Evet kesinlikle haklısın düşündüm ben de böyle olacağını. Belki yavaş yavaş düzelirler diyorum. Öyle olursa da eşime derim benim aileme sıcak davranmazsan ben de senin ailene soğuk olurum diye. Ama onun buna cevabı ne olur şu an hiç kestiremiyorum gerçekten. Eşimi de hala tanıyamadığımı görüyorum maalesef böyle böyle.
bence ters teper
onun ailesi iyi insanlarsa suçları ne ki kalplerini kıracaksın
evlilik kısasa kısasla yürümez diye düşünüyorum
yerinde olsam barışmalarını çok istiyorsam bir süre oluruna bırakıp iki tarafa da baskı yapmam.
biraz zaman geçtikten sonra önce eşimle güzel bir konuşma yaparım.
bu durumun beni üzdüğünü, yine ailem hakkında ona asla baskı yapmayacağımı, üç günlük fani dünyada vicdan azabı yaşamak istemediğimi söyler, bu sebeple hatırım için bayramdan bayrama bana eşlik etmesini rica ederdim.
bunun dışında istediği gibi düşünüp davranmakta özgür olduğunu, evde aile meselelerinin açılmayacağını söylerdim.
sonra ailemle konuşur, eşimi bir barışma yemeğine davet etmelerini, aralarındaki bu küslüğün çok uzadığını söylerdim. eşimin yemeğe giderken bi çiçek bi tatlı götürmesini sağlardım, ama iki tarafın da bu konuyu asla açmamasını ve birbirinden özür dileMEMESini isterdim,
yani hiçbir şey olmamış gibi saygı çerçevesinde. hatta eşimle ailemi bire bir iletişime geçirmez arada tampon görevi görürdüm, sohbeti ve iletişimi kendi üzerimden devam ettirirdim.
sonra da ne aileme eşimi arayın, ne de eşime aileme gidelim diye ısrar ederdim.