Haklısın da belki düşünememiştir.Kizlar ben kayinvalidemle altli ustlu oturuyorum 9 aylik evliyim. Normalde aksam yemeklerini beraber yerdik. Kayinvalidem yasli yemek yapamiyor ben yaparim bize gelir yerlerdi. Ama ben 1.5 aydir diyet yapiyorum. Aksam yemegini 6 da yiyorum. Onlarda 8 9 gibi yine bizde yiyorlar. Ama esim evde bile olsa benimle yemiyor yemegini anne babasini bekliyor. Bu durum sinirlerimi bozmaya basladi. Hayir yine gelsin yesinler zaten baska bir secenek yok ama esim benimle yesin istiyorum. Ben tek basima yiyorum onlar ucu yiyorlar. Esim bizim ayri bi aile oldugumuzu algilayamadi herhalde diye dusunuyorum. Bu durum karsisinda sizin fikirlerinizi merak ettim cevaplarinizi bekliyorum.
Siz onlarla birlikte yemeyi deneseniz sorun olmayacak gibi. Diyetinize yine devam edin o saatlerde yiyecek olmanız diyetinizi bozmaz.
9 ay önce kayınvaliden yemek olayını nasıl yapıyormuş.Kizlar ben kayinvalidemle altli ustlu oturuyorum 9 aylik evliyim. Normalde aksam yemeklerini beraber yerdik. Kayinvalidem yasli yemek yapamiyor ben yaparim bize gelir yerlerdi. Ama ben 1.5 aydir diyet yapiyorum. Aksam yemegini 6 da yiyorum. Onlarda 8 9 gibi yine bizde yiyorlar. Ama esim evde bile olsa benimle yemiyor yemegini anne babasini bekliyor. Bu durum sinirlerimi bozmaya basladi. Hayir yine gelsin yesinler zaten baska bir secenek yok ama esim benimle yesin istiyorum. Ben tek basima yiyorum onlar ucu yiyorlar. Esim bizim ayri bi aile oldugumuzu algilayamadi herhalde diye dusunuyorum. Bu durum karsisinda sizin fikirlerinizi merak ettim cevaplarinizi bekliyorum.
Kizlar ben kayinvalidemle altli ustlu oturuyorum 9 aylik evliyim. Normalde aksam yemeklerini beraber yerdik. Kayinvalidem yasli yemek yapamiyor ben yaparim bize gelir yerlerdi. Ama ben 1.5 aydir diyet yapiyorum. Aksam yemegini 6 da yiyorum. Onlarda 8 9 gibi yine bizde yiyorlar. Ama esim evde bile olsa benimle yemiyor yemegini anne babasini bekliyor. Bu durum sinirlerimi bozmaya basladi. Hayir yine gelsin yesinler zaten baska bir secenek yok ama esim benimle yesin istiyorum. Ben tek basima yiyorum onlar ucu yiyorlar. Esim bizim ayri bi aile oldugumuzu algilayamadi herhalde diye dusunuyorum. Bu durum karsisinda sizin fikirlerinizi merak ettim cevaplarinizi bekliyorum.
bence artık onlarda sizde yemesin.
evlenmeden önce dışardan mı yiyorlardı nedir yani ?
eşinizle siz beraber yiyin onlarada arada bir yemek çıkar.
yada istiyorsan her akşam çıkar ama sizde yemeleri çok mantıksız.
ben de bunu diyecektim ama şimdi tepki alırım dıye demedımbence artık onlarda sizde yemesin.
evlenmeden önce dışardan mı yiyorlardı nedir yani ?
eşinizle siz beraber yiyin onlarada arada bir yemek çıkar.
yada istiyorsan her akşam çıkar ama sizde yemeleri çok mantıksız.
daha 9 ay olmuş eveleneli 9 ay içinde birden çökmedi ya bu kadın 9 ay önce ne yapıyormuş yemek işini acaba ?yaşlı kadın yemek yapacak durumda değilmiş, bulaşığı yıkamak, sofrayı indir kaldırda zor geliyordur ayıp yani. el olsa insan yaptığı yemeği paylaşır kaldı ki anne-baba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?