Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz onlarla birlikte yemeyi deneseniz sorun olmayacak gibi. Diyetinize yine devam edin o saatlerde yiyecek olmanız diyetinizi bozmaz.
9 ay önce kayınvaliden yemek olayını nasıl yapıyormuş.
Bu diyet olayı uzun vadeli bir durum değil.Ailesiyle beraber yemenizde sorun yoksa,diyetin bitene kadar idare edebilirsin.Esim esnaf babasiyla beraber calisiyolar eve erken gelir genelde ama babasi gelmez adam isine asik birakip gelemiyo erken saatte. Onceden de esim erken gelip yemeklerini yaparmis. Kayinpederimde yasli ama cok dinc bi adam
İşine aşık olması ile alakalı değil yaz günü esnaf saat 6 da dükkan kapatamaz ki benim babamda esnaf saat 6 da kapatıp gelmez dükkanı eğer eşinizde tek başına calışssaydı saat 6 da gelmezdi yazın.Yaz günü saat 6 da yemek yemekte erken bence insan yatıncaya kadar yine acıkıyor.Esim esnaf babasiyla beraber calisiyolar eve erken gelir genelde ama babasi gelmez adam isine asik birakip gelemiyo erken saatte. Onceden de esim erken gelip yemeklerini yaparmis. Kayinpederimde yasli ama cok dinc bi adam
İşine aşık olması ile alakalı değil yaz günü esnaf saat 6 da dükkan kapatamaz ki benim babamda esnaf saat 6 da kapatıp gelmez dükkanı eğer eşinizde tek başına calışssaydı saat 6 da gelmezdi yazın.Yaz günü saat 6 da yemek yemekte erken bence insan yatıncaya kadar yine acıkıyor.
daha 9 ay olmuş eveleneli 9 ay içinde birden çökmedi ya bu kadın 9 ay önce ne yapıyormuş yemek işini acaba ?
konu sahıbı de neyse bundan rahatsızlık duydugunu yazmamıs zaten
ama acıkcası arada bır goturulur yemek ama hergun hergun de sıkar yanı
bence de konu sahıbı yemeklerı bıraz fazlaca yapıp versın ve onlarda evınde yesın arada bır yıne beraber yerler
Yasları kaç kayınpeder ve kayınvalidenin.Aynen canim oyle zaten ama 8de de gelse yemekten sonra cay bile icmeden gider zaten dukkana. Hani gitmiyo olsa haklisin ama yemek yemesi ve gitmesi yarim saatlik bi sure aslinda ama gelemiyor erken diye
hep beraber erken yiyin yazmıştım da adam daha işte oluyormuş zaten
öğlen kaçta yiyorlar ki esnaflar genelde 2,5 3 gibi yiyor eee o zaman 6 da eşin de acıkmamış olur
sen idare et, bir de adamı bırakıp eşin 6 da nasıl geliyor
iyiymiş kp bence hani ben dinleneyim oğlum çalışsın demiyor
Yasları kaç kayınpeder ve kayınvalidenin.
eşin seninle yesin ama onlarlada sofraya oturup eşlik etsin çayını falan içsin
ya da sen tek yemeği bu kadar dert etme, diğer şeyleri dert etmeyip bunu mu ediyorsun canım ya
bu beraber yiyip içme olayı yakında patlar gibi, ayrıca kp hala çalışıyorsa çokta yaşlı değiller herhalde kaç yaşında kv kp
yorumunuz biraz kizarak olmus ama hosuma gitti samimi oldugunuz icin. Ya ben ailesini dert etmiyorum yemek yapmak da zoruma gitmiyo cunku calismiyorum zaten ama esimin ailesini bu kadar dusunurken 1.5 aydir 1 kez beni yalniz birakmamayi dusunmedigi icin biraz uzgunum sadece. Bu suan bi sorun degil belki ama bi sorunada benziyo korkusu var icimde
çözüm basit
yaptın yemeği saat altıda
koy iki küçük tencere, kap her ne varsa el altında
al çıkar yukarı
ya da tepsi yap işte yemeği salatası ekmeği vs
götür yukarı
sofrayı da kur eşine de buyur gel de
yerse yer yemezse aç kalır
bir de yani kv yaşlı ise kp de yaşlıdır
işe vs gitmeyen insanlar neden o kadar geç yemek yesin ki kurun sofrayı 6 da çağırın hazır diye
biz yemeyiz mi diyecekler
onlar oğulları önceden geç geliyorsa o nedenle öyle yemeye alışmışlardır sadece
öğlen kaçta yiyorsunuz
Kayinvalidem 65 kayinpeder 67
Dükkan yakın mı.Esimle babasiyla beraber calisiyor eve o yuzden erken gelir ama babasi gelmez. Onceden de bu durum boyleymis eve gelip yemek yaparmis ailesine. O da babasini beklemek istiyor
Dükkan yakın mı.