Cnm bende yeni evliyken esimle pek anlasamiyorduk herseyde tartışıyorduk temizlik konusunda oda cok hassastı ayni eşin gibi birde çoğu erkek etli yemek sever ki bende etsiz yemek sevmiyorum makarnayı sevmez her erkek birde oyle bir zamanda yasiyoruz ki artik internette hersey yazıyor ordan tarif alarak yemek yapabilirsin birde erkeğin her dediğini alttan alırsan inan ki kazanan sen olursun cnm ben bunu öğrendim hayattan.annesinden nasil alismissa herseyi oyle gormek istiyor sende yavas yavas alistirirsin onu kendine merak etme ama tartismayarak evlilik kolay degil valla cnm bosanmak kolay is onemli olan anlasabilmekte sen esini sev saygını koru sabırlı ol yeter gerisi allah büyük cok uzattim ama ancak anlatabildim iyi gecelerArkadaşlar eşimin bana tahammülü yok sanırım. Aynı soruyu 2 kere sorsam darlama beni diye bağırır. Yemek yapıyorum elimden geldiğince makarna yapsam yemek mi yapıyorsun olur. Yeni evliyim yeni yeni öğreniyorum yemek yapmayı. 22 yaşındayım daha. Geçen tartıştık ev niye dağınık diye susmak bilmedi doldum artik sussun diye bardak kırdım. Uzerime yürüdü ne hakla yaparsın bunu diye. Bir de bana bağırıp çağırıyor ev isi yapmıyorsun ortalık cok dağınık falan diye ama evden gidersem yani terkedersem yüzüme bakmazmis unutacakmışım onu en buyuk yemini ediyor mahkemeye git ac davayı diye. Modum düşüktü ve evi temizlememistim 2 3 hafta kadar bazı problemlerim vardı. Ama yemek hep yaparım. Insan bunun icin eşine bağırıp çağırır kizar mı? Her sey yemek temizlik mi? Çalışmıyorum su an bu arada is arıyorum.
Insan esine soru sorarken cekinir mi? her tartışma biraz daha uzaklaştırıyor beni. ilk defa üzerime yürüdü ev pis yemek yok diye.
ne demek yemek yapmayı bilmiyorsan evlenmeseydin. siz kızınızı mükemmel ev hanımı ol kocanı mutlu et diye mi yetistireceksiniz, benim annem bana diyor ki asla yapma bilmiyorum de, yapamam de kenara cekil, ben aşçı da degilim hizmetci de, ev isi kadının görevi degil. kızlar anne evinde mükemmel eş mukemmel ev hanımı olmayı mı ogreniyor, bence cok asagılayıcı bir durum. tamam butun gun evde oturuyorsa esi de calısıyorsa yapmalı evet ama yapmak zorunda da degil. bunu yapmadı diye de bu muameleyi hak etmiyor.Şayet evlendiyseniz bir erkeğin bir evin sorumluluğunu almışsanız MODUM düşüktü gibi bir bahanen asla olmamalı olamazda zaten.
Yaşım 22 yeni yeni yemek yapmayı öğreniyorum demişsin madem yaşın küçük yemek yapmayı bilmiyordun ne diye evlendin?
Eşin diyormu ki yaşım genç çalışmak istemiyorum para kazanamam vs gibi bahaneleri varmı? O zaman eşinin de Modu düşsün çalışmasın işten ayrılsın sana karşı evine karşı sorumluluklarını yerine getirmesin eve ekmek alamayacak hale gelin istermisin kabul edermisin?
20 yaşım da evlendim 21 yaşımda anne oldum üstelik hem evli hem çocuklu gidip diploma aldım kızım 2 yaşındaydı hem evime baktım hem çalıştım yemeğimide ütümüde yaptım eve kadın bile almadım evimde her zaman bal dök yala miss gibi olmuştur hala daha öyleyim 29 gün önce 2. Bebeğimi doğurdum yanımda kimse yok el kadar bebeğime de bakıyorum yemeğimide yapıyorum temizliğimi de yapıyorum.
Velhasıl sen biraz tembelsin anlaşılan anne evinde öğrenmen gerekenleri öğrenmeden evlenmişsin haliyle eşin de senden sorumluluklarını yapmanı bekliyor. Bence sen kendine biraz şekil düzen ver en kısa zaman da.
Yoksa evliliğinde huzur kalmaz eşinde evde huzur bulamazsa dışarı da arar olan sana olur söyleyeyim.
Bence zerrece haklı tarafın yok.
