eşimle alışveriş yapmaktan nefret ediyorum.

Eski sevgilim mesela. En son ayrılmadan önce foruma gitmiştik ben yoruldum o yorulmadı. Durdurmasam hala gezecekti.

Bebek olunca olmuyor kimse de yok burda ailem yanımda değil kv hasta mecbur bizimle geliyorlar

Kabinde kıyafet denerken bile telefonla arayarak taciz eder.. Sordugu soru da çok mantıklıdır.. Nerdesin? E be adam kabin çıkışlarında beklion işte beni,... Gorunmez olup çıkacak halim yok ya..
Ona cevap mı yetiştireyim, gomlegin düğmelerini mi çözeyim askıdan yere düşen bluzumu mu silkeleyim ne edeyim ben

Ayyy cok sevindim yalniz olmadigima
Benim tatli odunumda her aldigima bi kusur bulur yok şurası soyle burası boyle üçüncü den sonra ben alışveriş ten vazgeçer

Çok severim, ben bakarken o da bakar, benim için bir şeyler bulur. Ama ben en çok ona kıyafet, ayakkabı bakmayı seviyorum. Hatta öyle ki kendi başıma hiç gitmem, çünkü sıkılırım. Ha şu da var, tek başıma 10 yere gireceksem, eşimle 7 yere girerim.

Alisveris merkezinde yüz kez arar arkasinda olurum yine nerdesin der

Ayyy cok sevindim yalniz olmadigima
Benim tatli odunumda her aldigima bi kusur bulur yok şurası soyle burası boyle üçüncü den sonra ben alışveriş ten vazgeçer
Bende genellikle onunla almam eltim giderse beraber onunla alırım kadın kadına alışveriş herzaman daha iyi ya da ona söyler internetten begenip eltime aldırırim

Market alışverişi ise çok severim eşimle yapmayı ama mağaza ise mümkün değil eşimle olmaz.

Biz yapiyoruz hatta o da secip bana getiriyo bunu seversin yakisir diye. Normalde erkek reyonlarina bakmayi, giysi denemeyi pek sevmez ben gezmeyi seviyorum diye gidiyoruz. İstedigim gibi gezince modum baya yukseliyo nese saciyorum belki ondandır

Bizde gayet güzel yaparız alışverişimizi. Avm de hiç ayrı gezdiğimiz olmadı. Ben kıyafet seçerken mutlaka fikrini söyler hatta üstüne yada altına ne giyilir ona bile fikir verir ve güzelde tutturur yani

Ayyy bendr sadece biz oyleyiz saniyodum.ya arkadaslar bizde gideriz iki yasinda oglum var tek biyerr gidemiyorum.gerci oglum olmadan oncede tek cikarmazdi beni ama oglan olunca iyice esime baglanmak zorunda kaldim.benim sorunum boyle hadi suraya gidelim der cikariz ihtiyac neyse almak icin market yada kiyafet farketmez hersey cok guzelken bi anda oglum bunaltmaya baslar esim hemen kizar hadi ne alacaksan al cikalim der.tamam derim etrafa bakinirim daha dakkasi gecmeden tekrar ayni seyi soyler.bendr alacagim bisi yok derim inat ederim aptalca gurur yaparim cikariz eve gideriz.ne gurur yapiosam sanki cocuk bu tabi bunaltacak.:)) al gonlune gore.cik.

