Esimle aksam yemegi sorunum

yorumlarından anladığım sen eşine bu rahatsızlığını hiç söylememişsin. adama bişey söylemeyip kendi kendine sinirlenmenin anlamı ne. bi söyle bakalım yine aynı yapmaya devam ederse o zaman kızarsın. ayrıca yemeklerden biraz götür evlerine, biz erken yiyoruz de.

siz onlarin yemegini evinizde bir tepside hazirlayin goturun evlerine kari koca yesinler sonra da tepsiyi almaya gidersiniz.sizde esinizle istediginiz zaman yiyin.illa beraber yenilecek diye bir kaide yok yani.

Arkadasim simdi burada ki yorumlari okumadim ama seni doldurmaya yonelik yazilari kaile alma
bende 6 dan sonra yemek yemedigim ivin esimle cocuklarla yemek yemiyorum
bu aile birligimizi sarsmiyo sarsmamalida
eger sen bi sorun cikarirsan iste o zaman aile birliginiz ilk darbeyi alir
erkekler aile ile hanim arasinda kaldimi
pimi cekilmis bomba gibidir ne zaman patlayacagi belli olmaz.
sen yeme ama ailenle sofraya otur bir iki catal salata al.
maksat muhabbet olsum
SAKIN OL

aynı apartmanda olmamak lazım. konu sahibi senin de bu olay bitsin başkası başlar. evi taşımayı düşün

Kizlar ben kayinvalidemle altli ustlu oturuyorum 9 aylik evliyim. Normalde aksam yemeklerini beraber yerdik. Kayinvalidem yasli yemek yapamiyor ben yaparim bize gelir yerlerdi. Ama ben 1.5 aydir diyet yapiyorum. Aksam yemegini 6 da yiyorum. Onlarda 8 9 gibi yine bizde yiyorlar. Ama esim evde bile olsa benimle yemiyor yemegini anne babasini bekliyor. Bu durum sinirlerimi bozmaya basladi. Hayir yine gelsin yesinler zaten baska bir secenek yok ama esim benimle yesin istiyorum. Ben tek basima yiyorum onlar ucu yiyorlar. Esim bizim ayri bi aile oldugumuzu algilayamadi herhalde diye dusunuyorum. Bu durum karsisinda sizin fikirlerinizi merak ettim cevaplarinizi bekliyorum.
bu gidisle hic anlayamaz cnm emin ol.bu ne yaa her gun gelip yemek yiyolar.tabi yazik yaslilar sonucta atamazsiniz ama evlerine her gun iki tabak yemek.ver olsun bitsin.size gelmeleri.cok.sacmaaaa.once buna cozum bul gerisi duzelir

Konu sahibesi durumunuzu çok abartı buldum.
Bende diabet hastası olduğum için yemek saatim 6 da bitiyor
Eşim çocuklarım sofraya 8.30 gibi oturuyorlar. Bende listem dahlinde bir bardak ayran veya süt içiyorum
Siz o saatten sonra bir şey yemeseniz bile
Nezaketen salata yoğurt v.s yiyerek onlara eşlik edebilirsiniz .

Valla esiniz de evde oluyomus madem gec mec cikmiyomus isten,bence saat 8de hazirlayin sonra 7bucuk.olur 7olur falan..beraber yersiniz..
Sizde yemek zorunlu birseyse,ayip olur tek.yemeleri cidden.
Biz artik aileyiz falan diyosaniz hergun birlikte.yemeyin valla.. ara sira da orda sofra kurun gene brlikte onlarin evinde yiyin. Alistirin sonra bazen de siz orda yemeyin kendi evinizde yiyin onlar kendi evinde yesinler.

ev sahibi eşiniz vecsizsiniz
siz onlarla yemediğiniz için eşiniz yemek zorunda hissediyor

Eşinle konuyu konuş ortak karar alın ortak acıkabileceğiniz bir saat ayarlayın, belki eşin saat 6 da acıkmıyordur

Siz kendinize diyetinize gore yemek saatini degistirmissiniz ama bence esiniz buna uymak zorunda degil cunku o bi duzen olusturmus ve oyle devam etmek istiyor

Önceden hep beraber 8-9 gibi yiyorsanız ve siz diyettesiniz diye eşinizin de artık 6'da yemesini istiyorsanız garip bir durum. Diyeti siz yapıyorsunuz o niye yemek saatini değiştirsin? Anne babasına da ayıp olur yani normalde beraber yiyorduk ama eşim diyet yapıyor deyince." Ee sen yapmıyorsun??" demezler mi adama :KK70:

Rahat olun,aile olduğunuzu hissetmek istiyorsanız onların yemeklerini aşağı indirin. Aynı anda yemek yiyerek anlaşılmaz bu. Eşim iş için genelde dışarıda yer ama ben aile olduğumuzu hissediyorum. Ya da o çok geç yer ben 7'de yerim falan filan. Bunlara takılmayın.

Bence bu buyuk bir sorun degil. Diyet yaptiginiz icin bu sizin ozel durumunuz, herkesin buna uymasi gerekmez ki. Gelip sizde yemeleri de abes degil, bi yemek yiyorlar sonucta. Bence siz biraz alinganlik gosteriyorsunuz. Yalniz yemek yemek hos olmasa da bu gecici bir durum, esinizin onlarla yemesi bana mantiksiz gelmedi, cunku 6 zaten erken bir saat. Siz 6da yiyin, sonra onlarla sofraya oturun, meyve falan yiyin.

Insanlar geldiginde sizin evden kimse sofraya oturmazsa da guzel bi durum olmaz ki.. Senin durumun ozel simdi, ayri ve az yersin.. Esin de onlarla yer; ayip olmamasi açısından iyi bence.. Bu durumun 'ayri bi aile' oldugunuzu algilayip algilamamasiyla ilgisi yok bence.. Benim de anne babam gelecekse ve esim diyet yapip erken yiyorsa, ben de esimle otururum belki o yerken ama anne babami beklerim yemek icin, tuhaf hissetmesinler diye.. Gereksiz dert aramayin derim.. Baska sorunlariniz varsa esinle bilemem, yazdıklarina gore konusuyorum..

Bence surekli size gelmeye alistirma cunku insanin iyi gunu olur kotu gunu olur. Bundan 9 ay onceye kadar yemekleri kim yapiyormus? Tabiki yap yemeklerini sevap olur ama kendi evlerinde kur duzenlerini

Back
X