Eşimle annesinin konuşmaları

Ne olmus yani konuşuyorsa? Konuşsun sizene ki? Sizinle evlendi diye ailesini unutacak değil. Şu eşini annesinden kıskananlara akıl sır erdiremiyorum.

Biraz empati yapın. Gelin hanım oğlunuzla konuşmanıza bozulsa ne hissedersiniz? Yıllarca analık et binbir zorlukla büyüt konuşman sorun olsun yazık çok yazık.

Annesi ile ister haftanın 3 günü konuşur ister hergün buna sadece eşin karar verir,şehir dışında iken annemlede babamlada hergün görüşüyordum şimdi aynı evdeyim evli olsam ister şehir dışı ister şehiriçi yine görüşürüm.

Biraz empati yapın. Gelin hanım oğlunuzla konuşmanıza bozulsa ne hissedersiniz. Yıllarca analık et yarım saatlik konuşman dert olsun yazık.

neden istemiyorsunuz?
sizi mi kötülüyor?
eşiniz size karşı davranışları mı degişiyor ?
evliliginiz de annesinin mi sözü geçiyor ki 30 dakikalık görüşmeyi yıllarca birlik de yaşamış ana ogul için samimiyet olarak görüyorsunuz?
önce edep!

sana gore ne kadar sıklıkla konusmali merak ettim..

Ayrica samimi olmak istemiyorum ne demek? Ogullariyla evleniyorsan seviyeli bi samimiyet olmak zorunda kusura bakma...

Esim annesiyle ailesiyle konustugu zaman benim hosuma gidiyor.. hatta ben 3-4 gunde bir ara anneni diye hatirlatirim.. annesi o, yillarca emek vermis, tabiki arayacak hal hatir soracak.. seninle evlendi diye ailesini silsin mi?

Gercekten cok garip bir nesil yetisiyor.. allah sonumuzu hayr etsin

Szin yorumu okuyunca o kvnin yerine koydum kendmi bnde cok sinirlendim suan cogumz anneyiz oglum ayrı sehirde olmasi bile kabul edilemz birsey ve haftada 3 kere arıyack yarm saat konusacz gelin hanımda sıkı fıkı olmamak icin birseyler planlayacak yok efendim öyle dunya herkezn yeri farklıdır...

İyi de annesiyle konuşmasının sizin samimiyetinize ne etkisi var onu anlayamadım? Bu aralar bu tarz konuları çok okuyorum. Yani bu anormal desek ne yapacaksınız? Konuşma annemle mi diyeceksiniz? Çocuk gibi telefonunu elinden mi alacaksiniz? O konuşurken dinlemeyin başka işle uğraşın günde yarım saat annesine ayirmasin mı? Annesine hürmet etmeyen umursamayan adamdan korkarım ben. Anneciligi kastetmiyorum. Klasik bir saygıdan sevgiden bahsediyorum. Hep derim anasına hayri olmayanın bana da olmaz diye. (Anneci hımbıllar konu dışıdır)

Benim eşimde günde 5 vakit konuşur annesiyle.Konuşsun amaaan ölümlü dünya.Dakikamız belli değil.Giden gidince çok ararız seslerini.

O da bisey mi ilk rvlendigimiz yillarda esim annesiyle hergun en az 5 kez konusurdu.
Simdi 10 yillik evliyiz bazi gunler aramayi unutuyor.

Ki bi de belirtmis kirici yorum yapmayin diye.
Neyse saglik olsun
Bu kadar cok sevmeyin derim. Sen bu durumdan ne kadar az rahatsiz olursun bunun yollarina bak.
Misal odada durmamak gibi, o arada baska seylerle ilgilenmek gibi zamanla bunun normal oldugunu annesiyle gorustugunu kabullenirsin gibi geliyor.

Konusursa konussun. Yeni mi evlisiniz? Amaaan derdiniz bu olsun. Sadece uygunsuz saatlerde uzuuun konusmalar beni de sıkıyor ama onda da uyariyorum. Bu saatte acma askim diyorum. Aklini baska yere kaydiriyorum

Siz aileyle samimi olmuyorsunuz zaten esiniz konusuyormus.
Zaten bu saatler fazla bu kadr konusma deseniz de dinleyecegini sanmam.

Cok da itici duruyor. Söylemeyin.

smdi siz niye rahatsiz oluyosunuz onu anlatin. onlar konusunca siz kv ile samimi olmus olmuyosunuz o sebep olamaz. anne ogul samimiyeti istemiyosunuz sanirim. kv dislansin falan... esiniz sadece sizle konussun. bi ortasi yok. ya kv ya gelin abartacak bisileri.bu boyle.

Size ne yahu?
Samimi olmak istemiyorsanız siz olmazsınız. Size meraklı değillerdir onlar da. Kendi oğluyla konuşuyor kadın. Hayret bir şeysiniz ya. Evlerden ırak sizin gibisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…