- Konu Sahibi Dondurmalipasta
-
sana yuh diyorum sadece. hergün arayıp sormalı bence 3 gün araması bile batıyomuş. ne ilginç insanlar var hayretKayınvalidemden de annemlerden de farklı şehirde yaşıyoruz. Kv KB ile yaşıyor. Eşim annesini haftada üç kere filan arayıp genelde yarım saate yakın konuşuyor. Ben bu durumdan rahatsız oluyorum çünkü ailesiyle o kadar samimi olmak istemiyorum. Samimi olunca en ufak şeyde arayıp ağlıyor. Uygunsuz saatlerde arıyor. Lütfen kırıcı yorum yapmayın. Sizin eşleriniz de böyle mi ve sizce ne yapmalıyım. Annesi tabiki konuşacak ben konuşmasın demiyorum ama yarım saat çok fazla değil mi
Kayınvalidemden de annemlerden de farklı şehirde yaşıyoruz. Kv KB ile yaşıyor. Eşim annesini haftada üç kere filan arayıp genelde yarım saate yakın konuşuyor. Ben bu durumdan rahatsız oluyorum çünkü ailesiyle o kadar samimi olmak istemiyorum. Samimi olunca en ufak şeyde arayıp ağlıyor. Uygunsuz saatlerde arıyor. Lütfen kırıcı yorum yapmayın. Sizin eşleriniz de böyle mi ve sizce ne yapmalıyım. Annesi tabiki konuşacak ben konuşmasın demiyorum ama yarım saat çok fazla değil mi
Yok bunlar gerçekten gerçek malesef,süt kardeşimin böyle bir eşi vardı.Ne bizlerle,akrabalarla ne anne ve babasıyla görüşmesini istemiyordu.Ben bazen burda bizimle dalga geçildiğini düşünüyorum. Aslında bu güzel bir şey en azında kişi ciddi ciddi düşünmüyor bunları
Yok bunlar gerçekten gerçek malesef,süt kardeşimin böyle bir eşi vardı.Ne bizlerle,akrabalarla ne anne ve babasıyla görüşmesini istemiyordu.
Telefondan tehtid edip görüşmeni istemiyorum deyip,sosyal medyadanda engelleyip silerdi bizleri manyak.
En son kardeşimin tümmmm telefon listesinden anne babası dahil hepimizi silmiş.
Kavga kıyamet kopup boşandılar.
Bu türler malesef ruh hastası ve tedavi olmaları şart.
Evet eşler ve çocuklar Alahın birbirine verdiği emanetlerdir.Haklısınız var maalesef galiba.
Bir tanıdığımız ben evlendiğim zaman bana çok güzel bir nasihat vermişti. Peygamber efendimiz evlilik için onlar sizin emanetiniz demiş. Siz de birbirinize emanet gözüyle bakın. Çünkü ancak emanet gözüyle bakarsan ona gözün gibi bakarsın. Benim bir iş telefonum var bir de normal kendi cep telefonum. Cep telefonum düşünce aman nolcak en kötü yenisini alırım diyorum ama iş telefonu düşünce korkuyorum çünkü o bana emanet edilmiş demişti.
O kadar hoşuma gitmişti ki. Evleninc birbirimizin sahibi oluyoruz zannediyoruz. O kadar bir sahiplenicilik ki bu keşke iyi yönde olsa. İşte bu kadar radikallik ailesine bile karışabileceğini zannetmeye kadar gidiyor. Saygı kalmıyor sonra bir bakmışsınız ki sevgi çoktan bitmiş.
ALLAH aşkına senin probleminle eşinin annesiyle konuşmasının ne alakası var uygusuz saatte aramasını düzgün sille üslupla açıkla yada eşin açıklasın problem ortadan kalkar. ama problem bu değilde eşinin annesiyle günde 3 lere yarım saat konuşuyor olmasıysa şeytana uyma derim yarın öbür fün seinide evladın olur ona gözün gibi balıp büyüttüğünde o yarım saat sana gelir 1 2 dakika gibi ki oda daha evladın hayırlı olurda ararsa .... hem şehir dışında bırak istediğini konuşssun sen annenle emin ol daha fazla konuşuyorsundur.. ilerde oğlun evlenşrde seni aramazssa deme az arıyorsun.. hiç bir kötülüğü olmayan ve hatta sevap olan bu işe engel olma sakın...Kayınvalidemden de annemlerden de farklı şehirde yaşıyoruz. Kv KB ile yaşıyor. Eşim annesini haftada üç kere filan arayıp genelde yarım saate yakın konuşuyor. Ben bu durumdan rahatsız oluyorum çünkü ailesiyle o kadar samimi olmak istemiyorum. Samimi olunca en ufak şeyde arayıp ağlıyor. Uygunsuz saatlerde arıyor. Lütfen kırıcı yorum yapmayın. Sizin eşleriniz de böyle mi ve sizce ne yapmalıyım. Annesi tabiki konuşacak ben konuşmasın demiyorum ama yarım saat çok fazla değil mi
Eşin annesi ile konuşurken odada durma bı iş bul kendine, hiç bi iş bulamadın diyelim odada durmamak için canın bişey çeksin git onu yap.Kayınvalidemden de annemlerden de farklı şehirde yaşıyoruz. Kv KB ile yaşıyor. Eşim annesini haftada üç kere filan arayıp genelde yarım saate yakın konuşuyor. Ben bu durumdan rahatsız oluyorum çünkü ailesiyle o kadar samimi olmak istemiyorum. Samimi olunca en ufak şeyde arayıp ağlıyor. Uygunsuz saatlerde arıyor. Lütfen kırıcı yorum yapmayın. Sizin eşleriniz de böyle mi ve sizce ne yapmalıyım. Annesi tabiki konuşacak ben konuşmasın demiyorum ama yarım saat çok fazla değil mi
Tereliye senmisinKayınvalidemden de annemlerden de farklı şehirde yaşıyoruz. Kv KB ile yaşıyor. Eşim annesini haftada üç kere filan arayıp genelde yarım saate yakın konuşuyor. Ben bu durumdan rahatsız oluyorum çünkü ailesiyle o kadar samimi olmak istemiyorum. Samimi olunca en ufak şeyde arayıp ağlıyor. Uygunsuz saatlerde arıyor. Lütfen kırıcı yorum yapmayın. Sizin eşleriniz de böyle mi ve sizce ne yapmalıyım. Annesi tabiki konuşacak ben konuşmasın demiyorum ama yarım saat çok fazla değil mi
Benim oğlanlarda öyle,kendileri büyüyor mantar gibi,ne emek,ne yemek:))Ama o kız anası. Doğurdu, baktı, büyüttü. Saçını süpürge etti.
Çoğu zaman erkek anneleri doğurur ama bakmaz. Ortada kalan bu çocuk ne hikmetse büyür, iş sahibi olur ve evlenir.
Erkek annesi konusu olunca akıl ve mantık firar ediyor.
Kaynanaya veryansın edebilmek için saçma sapan bahaneler üretiliyor.
Vay anam vay. Adam annesiyle kon7şuyormuş vay terbiyesiz vay. Tiz kellesi vurula.
Konu sahibi, farkında mısınız eşi boşar yeniden evlenebilirsiniz ama anne bir tanedir.
EGO’larınızı biraz tatile çıkarın artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?