eşimle ailem görüşmüyor ve bu yüzden boşanmayı bile düşünüyorum artık

Çok güzel düşünüyorsun arkadaşım. Ama ben bundan 2-3 ay öncesine kadar zaten 5-6 ay boyunca eşimi rahat bıraktım. Sonra konuştum onunla anlattım kendimi. Ama işte Nuh diyor Peygamber demiyor kendisi. Ben de 2-3 aydır yine bu mevzuları dillendirir oldum eşime karşı. Aramızdaki bu huzursuzluk anlaşmazlık ailelerle küslük evliliğimizi nereye kadar devam ettirebilecek? Boşanmak istemiyorum ama eşim bu inadıyla bizi boşanmaya itiyor yavaş yavaş maalesef.

peki bu durum dışında nasıl gidiyor evliliğiniz?
boşanmayı göze alabiliyorsan rest çek.
ya benim için ailemle barışmaya katlanırsın, ya da seni terk ederim de. ama eşim bana böyle dese ben eeh ediyosan et derim.
eşinin küsme sebebi çok saçma.
eğer anneni sevmiyorum yüzünü dahi görmek istemiyorum derse tepkin ne olacak?

Başka sorunumuz yok aslında. Ara sıra saçma alınganlıklar yapar bana karşı da ama evine bana bağlıdır her konuda.
İyi de bu durumda benim ailemin ne suçu var hele ki babamın? Annemle konuşmuyor diye babamı da aramıyor sormuyor. Böyle bir adamın ailesiyle görüşüp o adamı Mutlu etmek de bana haksızlık değil mi?

öyle bakarsan o adama yemek de yapıp karnını doyurmak, yatağına girip adamı mutlu etmek de saçma :)
ailesinden vurma hatta ben olsam ailesini de arkama alır oğullarının barışması için katkı yapmasını sağlarım.

babanın bi suçu yok hakikaten

Eşimin annemi sevmediğini biliyorum aslında. Ama benim için anneme saygı göstersin bayramda seyranda gitsin gelsin istiyorum zaten sadece. Eşimle bu konu dışında iyi anlaşıyoruz. Başka bir sorunumuz yok en büyük problemimiz bu. Bazen bizimle ilgili konularda da benle inatlaşmaya girer ve dediğini yapar işte bu da bi sorun aslında ama çok sık yaşadığımız bir durum değil bu.

Ama eşim babama da suç buluyo. Neymiş annemle küstüklerinde babalık yapıp araya girip duruma müdahale etmeliymiş. Bir de bu küslük durumundan sonra kp babamı aramış birkaç kez de babam ona dönmemiş diye kızıyor babama. Hepsi bir bahane gibi işte yani. Aslında kp in babamı arama sebebi bile eşimin annemle küslüğüydü. Kp eşime baskı yapmaya çalıştı annemle barışsın diye ama eşim ailesine karşı da resti çekti. Sonra kp benim üzüldüğümü bildiği için babamla konuşsun da eşimle annem barışsınlar diye aramış babamı. Babam da açmamış sonra geri de dönmemiş onlara.

Aileler gorusuyor mu peki? Kayinvalidenle samimiysen o konussa nasil olur ogluyla? Sesli dusunuyorum su an sadece..

sizde toptan bi iletişim sorunu var :/ bunun çözülmesi lazım

Aileler gorusuyor mu peki? Kayinvalidenle samimiysen o konussa nasil olur ogluyla? Sesli dusunuyorum su an sadece..
Yok aileler de görüşmüyor. Annemin memlekete döneceği gün kayınvalide annemi arıyor 4-5 kez. Annem geri dönmüyor kayınvalideye. Sonra başka bi gün kp babamı arıyor babam da geri dönmüyor. Bir de kp ameliyat geçirdi 2 kez, kardeşi vefat etti bizimkiler yine aramadı. Aileler de görüşmüyor yani kısacası

senin ailen de hiç armamışlar ki ısrarla, aramalara da dönmemişler
işler çığrından çıkmış sizin

Senin ailen neden onlarin telefonlarini acmiyor? Bak bu da yanlis. Belki de esin ailesinden bu tavirlari duydukca bilendi. Bir de esinin sana sen benim ailemle gorusme ben de senin ailenle gorusmeyeyim dedigini yazmissin. Bu mantikli bir cozum olabilir. Herkes kendi ailesiyle gorussun o zaman.

Eşinizin ailesi ne kadar düşünceli insanlarmış. Sizin üzülmeyin diye ellerinden geleni yapmışlar. Sizde aramayarak üzmeyin onları. Eşiniz zaten tehditle yola gelecek bir adam gibide gözükmüyor. Ya eşinize resti çekin yada birgün barışırlar diyerek sabredin.

Eşiniz ailenizi sevmiyor olabilir görüşmüyor olabilir ama bayramlar barışmak için ne güzel fırsatlardır. En azından arayıp bayramlarını kutlasa. Onlar büyük sonuçta.

boşanmayı düşünecek kadar aramasını isteyince -üstelik başka sorun yokken- ana kuzusu gibi görünüyorsun.

doğru diyorsun hoş diyorsun da herkes ister ağız tadı olsun ama olmuyorsa olamıyorsa napsın severek boşansa daha mı iyi, görüşmelerine engel olsa büyük sorun olurdu ama öyle bişey de yok, napsın yani bu kız iki arada bi derede öleceğine bence kabullensin, olmayınca iki insan birbirini sevmeyince olmuyor işte, boşanmaya değmez bence çünkü karı koca arasında gerçek bi sorun yok

kocana suç buluyorsun da ailenin de ondan geri kalır yanı yok. yaşını başını almış insanlar telefonları açmıyor, geri dönmüyor. eşin de bunları görerek neden barışsın ki?

Evliliği bitirme sebebi değil ve olmamalı.siz kayınvalidenizle görüşmüyorsunuz diye eşinizin sizi boşaması gerekmez.ailenizle görüşmezse kendi bilir demek lazım mecburen,zorlamak bir yere kadar...

Benim de konum var daha öncesinde. Biz beceremedik. Şu an boşanma davası henüz açılmadı ama eşimle ayrıyız üstelik doğurmak üzereyim. Bıktım tahammül edemiyorum artık. Çocuk yoksa resti çek alttan aldıkça kimseye yaranamiyorsun.

Evet haklısın aslında eşim benim ailemin onun ailesine karşı olan bu tavırları yüzünden baya bilendi aileme. Ben ailelerle görüşülmeden Mutlu bir evliliğin yaşanabileceğini düşünemiyorum nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…