- 23 Mayıs 2009
- 14.571
- 16.110
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu gidisle hic anlayamaz cnm emin ol.bu ne yaa her gun gelip yemek yiyolar.tabi yazik yaslilar sonucta atamazsiniz ama evlerine her gun iki tabak yemek.ver olsun bitsin.size gelmeleri.cok.sacmaaaa.once buna cozum bul gerisi duzelirKizlar ben kayinvalidemle altli ustlu oturuyorum 9 aylik evliyim. Normalde aksam yemeklerini beraber yerdik. Kayinvalidem yasli yemek yapamiyor ben yaparim bize gelir yerlerdi. Ama ben 1.5 aydir diyet yapiyorum. Aksam yemegini 6 da yiyorum. Onlarda 8 9 gibi yine bizde yiyorlar. Ama esim evde bile olsa benimle yemiyor yemegini anne babasini bekliyor. Bu durum sinirlerimi bozmaya basladi. Hayir yine gelsin yesinler zaten baska bir secenek yok ama esim benimle yesin istiyorum. Ben tek basima yiyorum onlar ucu yiyorlar. Esim bizim ayri bi aile oldugumuzu algilayamadi herhalde diye dusunuyorum. Bu durum karsisinda sizin fikirlerinizi merak ettim cevaplarinizi bekliyorum.