• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle aileler konuşun da sürekli tartışıyoruz yardım lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi mrmk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ana kuzusu
Çalışmıyor
Cinsellik istemiyor
Ailenizi istemiyor
Siz bu adamda ne buldunuz?
Siz tedavinizi olun,bırakın bu iç güveysini.
Nasıl geçiniyorsunuz bu arada?O oynadığı oyunlardan da birilerini bulur.
Annem de aynı şeyi söylüyor o oyunlara iyi bak diyor

Cinsel sorunları var. Ağır sorunlu. Kendisinin de bi ürologa gitmesi lazım. Normal adam 5 yılda bomba olmuş patlamıştı.
Bi ara tv programında vajinismus hastasi kadınla kocası çıkmıştı tv ye 4 yıl beraber olamamışlar bende bunu eşime anlatmıştım ne ilginç böyle bi hastalik varmış demiştim eşimde Allah allah o adamda halen evlimiymiş neden eşini bırakmamışki demişti bana o geldi aklima simdi

Bi ara tv programında vajinismus hastasi kadınla kocası çıkmıştı tv ye 4 yıl beraber olamamışlar bende bunu eşime anlatmıştım ne ilginç böyle bi hastalik varmış demiştim eşimde Allah allah o adamda halen evlimiymiş neden eşini bırakmamışki demişti bana o geldi aklima simdi
Sevdim diyor sevmesem durmazdim susmazdim diyor

Adamın da çok büyük numarası yokmuş diye düşünüyorum.

Eşim yanaşıyor erken boşalma sorunu var erkenden bitince oldu sanıyor kabul etmiyor asla kabul etmiyor ilişkiye girdik sanıyor
Nasıl sanıyor ilişki olmuyorki tam

Back
X