eşimle alışveriş yapmaktan nefret ediyorum.

eşimin en sevdiğim yanıdır alışverişe gideriz saatlerce gezerim.. gık demez.. yorulduğunu ben hissederim.. yine yoruldum demez :) çok iyi bir alışveriş arkadaşıdır.. kız arkadaşlarımdan bile daha çok severim onunla gezmeyi.. :)

Biz severiz alışverişi, mutfak alışverişi için liste yaptığımız için dönelemeyiz kıyafet alışverişi ise angarya gelmez zaten, severiz özetle

Bence boşver başarmayı da tek başına alışverişe çıkmanın keyfini çıkarmaya bak.
Şahsen ben çıkıyorum eşimle çıkıyordum yani hiçbir sorun çıkarmasa da birşey demese bile kendimi rahat hissetmiyorum. Tintintin peşimde rahat hareket edemiyorum.
Ki sadece eşimle de değil, arkadaşımla bile alışverişe çıkmayı sevmem.
Hep tek hep yek başıma

benim eşim bence ender kişilerden birisi :) hatta ben sorun çıkarıyorum eşime yoruldum sıkıldım başım ağrıdı gibi şeylerle.

Alışveriş de AVM'ler de beni sıkıyor, eşim de sevmez. Ama uyumlu bir insandır, şuraya şuraya bakacağım desem, benimle gelir, yorulduysa ben alacaklarıma bakarken, o oturur, bekler. Genelde evden çıkmadan gireceğimiz mağazalar bellidir, en fazla 5-6 yer gezeriz. Ben kadınlar reyonuna koyulurken, eşim erkekler reyonuna gider, sonra beğendiklerimizi birbirimize gösteririz. Zamandan tasarruf oluyor böyle. =) Bu arada sıkılırsak oturur bir kahve içer, dinleniriz. Öyle ayaklarımıza kara sular inene kadar saatlerce dolaşmadığımız için de alışveriş gerginliği yaşamıyoruz.

Eşiyle avm mutlu olarak sorunsuz alışveriş yapan arkadaşlar var mı acaba nasıl basariyorsunuz

ben yapıyorum.
her mağazaya sokmuyorum
gereksiz şeyler bakmıyorum.
ama mesela kotondan alışveriş yaparım diyelim orayı uzun uzun gezer incelerim. eşim de bana kıyafet seçer durur işte. gratis english home penti gibi yerlere eşim girmez kapıda beklemeyi tercih ediyor.
bi de mağazalardaki koltuklara hemen oturtuyorum onu ki yorulup hadi gidelim demesin

benimki de aynı asla pentiye gratise girmez orda ayıplı şeyler var der

daha çok kardeşimle alışverişe giderim... eşimle de girerim. bir şey alabilir miyim. yok ya bulamıyorum .

benim sorunum alacak bir şey bulamamam... kiminin kumaşı kötü, kiminin dikimi, kiminin parası değmez. ona buna kulp takarken kıyafet alamadan çıkıyorum...

Kabinde bile arar..Telefonum sessizdeyse surat asar ..Bımex,teknosa gibi yerleri gezer ben alışveriş yaparım.Ne harcadım vs sorun etmez bu huyu iyidir.Niye aldın demez ama yine de onunla alışveriş yapmayı sevmiyorum .Tek başıma daha güzel şeyler buluyorum nedense beni geriyor çünkü ama mecbur araba kullanamadığım için avm lerde uzakta olduğu için beraber gidiyoruz.

Alışveriş yapmayı, aralardan seçip bulmayı sevmiyorum. Ne zaman gitsem bana göre birşey yok der elim boş dönerim. Genelde internetten alırım sevmiyorum öyle dolaşmayı bende mi problem var acaba

Hahaha yok iki tane abiye alacak kadar da savurgan değil ya. Daha küçük şeyler için. İki abiye çok ilginçmiş ama

Eşimsiz alışverişe çıkamıyorum bende. O olunca rahat oluyorum ben çok sevmiyorum galiba hemen hızlı hızlı bakıp çıkıyorum sonrada hiçbirşey yok beğenemedim diyip duruyorum. Eşimle gidince bak bunu dene bak bu çok güzel derken gercekten içime sinen beğendiğim bir şeyler alabiliyorum. Market alışverişi de öyle ya birlikte yaparız yada kendisi yapar. Bak bu bardaklar yeni çıkmış dayanamadım aldım bak bu tabaklar çokgüzel diye tabak çanak alır gelir. Ben almam evde varken yenisi çıkmış diye alınmaz der kızarım birde kocama yazık. İlk evlendiğimde kayınpederim eşimden için market alışveriş hiçbirşey bilmez işin var demişti. Ama alakası yok zamanla alıştı. İnşallah çocuk oluncada değişmez.

biz ayakkabı almak için çıktık abartmadan söylüyorum 18.mağazada aradigimi buldum esimle ilk ve son alisverisimiz olmuştur esimi de ben giydirdigim için onun kıyafetlerini de ben alıyorum

biz ayakkabı almak için çıktık abartmadan söylüyorum 18.mağazada aradigimi buldum esimle ilk ve son alisverisimiz olmuştur esimi de ben giydirdigim için onun kıyafetlerini de ben alıyorum
18 mağaza mi ben en fazla 3 canım çocuklar için bakıyoruz genellikle kendi Fit olduğu için tüm mağazalara bakıyor bende doğum kilo mi verip Fit olup öyle alacağım artık çocuklar olunca biz genellikle onları oyun parkında eglendiriyoruz para konusunda sıkıntısı yok kısıtlamaz sadece aceleci bende ayrı gitmeye karar verdim yine de çok seviyorum kocami

Hahaha yok iki tane abiye alacak kadar da savurgan değil ya. Daha küçük şeyler için. İki abiye çok ilginçmiş ama
Tabiki sezon sonu indirimindeydi. Yani sezonda 1 abiye fiyatına şimdi 2 abiye alınabiliyor. Ama bir taraftan düşününce b2n abiye giymem yani en azından Yakınlarda başka giyecek düğün falan yok.

Aynı durumdayız... O isterki .kredi kartını versin kendisi terasa çıksın çay sigara ohh misss bende kendisi ve iki çocuk dahil tüm alışverişi yapayım..Ama bende o olmadan dolaşmam. İşin kötüsü iki çocukta nefret ediyor alışverişten. Sürekli yanımda mızmızlananan tipler..gerçekten eziyet. Ama bizede denemeden birşey olmuyor..Kilolarda malumunuz olunca 10 tane deneyip 1 ,2 tane ancak alabiliyiorum..

Aynen canım bebegi olmayan aileler keyif alıyoruz eşim beğeniyor demiş iki çocuk olunca acaba değişecektir mi merak ediyorum benim eşimde değişti eskiden bebek olmadan bana herseyi beğenir di şimdi market alışverişini yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…