Diyet olduğu için 6 da yemek zorunda değilsiniz bu artık klişeleşmiş bir saçmalık oldu çünkü insan eskiye nazaran daha geç saatlere kadar ayakta duruyor önemli olan dozunu kaçırmadan yatmadan 2 saat önce yemek yemeniz ,onlarla beraber yemenizde bir sakınca görmedim.
Kuzucum benim zaten diyetten kaçamak yapmayacaksın ki dedim ya yatmadan 2 saat önce yersen kilo yapmaz yedklerin sen yine onlarla ye ama kendi diyetin için olan yemeklerınden ye.Bebim diyet yapma sebebim biraz hassas bi konu bebek istiyorum ama olmadi biraz kilo fazlam var doktor kilodan olabilecegini soyledigi icin diyetten kacamak yapmam mumkun degil
Yaşlı insanlar siz onlarla yemiyorsunuz birde eşiniz yemezse alınıp kırılabilirler. siz de onlar ile aynı saatte yeseniz diyetinizi etkiler mi ? birde ben de diyet yapmaya çalıştığımda 1 kişi dahi olsa asla rivayet edemezdim yeme kontrolüme belki tek yemeniz daha hayırlıdır
Kuzucum benim zaten diyetten kaçamak yapmayacaksın ki dedim ya yatmadan 2 saat önce yersen kilo yapmaz yedklerin sen yine onlarla ye ama kendi diyetin için olan yemeklerınden ye.
Ya gözünüz korksun diye söyleniyor tabi aksamın 9 unda kızartmaları löp löp yersen yağa dönüşür ama onun dışında sebzze yemeği çorba ızgara köfte vs neden yağa dönüşsün kim dediyse saçmalamış :)Ne bileyim iste hani dedim ya bu konu da cok hassasim bu sefer kilo veremezsem daha kotu olurum. Hani hep derler ya aksam gec saatte yenilen seyler direkt yaga donusur diye onun korkusu var birazda
O zaman şöyle yapın kayınpeder madem tekrar dükkana gidiyor yemek yaptınız mı eşiniz dükkana götürsün orada yesin babası sizde kayınvalide ile 7 gibi yersiniz.Aynen canim arabayla 10 dk
İki yönlü bakıcam.
6da hayatta yemek yiyemem. Yesem gece yarısı açlıktan ölürüm. Eşine hak verdim.
KV kp kaç yasında? Yani çocuğunu yeni evlendiren biri kaç yasında olabilir ki? Benim dedelerim falan bile öyle elden ayaktan düşmeri daha. Geçen sene ne yapıyorlarmış? Eğer bu rutin devam edecekse yemekleri gündüz yap yukarı çıkar bir yemeyin.
O zaman şöyle yapın kayınpeder madem tekrar dükkana gidiyor yemek yaptınız mı eşiniz dükkana götürsün orada yesin babası sizde kayınvalide ile 7 gibi yersiniz.
Ya gözünüz korksun diye söyleniyor tabi aksamın 9 unda kızartmaları löp löp yersen yağa dönüşür ama onun dışında sebzze yemeği çorba ızgara köfte vs neden yağa dönüşsün kim dediyse saçmalamış :)
Hahaha bul kuzucum bak ben 95 kilo idim sen düşün :) 1.80 boya gürbüz delikanlılara taş çıkarıyordum resmen yemeği düzene koyup spor yaptım 6 tda yemedim hiç bir zaman 6 öğün yedim 3 ana öğün 3 atıştırma azar azar yedim ve midem küçüldü şimdi ideal kilomdayım :) ben akşam yemeklerimi kilo verme zamanımda bile 7-8 bazen 9 da yedim spor imkanın yoksa da yürüyüş yap :)Denemekten birsey kaybetmemem aslinda en azindan 1 hafta dener sonuclarina bakarim. Ama kilo verememis olursam seni bulurum :))
yaşlı kadın yemek yapacak durumda değilmiş, bulaşığı yıkamak, sofrayı indir kaldırda zor geliyordur ayıp yani. el olsa insan yaptığı yemeği paylaşır kaldı ki anne-baba.
ya tamam anne baba da bu kız evlenmeden önce ne yiyip içiyordular ?
bana gelini böyle işler için kullanmak hiç hoş gelmiyor açıkcası.
ya varya ben burda anlamıyorum olanlarıya tamam anne baba da bu kız evlenmeden önce ne yiyip içiyordular ?
bana gelini böyle işler için kullanmak hiç hoş gelmiyor açıkcası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?