Eşimle anlaşamıyoruz kesinleşti

Eşine şöyle şöyle:
-Ahacık, bezler, ilaçlar..
-Ihıcık, lokantalar !!
-Hadi kafa şişirme, git başımdan :)

Ben calisiyorum kendime zor bakiyorum. Kimsenin sorumlulugunu almam. Ac yatarim bazen yorgunluktan, kalkip yemegini yapacak erkek. Ya da disardan soylesin. Ac yatmasam bile surekli yemek yapmam. Haftasonu zaten ölü balik gibi yatiyorum. Gezmiyorum bile. He oldu bi de erkege bakicam. Boyle oldugumu soyleyerek evlendim ben. Yasadigi yeri herkes temizleyecek. Sadece kadin mi acikiyor? Acikan yemekte yapacak. Begenmeyen kendine kul kole olan bir kadinla evlnsin, milletin arkasini toplamaya cok merakli degilim.
Sen de nasil bir hayat istiyorsan oyle yasa. Toplumun bu konuda ki dayatmalarina boyun egmek zorunda degilsin. Diyorsan ben zevkle yaparim, bu benim gorevim o zaman ona uygun davran. Gorevlerini ihmal etme.

Yorumlara yok artık dedim
Çalışmasa bile canı istemezse yemek yapmasın, temizlik yapmasın
Pardon da erkeğin evlilikteki görevi çalışmak, ailesini kimseye muhtaç etmemek de kadınınki canı isterse yan gelip yatmak mı

Adam titizmiş ee çalışmıyorsun bi zahmet evi pis bırakma yani
1-2 hafta modun düşükte 3. hafta artık tembellik olmuş
Burdakiler de yapmayabilirsin demiş
Ne güzel ya!

Valla çalışmayan eşim olsun ben işten geleyim evde yemek yok ve pis
Bende çıldırırım
Herkesin aldığı maaş temizlikçi tutmaya yetişemiyor malesef öncelikli ihtiyaçlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…