Merhaba kızlar ben 2 yıllık evliyim eşimle 7 yıllık bir birliktelikten spnra evlendik baskın karakterlerden ötürü ilişki dönemimizde de hep sıkıntılar tartışmalarımız vardı ama evlendikten sonra olduğu kadar değildi enazından bu kadr kırıcı ve düşmanca değildi dayanamaz barışırdık 1-2 gün içinse,biz şuan resmen eşimle düşman gibi bişey olduk sebebi basit şeylerden dolayı hep. Baskın karakterler olunca kocaman oluyor o küçücük şeyler, ben karakter olarak güçlü baskın biriyim eşim de öyle olmaya çalışıyor sanıyorum güçlü biri olmam batıyor ona, herşeyimden rahatsız araba kullanmamdan çıkıp gezmemden elimden her iş gelmesinden.. kendisi de baskın ama beni kontrol altına almaya çalışıyor benim de yapım bu napayım babamın evinde de böyle idim böyle biri olmam suç mu kızlar her muameleyi bana reva görüyor kavga ettikten sonra yokmuşum gibi davranıyor tv ve telefon bağımlsıı o böyle oldukça ben daha çık gücümü göstermeye çalışıyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum bir aydır konuşmuyoruz oyüzden. Ve ben boşanmak istiyorum en ufak ortak yaptığımız bişey yok o ayrı ben ayrı takılıyorum resmen.dueumdan da rahatsız değil gibi. Ne yapmalıyım düşündükçe kafayı yicem