eşimle abim ne yapmak istiyo

Abinin gözüne bak kaşlarını çat ve abi sana saygım sonsuz fakat gelipte benim evliliğimdeki huzurumu bozacaksan görüşmeyelim bu yaptığın hoş birşey değil de sonra kocana dön sende beğenmiyosan ikile de git tavrını koy abla. resmen bişeyin aklına karpuz kabuğu sokmak bu hemde kardeşin yapıyo.!

haklısınız eve gelecek bugün uygun bi dille seni evimde istemiyorum derim
Ah be canım, daha eve gelecek diyosun, uygun bir dili kalmış bu işin? Ara, bundan seni evimde istemiyorum,gelsen de sana kapım kapalı de..
O kocan olacak adama, böyle böyle bir karar verdim ve de uyguladım dersin...

Abinin gözüne bak kaşlarını çat ve abi sana saygım sonsuz fakat gelipte benim evliliğimdeki huzurumu bozacaksan görüşmeyelim bu yaptığın hoş birşey değil de sonra kocana dön sende beğenmiyosan ikile de git tavrını koy abla. resmen bişeyin aklına karpuz kabuğu sokmak bu hemde kardeşin yapıyo.!
haklısınız

Ah be canım, daha eve gelecek diyosun, uygun bir dili kalmış bu işin? Ara, bundan seni evimde istemiyorum,gelsen de sana kapım kapalı de..
O kocan olacak adama, böyle böyle bir karar verdim ve de uyguladım dersin...
eşimle aynı yerde çalışıyorlar eve gelince yüz yüze konuşmak daha iyi:KK43::KK43:

Ailene anlat hatta bi kiyamet kopar esin de az degil..istese abini engelleyebilir dur noluyo bu kadari fazla kardesine ayip oluyor diye

abin gelsin.mutlaka o muhabbetler açılacaktır.sende az dinle.ikisinde bağır çağır.ikisinide kov.yeter artık beni delirttiniz bu konuşmalarınızla de.sabrım kalmadı de .bişeyler Dök kır.hatta sinir krizleri geçir.ikiside korksun.hastanelik ol.abartabildiğin kadar abart.o senin oyunculuğuna kalmış.birdaha yapamazlar.nasılsa hamileymişsinde iyice korkarlar.

Abin esine bole yüz verirse yarin öbürgün senin başına bi is geldimi kocanla hic arka bile cikmaz abinle konus bole yapacaksan evime gelme sen bnm yuvamimi isytn yoksa bosanmamimi ha geldimi musait degiliz de evet zor ama yuvan icin yapmak zorundasn

Timarhaneye evimde iki tane deli var diye ihbarda bulun. Gelip gömleği tersten giydirip gotursunler. Giderlerken el sallamayı ve ara sıra ziyaretlerine gitmeyi de unutma.

abimi kırmak istemedim her seferinde ama aynı şeyleri tekrar edip duruyo eşiminde hoşuna giriyo ben hamileyim ilişki yasak abime diyo abimde oğlum başka kadınlara git bunun hakkı yok sana karışmaya
sızın ilişkıye gırıp gırmemenızı nerden bılıyor?! şaka mı bu konu.... ne abınde nede kocanda iş var. abıni evıne dahı alma. yarın öburgun kocan senı aldatsa aaa abın dedı der

merhabalar herkese ben 4 yıllık evliyim bi kızım var eşimi çok seviyorum hemde çok hamileyim 2 bebeğimi kaybettim çok sıkıntılar çektim gebeliklerim çok sıkıntılı geçiyo eşimde beni sevdiğine inanıyorum ama abimle bir olunca çok kızıyorum ve ondan uzaklaşıyorum abim her seferinde bize geldiğinde eşime evlen sana bi evlilik şart diyo eşimde kardeşin izin vermiyo abimle yatağımıza kadar konuşuyo ben ona çok kızıyorum yapma kafir adetlerini bu arada abimle ikinci evliliğini yaptı o konulara giremiycem uzun hikaye dün tekrar bize geldi abim normalde kendime değer veren gururlu birisiyim abim ne gurur bıraktı nede değer her seferinde beni küçük düşürüyo onu memnun etmek için herşeyine koşuyorum ama o eşimin aklına giriyo git evlen başka kadınlara git eşimde gülüp olur diyo şakada olsa her şakanın altında bi gerçek yatar aklına giriyo eşiminde lutfen yardım edin akıl verin:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Abinde dost mu düşmanmı belli değil yani, dengesizin teki...

Abin saka yapıyor kendince ama bunun çok gereksiz olduğunun farkında değil belliki.

Abinin ağzına lafı tıkardım ben olsam ve bir daha cesaret edemezdi.

Herkes senin gibi mi abi ikinci alinacak diye bir şey yok, biz mutluyuz ne diye kıskanıyorsun de azarla.

Fazla yüz vermişsiniz.

Eşin de saf saf sırıtacağına diyemiyor mu ben karımı seviyorum başkasını istemem diye.

Ne densiz insanlar var be.

Benim babamın çevresinde de vardı bir zamanlar (çok uzun süre önce diyeyim )böyle bir neyse ... Ben konuna inandım fake olduğunu düşünmüyorum . Zor bir durumdasın Allah yardım etsin...

burda bir konu sahibi vardı kaynananımı evden attım çok rahatım falan yazıyordu
sen de şu abini bir gün kolundan tutup atsana evden

birde ben olsam şimdiye çoktan hayırdır abi sen şerefsizlik edip karını aldattın diye benim kocam da mı aynısını yapsın derdim heralde

konu sahibinin yazdıklarına bakıyorum da umarım ikinci eş almak isteyen bir abiye yazmıyoruzdur bu cevapları

Sert bi dille bi daha böyle yaparsa gorusmeyecegini söyle kendin soyleyemiyorsan annenden yardım al o konussun. Gerçekten çok sinir bozucu bi durum

3 yıl sonra evlendik severek ve hatta olaylar oldu biz sevgiliyken abimle kavga edip davalık oldular büyük kavga sonra vazgeçmedik evlendik abim bu yıl gelmeye başladı sürekli eve hergün hemde

Abinin neden böyle davrandığı belli aslında . Eşinin sizin özelinizi abine bile anlatması da ayıptan başka birşey değil .

Abinin tüm davranışları hata ama esinizde deliye uyuyor.
Şakasi bile hoş degil abi ben halimden memnunum diyebilir.
Abiniz o yuzu buluyor ki esinize herseyi soyluyor.

Back
X