- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi hayaller12
ya allahını seversen bu kadar pasif olma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok iyi bi baba ama hanımım kırılır mı demiyo konuşuyoacab
hmm evet canım öyleymiş dedi arkadaşlar şu an da hamişsin o zaman e bu gerizekalıların bebeğe de garezi var o zaman hamile kadına reva mı bu
kafası bu kadar mı kalın yani illa kafasına kafasına vurmak mı lazım eğer öyleyse vur sendeçok iyi bi baba ama hanımım kırılır mı demiyo konuşuyo
ilk eşi melekti abim ona çok çektirdi..abim evlenmeden bi adi kadınla tanıştı kadının kızı vardı abimi kendine aşık ettirdi yuvasını yıktı aralarında dini nikah var hep o kadın yüzünden böyle olduabin kadınlara karşı ön yargılı ve kindar bence
ilk eşi çok mu çekitirdi?
böyle abiyle muhatap olmam, abi bile demem. asla görüşmem. herkes haddini, yerini, lafını bilecek.offf
benim abim bana kızıyo eşime akıl veriyo eşimde aklı yokmuş gibi dinliyo.ben ses çıkarınca bana kızıyorlar yani iğrenç konuşmaları var...
engel olamıyorum çünkü takmıyorlarböyle abiyle muhatap olmam, abi bile demem. asla görüşmem. herkes haddini, yerini, lafını bilecek.
abin şaka yapsa da eşini bir gün ayartır ben sana diyeyim.
eşinle de onunla görüşmesini yasakla.
o zaman hem eşine hem abine rest çekeceksin.engel olamıyorum çünkü takmıyorlar![]()
eşimin karı kıza takıması umrumda değil bırakırım ve herşey biter beni acıtan konuşmaları ve başı çeken abimo zaman hem eşine hem abine rest çekeceksin.
neden biliyor musun, bir arkadaşın başına geldi bu.
abisi ile kocası espri gırgır güya kadın kız muhabbeti yaparlarmış.
yıllar sonra öğrendi ki beraber geneleve gitmişler.
kız şok oldu, hem eşine hem abisine küstü ama geniş mezhepliydi sanırım, barıştı ikisiyle de.
bir çare bulacaksın, abini evden mi kovarsın, eşine rest mi çekersin?eşimin karı kıza takıması umrumda değil bırakırım ve herşey biter beni acıtan konuşmaları ve başı çeken abim
haklısınız eve gelecek bugün uygun bi dille seni evimde istemiyorum derimbir çare bulacaksın, abini evden mi kovarsın, eşine rest mi çekersin?
böyle edepsizlerle muhabbet olmaz, kardeş bile olsa.
merhabalar herkese ben 4 yıllık evliyim bi kızım var eşimi çok seviyorum hemde çok hamileyim 2 bebeğimi kaybettim çok sıkıntılar çektim gebeliklerim çok sıkıntılı geçiyo eşimde beni sevdiğine inanıyorum ama abimle bir olunca çok kızıyorum ve ondan uzaklaşıyorum abim her seferinde bize geldiğinde eşime evlen sana bi evlilik şart diyo eşimde kardeşin izin vermiyo abimle yatağımıza kadar konuşuyo ben ona çok kızıyorum yapma kafir adetlerini bu arada abimle ikinci evliliğini yaptı o konulara giremiycem uzun hikaye dün tekrar bize geldi abim normalde kendime değer veren gururlu birisiyim abim ne gurur bıraktı nede değer her seferinde beni küçük düşürüyo onu memnun etmek için herşeyine koşuyorum ama o eşimin aklına giriyo git evlen başka kadınlara git eşimde gülüp olur diyo şakada olsa her şakanın altında bi gerçek yatar aklına giriyo eşiminde lutfen yardım edin akıl verin![]()
yani ikinci evliliği dediğin bu imam nikahlı kadın mı?ilk eşi melekti abim ona çok çektirdi..abim evlenmeden bi adi kadınla tanıştı kadının kızı vardı abimi kendine aşık ettirdi yuvasını yıktı aralarında dini nikah var hep o kadın yüzünden böyle oldu
evet eşinden boşandı adi bi kadınla nikahlandıyani ikinci evliliği dediğin bu imam nikahlı kadın mı?
e belli oldu o zaman abinin eşine neden böyle söylediğievet eşinden boşandı adi bi kadınla nikahlandı
öyle birisi değildi o kötü kadınla tanıştığından beri çookk değişti bam başka biri oldue belli oldu o zaman abinin eşine neden böyle söylediği
kendi böyle bir insan olduğu için diğer erkeklerin de böyle olması gerektiğini düşünüyor
kötü örnek