Eşiyle avm mutlu olarak sorunsuz alışveriş yapan arkadaşlar var mı acaba nasıl basariyorsunuz
ben yapıyorum.
her mağazaya sokmuyorum
gereksiz şeyler bakmıyorum.
ama mesela kotondan alışveriş yaparım diyelim orayı uzun uzun gezer incelerim. eşim de bana kıyafet seçer durur işte. gratis english home penti gibi yerlere eşim girmez kapıda beklemeyi tercih ediyor.
bi de mağazalardaki koltuklara hemen oturtuyorum onu ki yorulup hadi gidelim demesin
benimki de aynı asla pentiye gratise girmez orda ayıplı şeyler var der
HahahaYa şu ikisini de al muhabbeti. İyi koca statüsünemi giriyor yoksa baştan savan kocamı bilemedim. 8 yıllık evliyim en son kına gecemde abiye giydim çok yakınımın düğünü var diye abiye alıcam 2 tane denedim hangisi dedim beğendiysen ikisini de al diyor. Diyorum 2 abiye yi napıcam fikrini söylesene. İkiside güzel içinde kalmasın. İyide nerde. Evde giyersin
18 mağaza mi ben en fazla 3 canım çocuklar için bakıyoruz genellikle kendi Fit olduğu için tüm mağazalara bakıyor bende doğum kilo mi verip Fit olup öyle alacağım artık çocuklar olunca biz genellikle onları oyun parkında eglendiriyoruz para konusunda sıkıntısı yok kısıtlamaz sadece aceleci bende ayrı gitmeye karar verdim yine de çok seviyorum kocamibiz ayakkabı almak için çıktık abartmadan söylüyorum 18.mağazada aradigimi buldum esimle ilk ve son alisverisimiz olmuşturesimi de ben giydirdigim için onun kıyafetlerini de ben alıyorum
Tabiki sezon sonu indirimindeydi. Yani sezonda 1 abiye fiyatına şimdi 2 abiye alınabiliyor. Ama bir taraftan düşününce b2n abiye giymem yani en azından Yakınlarda başka giyecek düğün falan yok.Hahahayok iki tane abiye alacak kadar da savurgan değil ya. Daha küçük şeyler için. İki abiye çok ilginçmiş ama
Aynen canım bebegi olmayan aileler keyif alıyoruz eşim beğeniyor demiş iki çocuk olunca acaba değişecektir mi merak ediyorum benim eşimde değişti eskiden bebek olmadan bana herseyi beğenir di şimdi market alışverişini yapacağımAynı durumdayız... O isterki .kredi kartını versin kendisi terasa çıksın çay sigara ohh misss bende kendisi ve iki çocuk dahil tüm alışverişi yapayım..Ama bende o olmadan dolaşmam. İşin kötüsü iki çocukta nefret ediyor alışverişten. Sürekli yanımda mızmızlananan tipler..gerçekten eziyet. Ama bizede denemeden birşey olmuyor..Kilolarda malumunuz olunca 10 tane deneyip 1 ,2 tane ancak alabiliyiorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?