Bebek olunca olmuyor kimse de yok burda ailem yanımda değil kv hasta mecbur bizimle geliyorlarAsla ama asla esimle alisverise gitmem birlikye avmye gidersek o sinemaya girer ben de kendi basima dolasirim sonra da belirledigimiz saatte belirledigimiz yerde bulusuruz ben cõzümü boyle buldum gerci burada avm denecek yer de yok ama aydina gittigimizde genelde program bu.markete gidersek de ben onden kafama gore alisverisimi yaparim sonra da alo gel beni al derim. Bes karis surat cekecegime gonlume gore strese girmeden tek basima dolasirim daha iyi
Alisveris merkezinde yüz kez arar arkasinda olurum yine nerdesin derKabinde kıyafet denerken bile telefonla arayarak taciz eder.. Sordugu soru da çok mantıklıdır.. Nerdesin? E be adam kabin çıkışlarında beklion işte beni,... Gorunmez olup çıkacak halim yok ya..
Ona cevap mı yetiştireyim, gomlegin düğmelerini mi çözeyim askıdan yere düşen bluzumu mu silkeleyim ne edeyim ben
Bende genellikle onunla almam eltim giderse beraber onunla alırım kadın kadına alışveriş herzaman daha iyi ya da ona söyler internetten begenip eltime aldırırimAyyy cok sevindim yalniz olmadigima
Benim tatli odunumda her aldigima bi kusur bulur yok şurası soyle burası boyle üçüncü den sonra ben alışveriş ten vazgeçer
Bu hikayedeki koca benim kocam:) eşim haricinde kimse ile alış veriş yapmayı sevmem,benimle saatlerce dolaşır denediklerimi olmuş olmamış dşye yorumlar.beğendiğimi almam için ısrar eder:)hatta eşimin zoruyla alışveriş yaparım AVM'lerden nefret ederim.ihtiyacım yoksa almam,alışveriş yapmayacaksam vitrin bakmam.Eşiyle avm mutlu olarak sorunsuz alışveriş yapan arkadaşlar var mı acaba nasıl basariyorsunuz
bin yılda bir gideriz zehrimden yarılırım en iyisi tek yapmak alışverişi.Eşiyle avm mutlu olarak sorunsuz alışveriş yapan arkadaşlar var mı acaba nasıl basariyorsunuz
Biz Arefe gününden beri konuşmuyoruz .En son gecen bayram arefesi denedik basaramadik medeni bir sekilde el sıkısıp artik ayri ayrı alış veriş yapmaya karar verdik cunku bu isin sonu ayriliga kadar gidebilir o derece
koptumeşimle alışverişe çıkarız güya bana bişeyler alcaz, bi bakarım hep ona alınmış
Ya şu ikisini de al muhabbeti. İyi koca statüsünemi giriyor yoksa baştan savan kocamı bilemedim. 8 yıllık evliyim en son kına gecemde abiye giydim çok yakınımın düğünü var diye abiye alıcam 2 tane denedim hangisi dedim beğendiysen ikisini de al diyor. Diyorum 2 abiye yi napıcam fikrini söylesene. İkiside güzel içinde kalmasın. İyide nerde. Evde giyersinBizim ayrı ayrı alışveriş yaptığımız pek olmaz. Eşim eskiden bi 10-15 kilo fazlayken beni beklediği süreçte hep bir yerleri ağrırdı. Şimdi atletik haliyle bu sıkıntısı geçti.Almayacağım şeylere de çok bakarım ben vakit geçsin diye. Genel uyarısı almayacağın şeye bakma olur. Bazı şeyleri almak istemememe rağmen 'aa ne güzelmiş' dediğimde al diye atlar hemen, almak için demedim gösteriyorum sadece derim. İki şeyin arasında kaldığımda hangisini alayım deyince ikisini de al der.
Onun bu 'al'cı yaklaşımından sonra artık bir şey alıp koyacak yerim kalmadı.
Eşime bir şeyler bakmayı çok severim ama genelde almaz. Daha çok bir seferde 3-5 gömlek veya 10 tişört veya 3-4 pantolon alma gibi alışkanlıkları var. Yılda bir iki kere stoklayarak alışveriş yapar.
Ben varım :) normalde eşim çok sıkılgandır kv derdi hatta kızım sen alışverişe tek git bu burnundan getirir diye. Ona alışveriş yaparken çok eğleniyoruz. O benim zevkime bayılır o yüzden mutlaka benimle gitmek ister. Her dediği kombini dener ve mağzadakilrr bayılır. Benim zevkime iltifat ederler hatta aynı kombini vitrine koymuşlukları da var:) o yuzden sanırım eşim biraz gururlanarak zevk alarak alışveriş yapar. Ben kendime alırken de beraber avm ye gideriz kızım beni pek rahat bırakmadığından bi kaç mağazaya birlikte bakarız sonra o kızımı avm oyun Alanına götürür ben tek gezerim. Alışveriş yaparken de hep sohbet ederiz sanırım o yuzden sıkılmıyorEşiyle avm mutlu olarak sorunsuz alışveriş yapan arkadaşlar var mı acaba nasıl basariyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?