düşmanca değildi dayanamaz barışırdık 1-2 gün içinse,biz şuan resmen eşimle düşman gibi bişey olduk sebebi basit şeylerden dolayı hep. Baskın karakterler olunca kocaman oluyor o küçücük şeyler, ben karakter olarak güçlü baskın biriyim eşim de öyle olmaya çalışıyor sanıyorum güçlü biri olmam batıyor ona, herşeyimden rahatsız araba kullanmamdan çıkıp gezmemden elimden her iş gelmesinden.. kendisi de baskın ama beni kontrol altına almaya çalışıyor benim de yapım bu napayım babamın evinde de böyle idim böyle biri olmam suç mu kızlar her muameleyi bana reva görüyor kavga ettikten sonra yokmuşum gibi davranıyor tv ve telefon bağımlsıı o böyle oldukça ben daha çık gücümü göstermeye çalışıyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum bir aydır konuşmuyoruz oyüzden. Ve ben boşanmak istiyorum en ufak ortak yaptığımız bişey yok o ayrı ben ayrı takılıyorum resmen.dueumdan da rahatsız değil gibi. Ne yapmalıyım düşündükçe kafayı yicem

Biz de eşimle ayni durumdayız sizden tek farkımız evlilik öncesinde hic kavgamız tartışmamız olmadı . Benim güçlü olmam her şeyin üstesinden gelmem onu fazlasıyla mutlu ediyordu . Ama evlendikten sonra agir gelmeye basladi çünkü erkekler güçlü kadın istemez ezilen , pısırık , onlara muhtaç kadından yanalar. kendi ayakları üstünde durabilen kadın onlara agir gelir . Her zaman kendilerine muhtaç kadın isterler , onlar olmadan da ayakta dimdik durabileceğimize asla katlanamazlar .

Boşanmak konusunda net bir kararım yok belki de bu evliliği kurtarmak için birşeyler yapılmadığından dolayı böyle düşünüyorum ama bir yanım da istiyor kendisine söyledim bunu birkaç defa dilekçeyi yırttı boşanmak istemediğini söyledi ama böyle de devam etmekten rahatsız değil..bir ders vermek istiyorum aslında ayrı kalarak YAda boşanarak.. ozman aklı başına geleceğini peşimden geleceğini biliyorum çünkü. Artık görmeye tahammülüm de yok ayrı da uyuyoruz yani evlilik adına yaptığımız hiçbişey yok çok doluyum çok öfkeliyim ona karşı

Guclu kadin sevmiyor erkekler. Kovanozun kapagini acmak icin ble muhtac olan kadinlar daha cazip geliyor onlara
Aynen öyle o işleri bile ben yapıyorum, arkadaşlarımla da konuluyoruz onlar da öyle diyor hepsi eşlerine karşı geri plandalar elim de onları örnek gösteriyor biraz onlar gibi geri kal konuşkan sevilen biriyim de aynı zmanda, arkadaşlarım da diyor senin altında eziliyor gibi eşin diye..ben çok sıkıldım bu durumdan,ne yapacağımı bilmiyorum bana duygusal bir yakınlığı ilgisi olmadığı için daha da güçlendim diyorım belki..

1 ay konuşmamak nedir?
Birbirinize inat ettiğinizi düşünüyorum. Erkekler güçlü kadından hoşlanır ama insanlar "bir şeyleri illa kanıtlamaya çalışan, inat eden kişilerden hoşlanmaz"
Ben de her işimi kendim görürüm eşimin de gayet hoşuna gider.
Başka bir sorun olduğunu düşünüyorum. Acaba bir şey yaparken ederken onun da nezaketen fikrini almıyor musunuz? Yani ikinizde de başka bir sorun var, bu saçma sebepten 1 ay karı koca nasıl konuşmaz?

Terapiye gitseniz

1 ay mi? Tas olsa catlar be.. güçten ziyade çok kafanizin dikine gidiyor olabilir misiniz? Esiniz de ben essek başı mıyım burda diyodur. Her is geliyo elimden derken ornek verseydiniz. Bi de arkadaslarinizin kocaniza ezik demesine niye müsaade ediyorsunuz.

Ezik demedi tabiki ama benim güçlü olmam karşısında biraz eziliyor olabileceğini söylemeye çalıştı, örnek evet ağır bir şeyleri tek başıma kaldırabiliyorum yardımı olmadan, ampül değiştirebiliyorum vs

Belli olmaz bence niyetin gercekten bosanmak degilse riske atma baska bir metot bulmaya calis cunku 10 kere dilekce yirtan asik adam bile onbirincide ok bosanalim diyebiliyor. Sonra uzulebilirsin.

Arkadaşlarım biraz geri planda durmamı ona ihtiyacım olduğunu söylememi falan önerdiler belki de kendi de bişeyler yapmak istiyordur düşünesşyle ama rol mu yapayım yani yapım bu ne yapabilirim

Hayır fikir alışverişi yapmayız pek, kendi başımıza yapabileceğimiz şeyler olunca..sorun herşey tek bişey değil ki, ama esas sorunun benim güçlü yapım olması olduğunu düşünüyorum..bunun dışında fazla rahat evde..yani arkadaşları ile goygoy tv telefon herşey var ama evine karşı öyle değil ilgisiz evine karşı..bir süre sonra artık benim ne işim var bu adamla demeye başladım madem sohbet yok ilgi yok ortak bişey yok hem çalışan hem ev işlerini yapan bir kadın var sadece, neden duruyorum demeye başladım ben de haliyle

Arkadaşlarım biraz geri planda durmamı ona ihtiyacım olduğunu söylememi falan önerdiler belki de kendi de bişeyler yapmak istiyordur düşünesşyle ama rol mu yapayım yani yapım bu ne yapabilirim
Bunlara mi sinirlenip 1 aydir konusmuyor yani? Agir şeyler kaldirmayin zaten belinize zarar verirsiniz ilerleyen yillarda cikar ortaya. Araba kullanmamdan rahatsiz demissiniz ne diyo araba kullanmanı istemiyorum mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…