Eşimle anlaşmazlık

yamukprenses1

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2023
35
18
3
31
Merhaba foruma yeni katıldım belki burda bı çare bulurum diye düşündüm.6 yıldır evliyim 3 yaşında kızım var 30 yaşındayım.eşim aşırı sinirli biri haline geldi ve bunun nedeni olarak beni gösteriyor benim israrimla psikologa gitmeye başladı ve çocuktan sonra böyle olduğuna karar vermişler.çocuğun üstünde aşırı kontrol sahibi olmak istiyor beni sürekli darliyor onu yaptın mı böyle yaptın mı gibi..ben buna yordum ama o asla kendinde suç bulmaz sorumluluğu almaz bu yüzden benim üstüme atıyor 6 yıldır benimle ilgili sıkıntın varsa konuşalım dememe rağmen boşver diyor bugün de bütün sorunun benimle mi ilgili dedim ses çıkarmadı napıyorum ki bu kadar dedim sen kendini dışardan bi görsen dedi ve kestirip attı bunu söylerken maç izliyordu..yani napsam bana bi yol gösterin nolur kızım mutlu bi yuvada büyüsün istiyorum ama kendime işkence ediyomusum gibi..bu şekil davranan adam vazgeçmiş değil midir ben mi öyle düşünüyorum

Nasıl yani sen ne yapıyormuşsun ki?
Birlikte vakit geçirmek istiyorum ilgi istiyorum konuşmak derdimi anlatmak istiyorum ev işlerine ve kızıma bakmada destek istiyorum kısacası yol arkadaşı istiyorum karşılanmayınca ve anlaşılmayınca da sinirli oluyorum öyle aşırı bi sinir değil bu arada.bu kadar benim bildiğim başka napiyosam ogrenemedim hala

Esinizin cocuga ve size bu kadar takmasinin bir sebebi olmali. Hep böyle degildi.sanirim
3 yıl sevgiliydik hiç kavga etmedik ilk kavgamizi 1,5 yıllık evliyken ettik çok sakindi ve konuşmak istemiyorum diyodu sonradan anladım ki aslında hep haklı olduğunu düşünüyordu ve ona hak vermeyeceğim için tartışmaya girmiyordu ki şu an da aynısını yapıyor gibi

Birlikte vakit geçirmek istiyorum ilgi istiyorum konuşmak derdimi anlatmak istiyorum ev işlerine ve kızıma bakmada destek istiyorum kısacası yol arkadaşı istiyorum karşılanmayınca ve anlaşılmayınca da sinirli oluyorum öyle aşırı bi sinir değil bu arada.bu kadar benim bildiğim başka napiyosam ogrenemedim hala
Olmayınca olmuyor işte. Kalasmış kalas devam edecek.

Benden önce hiç gerçekten ilişkisi olmamış kadınları anlamıyor ben de anlatamadım sanırım ilk zamanlar sabah körü kapıma güller bırakırdı ya o zaman farkedemedim böyle olduğunu sanırım..kızım olmasa çıkardım bu b.kun içinden ama büyüyünce kızıma ne dicem senin yuzundenmis mi dicem benim yüzümden mi.ucumuz birlikteyken o kadar mutlu ki kıyamıyorum yavruma

Back
X