- 31 Ağustos 2021
- 1.085
- 2.381
- 83
Her sayfada ayrı şokEşim yanaşıyor erken boşalma sorunu var erkenden bitince oldu sanıyor kabul etmiyor asla kabul etmiyor ilişkiye girdik sanıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her sayfada ayrı şokEşim yanaşıyor erken boşalma sorunu var erkenden bitince oldu sanıyor kabul etmiyor asla kabul etmiyor ilişkiye girdik sanıyor
Annem de aynı şeyi söylüyor o oyunlara iyi bak diyorAna kuzusu
Çalışmıyor
Cinsellik istemiyor
Ailenizi istemiyor
Siz bu adamda ne buldunuz?
Siz tedavinizi olun,bırakın bu iç güveysini.
Nasıl geçiniyorsunuz bu arada?O oynadığı oyunlardan da birilerini bulur.
Konu sahibi sizde vajinismus var eşinizde erken boşalma.Nasıl ilişkiye girdik sanıyor?Eşim yanaşıyor erken boşalma sorunu var erkenden bitince oldu sanıyor kabul etmiyor asla kabul etmiyor ilişkiye girdik sanıyor
Babası veriyor alıştı bu da ailesi çalışıyor onlar veriyor asla iş aramıyorYorumlara tam bakmadım. Çalışmıyorsa nasıl geçiniyorsunuz ? Evde oturuyor mu bu herif böyle ?
Ben vajinismus olduğumu kabul ediyorum boşalma olunca gidiyor içeri diyorKonu sahibi sizde vajinismus var eşinizde erken boşalma.Nasıl ilişkiye girdik sanıyor?
Vajinismus olmayan da sevişmez bununla zaten. Atsana bunu başından ? Birey olamamış sünepe ne kocası olacak.Babası veriyor alıştı bu da ailesi çalışıyor onlar veriyor asla iş aramıyor
Birlikte olup olmama arasındaki fark çok nettir.Bunu nasıl anlamaz eşiniz?Şok oldum.Ben vajinismus olduğumu kabul ediyorum boşalma olunca gidiyor içeri diyor
Bi ara tv programında vajinismus hastasi kadınla kocası çıkmıştı tv ye 4 yıl beraber olamamışlar bende bunu eşime anlatmıştım ne ilginç böyle bi hastalik varmış demiştim eşimde Allah allah o adamda halen evlimiymiş neden eşini bırakmamışki demişti bana o geldi aklima simdiCinsel sorunları var. Ağır sorunlu. Kendisinin de bi ürologa gitmesi lazım. Normal adam 5 yılda bomba olmuş patlamıştı.
Anlarsanız bana da anlatsanıza.Boşalma olunca ne gidiyor içeri diyor?
Sevdim diyor sevmesem durmazdim susmazdim diyorBi ara tv programında vajinismus hastasi kadınla kocası çıkmıştı tv ye 4 yıl beraber olamamışlar bende bunu eşime anlatmıştım ne ilginç böyle bi hastalik varmış demiştim eşimde Allah allah o adamda halen evlimiymiş neden eşini bırakmamışki demişti bana o geldi aklima simdi
Çocuk yapmaktan mi bahsediyorlar acaba diye aklım karıştıAnlarsanız bana da anlatsanıza.
Patlamamış.Oldu sanıyormuş.Cinsel sorunları var. Ağır sorunlu. Kendisinin de bi ürologa gitmesi lazım. Normal adam 5 yılda bomba olmuş patlamıştı.
Yani içeri gitti diyor vajendenAnlarsanız bana da anlatsanıza.
Penis sönüyor herhalde fjfhBoşalma olunca ne gidiyor içeri diyor?
Adamın da çok büyük numarası yokmuş diye düşünüyorum.Bi ara tv programında vajinismus hastasi kadınla kocası çıkmıştı tv ye 4 yıl beraber olamamışlar bende bunu eşime anlatmıştım ne ilginç böyle bi hastalik varmış demiştim eşimde Allah allah o adamda halen evlimiymiş neden eşini bırakmamışki demişti bana o geldi aklima simdi
Gözü kör mü?Yani içeri gitti diyor vajenden
Nasıl sanıyor ilişki olmuyorki tamEşim yanaşıyor erken boşalma sorunu var erkenden bitince oldu sanıyor kabul etmiyor asla kabul etmiyor ilişkiye girdik sanıyor