Şimdi burada bekar feminist hatunlar sana farklı akıllar verebilir ama sen evli olanları dinle
Yani benim şahsi düşüncem herşeyi alttan alırsan eşler daha da bi üste çıkmaya çalışıyor. Seni her konuda bastırıyor haksizsa bile kendini haklı çıkarıyor, o yüzden herseyi de alttan almamak gerekiyor.bazen de kocaların alttan alması lazimCnm bende yeni evliyken esimle pek anlasamiyorduk herseyde tartışıyorduk temizlik konusunda oda cok hassastı ayni eşin gibi birde çoğu erkek etli yemek sever ki bende etsiz yemek sevmiyorum makarnayı sevmez her erkek birde oyle bir zamanda yasiyoruz ki artik internette hersey yazıyor ordan tarif alarak yemek yapabilirsin birde erkeğin her dediğini alttan alırsan inan ki kazanan sen olursun cnm ben bunu öğrendim hayattan.annesinden nasil alismissa herseyi oyle gormek istiyor sende yavas yavas alistirirsin onu kendine merak etme ama tartismayarak evlilik kolay degil valla cnm bosanmak kolay is onemli olan anlasabilmekte sen esini sev saygını koru sabırlı ol yeter gerisi allah büyük cok uzattim ama ancak anlatabildim iyi geceler
Evlilik zor ama cnm ya anlasmak istiyorsan gerekirse hep sen alttan al ne olacak yeter ki yuvan yıkılmasın eşin de eşek değil ya bir yerden sonra oda döner artik inan ki erkek milletini cok abartmayin gözünüzde aslında size göre hareket ediyorlar onlardaYani benim şahsi düşüncem herşeyi alttan alırsan eşler daha da bi üste çıkmaya çalışıyor. Seni her konuda bastırıyor haksizsa bile kendini haklı çıkarıyor, o yüzden herseyi de alttan almamak gerekiyor.bazen de kocaların alttan alması lazim
Ne alakasi var herkes icinden geceni edebiyle anlatir ben sahsen arkadasi biraz gayrete azme getirmek icin anlattim.calismiyorken bende ara ara tembellik yapiyordum yarin yaparim be nolcak su program bitsinde yaparim ama isler biriktikce birikiyor bu sefer daha kotu oluyordu.simdi calisinca mecbur ise gitmeden duzenli olsun evki gelince rahat edeyim diyorsun.süper ev kadınları gene sahnelerde galiba .Bravo onlara biz olamadık superwoman onlarla gururlanırız artık
ben genelleme yaptım neden üstünüze alındınız hemencecik aaaaaNe alakasi var herkes icinden geceni edebiyle anlatir ben sahsen arkadasi biraz gayrete azme getirmek icin anlattim.calismiyorken bende ara ara tembellik yapiyordum yarin yaparim be nolcak su program bitsinde yaparim ama isler biriktikce birikiyor bu sefer daha kotu oluyordu.simdi calisinca mecbur ise gitmeden duzenli olsun evki gelince rahat edeyim diyorsun.
Benim mesajin altina yazinca oyle dusundum aslinda tabiki esin ev isleri yuzunden esini uzmesi ustune yurumesi dogru degil.ben genelleme yaptım neden üstünüze alındınız hemencecik aaaaa
Şayet evlendiyseniz bir erkeğin bir evin sorumluluğunu almışsanız MODUM düşüktü gibi bir bahanen asla olmamalı olamazda zaten.
Yaşım 22 yeni yeni yemek yapmayı öğreniyorum demişsin madem yaşın küçük yemek yapmayı bilmiyordun ne diye evlendin?
Eşin diyormu ki yaşım genç çalışmak istemiyorum para kazanamam vs gibi bahaneleri varmı? O zaman eşinin de Modu düşsün çalışmasın işten ayrılsın sana karşı evine karşı sorumluluklarını yerine getirmesin eve ekmek alamayacak hale gelin istermisin kabul edermisin?
20 yaşım da evlendim 21 yaşımda anne oldum üstelik hem evli hem çocuklu gidip diploma aldım kızım 2 yaşındaydı hem evime baktım hem çalıştım yemeğimide ütümüde yaptım eve kadın bile almadım evimde her zaman bal dök yala miss gibi olmuştur hala daha öyleyim 29 gün önce 2. Bebeğimi doğurdum yanımda kimse yok el kadar bebeğime de bakıyorum yemeğimide yapıyorum temizliğimi de yapıyorum.
Velhasıl sen biraz tembelsin anlaşılan anne evinde öğrenmen gerekenleri öğrenmeden evlenmişsin haliyle eşin de senden sorumluluklarını yapmanı bekliyor. Bence sen kendine biraz şekil düzen ver en kısa zaman da.
Yoksa evliliğinde huzur kalmaz eşinde evde huzur bulamazsa dışarı da arar olan sana olur söyleyeyim.
Bence zerrece haklı tarafın yok.
Şimdi burada bekar feminist hatunlar sana farklı akıllar verebilir ama sen evli olanları dinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?