- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
Evet doğru hatırlamısım.hatta bu olayların en başı siz evi ayırmak istiyordunuz da ailesi parayla tehdit ediyordu.varlıklıydılar diye hatırladım.ama bir arada kalmak istemiyordu eşiniz de.ama işte aile parayla çekmeye calısıyordu ogullarını.bir de kıymet bilmezlikle yediğin önünde yemedıgın arkanda nasıl memnun olmazsınla suçlandınız kayınvalide tarafından. konunuzdan çok etkilenmiş adınıza çok üzülmüştüm.aklımda kalmış.
Duygularınız karışık, boşanma süreci taze, 10 gün ne kadar nefret etseniz de tartışmayla geçse de zamanında sevdiginiz güvendiginiz birinin tekrar yanınızda olması aklını karıştırmıstır.bence tam acaba mı derken içinizde derinlerde bir yerde o mesajları görmek tartışmaları yaşamak bir kez daha kırmış sizi.eşinizin seviyesizliği karşısında bu hale gelmişsiniz.Allah yardımcınız olsun arkadaşım.
Insallah ayrılık sürecini bir an önce atlatırsınız.
Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Canımı da bu yakıyor ya, kendisi her şeyin farkındaydı, biliyor dosdoğru, benimle konuşurken yüzüme karşı farklı, arkamdan nasıl bu kadar farklı çirkef olabilir?
Hiç kararımdan dolayı pişman etmedi beni. O kadar ki berbat bir adam.