Önceden de tartışıyorduk ama bisekilde tatlıya baglanirdi aynı evde cekilmiyomus ne yazık ki. Hangi konuda ağırlık koymaliyim?evlendikten sonra değişmiş olamaz. öncede böyleydi demi? çok aradınız mı?
yeni evlesiniz; bence şimdiden koyun ağırlığınızı.
Bahsettiğiniz turdendir esim. Uzerime yurumesi gerekmezdi kendi de kırıp doker tartistigimizda.Eşiniz tepkilerini abartmış ama 2-3 hafta hiç temizlik yapmadınız mı gerçekten?
Birde titiz mi eşiniz, mesela evlenmeden önce yemek alışkanlığı nasıldı annesi belki 3-4 çeşit şey yapıyordu o yüzden mi yadırgadı acaba?
Ne olursa olsun abartmış tabi.
Çocuk asla düşünmüyorum su anlıkauyy yaaa erkek kadinin ustune yuruyorsa ben kadı a degil adama acirim. kendini bi erkek nasi bole basit bi konuma dusurur. canim daha yeni evliyim diyorsun.konusmayi muhakkak denemissindir. ama cocuk yoksa emin olmadan yapma derim. insallah hersey yoluna girer. nasi baslarsa oyle gider cunku.
Şayet evlendiyseniz bir erkeğin bir evin sorumluluğunu almışsanız MODUM düşüktü gibi bir bahanen asla olmamalı olamazda zaten.Arkadaşlar eşimin bana tahammülü yok sanırım. Aynı soruyu 2 kere sorsam darlama beni diye bağırır. Yemek yapıyorum elimden geldiğince makarna yapsam yemek mi yapıyorsun olur. Yeni evliyim yeni yeni öğreniyorum yemek yapmayı. 22 yaşındayım daha. Geçen tartıştık ev niye dağınık diye susmak bilmedi doldum artik sussun diye bardak kırdım. Uzerime yürüdü ne hakla yaparsın bunu diye. Bir de bana bağırıp çağırıyor ev isi yapmıyorsun ortalık cok dağınık falan diye ama evden gidersem yani terkedersem yüzüme bakmazmis unutacakmışım onu en buyuk yemini ediyor mahkemeye git ac davayı diye. Modum düşüktü ve evi temizlememistim 2 3 hafta kadar bazı problemlerim vardı. Ama yemek hep yaparım. Insan bunun icin eşine bağırıp çağırır kizar mı? Her sey yemek temizlik mi? Çalışmıyorum su an bu arada is arıyorum.
Insan esine soru sorarken cekinir mi? her tartışma biraz daha uzaklaştırıyor beni. ilk defa üzerime yürüdü ev pis yemek yok diye.
Çalışıyor esim çalıştığı halde yardım eder hakkını yemiyim ama modum cok düşüktü yapamadım o da elini sürmediÇok rahatsızsan aha bezler orada, aha lokanta da şurada diye gösterseydin.
Çalışıyor esim çalıştığı halde yardım eder hakkını yemiyim ama modum cok düşüktü yapamadım o da elini sürmedi
Kiyamam sana yaaa canım benim ne kadar masumca anlatmissinArkadaşlar eşimin bana tahammülü yok sanırım. Aynı soruyu 2 kere sorsam darlama beni diye bağırır. Yemek yapıyorum elimden geldiğince makarna yapsam yemek mi yapıyorsun olur. Yeni evliyim yeni yeni öğreniyorum yemek yapmayı. 22 yaşındayım daha. Geçen tartıştık ev niye dağınık diye susmak bilmedi doldum artik sussun diye bardak kırdım. Uzerime yürüdü ne hakla yaparsın bunu diye. Bir de bana bağırıp çağırıyor ev isi yapmıyorsun ortalık cok dağınık falan diye ama evden gidersem yani terkedersem yüzüme bakmazmis unutacakmışım onu en buyuk yemini ediyor mahkemeye git ac davayı diye. Modum düşüktü ve evi temizlememistim 2 3 hafta kadar bazı problemlerim vardı. Ama yemek hep yaparım. Insan bunun icin eşine bağırıp çağırır kizar mı? Her sey yemek temizlik mi? Çalışmıyorum su an bu arada is arıyorum.
Insan esine soru sorarken cekinir mi? her tartışma biraz daha uzaklaştırıyor beni. ilk defa üzerime yürüdü ev pis yemek yok diye.
Bravo hanımefendi harika bi ev hanımısınız plaketinizi nereye yollayalım?Şayet evlendiyseniz bir erkeğin bir evin sorumluluğunu almışsanız MODUM düşüktü gibi bir bahanen asla olmamalı olamazda zaten.
Yaşım 22 yeni yeni yemek yapmayı öğreniyorum demişsin madem yaşın küçük yemek yapmayı bilmiyordun ne diye evlendin?
Eşin diyormu ki yaşım genç çalışmak istemiyorum para kazanamam vs gibi bahaneleri varmı? O zaman eşinin de Modu düşsün çalışmasın işten ayrılsın sana karşı evine karşı sorumluluklarını yerine getirmesin eve ekmek alamayacak hale gelin istermisin kabul edermisin?
20 yaşım da evlendim 21 yaşımda anne oldum üstelik hem evli hem çocuklu gidip diploma aldım kızım 2 yaşındaydı hem evime baktım hem çalıştım yemeğimide ütümüde yaptım eve kadın bile almadım evimde her zaman bal dök yala miss gibi olmuştur hala daha öyleyim 29 gün önce 2. Bebeğimi doğurdum yanımda kimse yok el kadar bebeğime de bakıyorum yemeğimide yapıyorum temizliğimi de yapıyorum.
Velhasıl sen biraz tembelsin anlaşılan anne evinde öğrenmen gerekenleri öğrenmeden evlenmişsin haliyle eşin de senden sorumluluklarını yapmanı bekliyor. Bence sen kendine biraz şekil düzen ver en kısa zaman da.
Yoksa evliliğinde huzur kalmaz eşinde evde huzur bulamazsa dışarı da arar olan sana olur söyleyeyim.
Bence zerrece haklı tarafın yok.
Şimdi burada bekar feminist hatunlar sana farklı akıllar verebilir ama sen evli olanları dinle
Bahsettiğiniz turdendir esim. Uzerime yurumesi gerekmezdi kendi de kırıp doker tartistigimizda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?