ya tamam anne baba da bu kız evlenmeden önce ne yiyip içiyordular ?
bana gelini böyle işler için kullanmak hiç hoş gelmiyor açıkcası.
ya varya ben burda anlamıyorum olanları
tamamen anlatış tarzına göre milletin fikri değişiyor galiba biraz acındırdın mı anlatırken herkes senden yana oluyor
şimdi konu sahibi şu şekilde yazsaydı '' 9 aylık evliyim kaynanam yemek yapmıyor her aksam bizde yiyorlar işte esimle yalnız kalamıyorum başbaşa yemek yiyemıyorum ühüüüü'' falan yazsaydı eminimki millet vah canım ah canım falan yazacaktı kaynanaya ateş püskürecekti , kaynananın yaşlı zavallı ah canım benim yemek de yapamıyormuş oldugu kimsenin umurunda olmayacaktı.
ama bu şekilde yazdı ya millet birde ton ton yaşlı kaynanaya sempati duyma ve ona ne olacak iki tabak yemekten sevaptır moduna girdi.
anlatış tarzına göre değişiyor yorumlar,
burda bir konu vardı şimdi hatırlamıyorum konu şöyle;
9 günlük bayram tatilinde kaynanam bize geliyor ama benim başka planlarım vardı 9 günü kaynana ile geçirmek istemiyorum ne anayışsız diye yazılmış konu vardı
ilk 10 sayfa yorumlarda millet'' aaa işte olur mu ne anlayışsız kadın şurda tatil yapacak insanlar falan git eşinle konus böyle şey olur mu '' falan dıye yazanlarla doldu
sonra kadın 11.sayfa da '' eşimle konustum o da annesı ile konustu 2 gun kalıp gidecekmiş kaynanam'' yazdı
bu seferde millet '' aa ne kadar ayıp oldu kovmuş gibi , sonucta esınızın annesı , aa canım benım biz de yaslanacagız, bilmem ne millet yardırdı...
burda bir yorumda 9 yada birden mi çöktü kadın 9 ay önce ne yapıyormus yazdım
çöktü yazmak çok çirkinmiş (!)
millet aslan kesiliyor başkasına yazarken kendi başlarına gelse hergün kaynana kayınpedere gıkını cıkarmadan yemek yapacaklar sanki
insanın canı istemediği zaman olur dısarda yemek ıster falan
her gun hergun de yemek işçisi gibi canı istemez insanın ya