Bide esimin zevkiyle hic uyusmuoruz.:) ben boyle rahat spor yani cok kadinsi giymeyk sevmiorum.bana rahat olcak salas olcak.esimde aksine kadinsi elbise topulklu ayakkabi felan sever.sirf o istio die alirim ama giymem cok ozel gunlerde giyerim.ama hergun elbise giysem ses etmez.daha bu nasil die gostermeye giderken o sacma seye bakmiosun demi der hemen yok bee cok komik bunu giyen varmi acaba sana gostermek istedim derim bencede der gozum kala kala cikarim magazadan:)))))

Bizde kapattık o sayfayi benimkide hmn sıkılır al der gösteririm cok guzel der etiketi görünce pahalıysa başlar güzel olmadı aslında şişman tuttu seni falan:))) genelde sıkıntı yaratır ee evde bi dolap ayakkabı var negerek var şeklinde konuştuğu icin YASASIN ONSUZ ALIŞVERİŞ:)))

Eşiyle avm mutlu olarak sorunsuz alışveriş yapan arkadaşlar var mı acaba nasıl basariyorsunuz
Bu hikayedeki koca benim kocam:) eşim haricinde kimse ile alış veriş yapmayı sevmem,benimle saatlerce dolaşır denediklerimi olmuş olmamış dşye yorumlar.beğendiğimi almam için ısrar eder:)hatta eşimin zoruyla alışveriş yaparım AVM'lerden nefret ederim.ihtiyacım yoksa almam,alışveriş yapmayacaksam vitrin bakmam.
.son yıllarda hayat felsefem az insan az eşya çok huzur.

Bizim ayrı ayrı alışveriş yaptığımız pek olmaz. Eşim eskiden bi 10-15 kilo fazlayken beni beklediği süreçte hep bir yerleri ağrırdı. Şimdi atletik haliyle bu sıkıntısı geçti. Almayacağım şeylere de çok bakarım ben vakit geçsin diye. Genel uyarısı almayacağın şeye bakma olur. Bazı şeyleri almak istemememe rağmen 'aa ne güzelmiş' dediğimde al diye atlar hemen, almak için demedim gösteriyorum sadece derim. İki şeyin arasında kaldığımda hangisini alayım deyince ikisini de al der.
Onun bu 'al'cı yaklaşımından sonra artık bir şey alıp koyacak yerim kalmadı.
Eşime bir şeyler bakmayı çok severim ama genelde almaz. Daha çok bir seferde 3-5 gömlek veya 10 tişört veya 3-4 pantolon alma gibi alışkanlıkları var. Yılda bir iki kere stoklayarak alışveriş yapar.

Sorununuz ne bilmiyorum ama eğer alışverişte çok zaman harcamayı seven biriyseniz eşiniz haliyle sıkılıyor olabilir.
Bence anlayış göstermek lazım herkes alışveriş yapmayı sevemez. Kendimden biliyorum eziyet gibi geliyor. Hani dümdüz yolda 2 km aynı tempoda yürüsem yorulmam. Ama alışveriş insanı tüketiyor.

Ya şu ikisini de al muhabbeti. İyi koca statüsünemi giriyor yoksa baştan savan kocamı bilemedim. 8 yıllık evliyim en son kına gecemde abiye giydim çok yakınımın düğünü var diye abiye alıcam 2 tane denedim hangisi dedim beğendiysen ikisini de al diyor. Diyorum 2 abiye yi napıcam fikrini söylesene. İkiside güzel içinde kalmasın. İyide nerde. Evde giyersin

Eşiyle avm mutlu olarak sorunsuz alışveriş yapan arkadaşlar var mı acaba nasıl basariyorsunuz
Ben varım :) normalde eşim çok sıkılgandır kv derdi hatta kızım sen alışverişe tek git bu burnundan getirir diye. Ona alışveriş yaparken çok eğleniyoruz. O benim zevkime bayılır o yüzden mutlaka benimle gitmek ister. Her dediği kombini dener ve mağzadakilrr bayılır. Benim zevkime iltifat ederler hatta aynı kombini vitrine koymuşlukları da var:) o yuzden sanırım eşim biraz gururlanarak zevk alarak alışveriş yapar. Ben kendime alırken de beraber avm ye gideriz kızım beni pek rahat bırakmadığından bi kaç mağazaya birlikte bakarız sonra o kızımı avm oyun Alanına götürür ben tek gezerim. Alışveriş yaparken de hep sohbet ederiz sanırım o yuzden sıkılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…