Eşimle annesinin konuşmaları

sana yuh diyorum sadece. hergün arayıp sormalı bence 3 gün araması bile batıyomuş. ne ilginç insanlar var hayret

eşiniz size bu muameleyi yapsa burda eşinizden dert yanarsınız. Ne kadar anlayışsız insanlar var ya ? Biri sizinle evlenince ona tamamen sahip değilsiniz. Ona saygınızdan bir şey eksilmiş değil. Ne hakla bu kadar müdahale edebiliyorsunuz. O onun annesi yarım saati çok mu görüyorsunuz ?

Hay Allahım ya ,canım sen ne kadarlık evlisin ?Anne bu tabiki de arayıp,soracak.Benim eşimde tam tersi arayıp,sormaz.”Sen ara “ der

Sizin psikolojiniz bozuk sanırım,insan annesini hergün arar isterse bir saat konuşur anne bu.
Babam 65 yaşında gün aşırı halamı arar,bir saat konuşur.Hepside ıvır zıvır ama deşarj oluyor mutlu oluyor sevdiği birinin sesini duymaktan.
Dünyada takılacak dert kalmadıda bumu dert oldu size.
Mantar gibi olmadı bu insan,çok rahatsız olan biriydiyseniz kimsesiz biriyle evlenmeliydiniz.
Ben böyle kadın yada erkekleri anlamıyorum,psikolojik bir rahatsızlık bu.

Bu ne ya annesini de mı arayamicak adam isterse 10 saat konuşsun buna da mı karışacaksınız. Siz konuşmayın! Ben kv hiç ama hiç sevmiyorum ama annesini aradığı için veya gidip görüştüğü için ona neden arıyorsun ne çok konuşuyorsun diye asla söylemem haddim değil bikere.

Ben bazen burda bizimle dalga geçildiğini düşünüyorum. Aslında bu güzel bir şey en azında kişi ciddi ciddi düşünmüyor bunları

Ben bazen burda bizimle dalga geçildiğini düşünüyorum. Aslında bu güzel bir şey en azında kişi ciddi ciddi düşünmüyor bunları
Yok bunlar gerçekten gerçek malesef,süt kardeşimin böyle bir eşi vardı.Ne bizlerle,akrabalarla ne anne ve babasıyla görüşmesini istemiyordu.
Telefondan tehtid edip görüşmeni istemiyorum deyip,sosyal medyadanda engelleyip silerdi bizleri manyak.
En son kardeşimin tümmmm telefon listesinden anne babası dahil hepimizi silmiş.
Kavga kıyamet kopup boşandılar.
Bu türler malesef ruh hastası ve tedavi olmaları şart.

Siz kendinizi eşinizin sahibi falan mı sanıyosunuz, içiniz kötü kusura bakmayın... kimse yumurtadan çıkmadı, anayı babayı haftada 3 kere arayıp yarım saat konuşmamı laf edecek insanla evli olduğumu düşünmek dahi istemiyorum

Haklısınız var maalesef galiba.
Bir tanıdığımız ben evlendiğim zaman bana çok güzel bir nasihat vermişti. Peygamber efendimiz evlilik için onlar sizin emanetiniz demiş. Siz de birbirinize emanet gözüyle bakın. Çünkü ancak emanet gözüyle bakarsan ona gözün gibi bakarsın. Benim bir iş telefonum var bir de normal kendi cep telefonum. Cep telefonum düşünce aman nolcak en kötü yenisini alırım diyorum ama iş telefonu düşünce korkuyorum çünkü o bana emanet edilmiş demişti.

O kadar hoşuma gitmişti ki. Evleninc birbirimizin sahibi oluyoruz zannediyoruz. O kadar bir sahiplenicilik ki bu keşke iyi yönde olsa. İşte bu kadar radikallik ailesine bile karışabileceğini zannetmeye kadar gidiyor. Saygı kalmıyor sonra bir bakmışsınız ki sevgi çoktan bitmiş.

Evet eşler ve çocuklar Alahın birbirine verdiği emanetlerdir.
Parayla alınmış eşya gibi sahiplenip,eşya gibi sadece kendi isteğine göre kullanmak hem evliliği hemde toplum düzenini bozuyor malesef.

ALLAH aşkına senin probleminle eşinin annesiyle konuşmasının ne alakası var uygusuz saatte aramasını düzgün sille üslupla açıkla yada eşin açıklasın problem ortadan kalkar. ama problem bu değilde eşinin annesiyle günde 3 lere yarım saat konuşuyor olmasıysa şeytana uyma derim yarın öbür fün seinide evladın olur ona gözün gibi balıp büyüttüğünde o yarım saat sana gelir 1 2 dakika gibi ki oda daha evladın hayırlı olurda ararsa .... hem şehir dışında bırak istediğini konuşssun sen annenle emin ol daha fazla konuşuyorsundur.. ilerde oğlun evlenşrde seni aramazssa deme az arıyorsun.. hiç bir kötülüğü olmayan ve hatta sevap olan bu işe engel olma sakın...

Eşin annesi ile konuşurken odada durma bı iş bul kendine, hiç bi iş bulamadın diyelim odada durmamak için canın bişey çeksin git onu yap.
Benim kv yok eşimin öz annesi rahmetli olmuş. Eşimde öyle iyi bi adam ki beni kimselere harcatmaz, laf söyletmez.
Fakat şöyle bir şey var ilk evliliğim iki ay sürdü annesi ile telefonda konuşmak neeee gizli gizli annesine gider kulisler, ben işteyken anne ve babası eve gelip 3ü maaşım hakkında plan yapmaklar. Hatta ve hatta hiç unutmuyorum diyelim maaşım 3500 TL 3000 ni ni bize verecek yanımıza taşınacaksınız 500 TL bana bırakacaklarmış. Neyse iki ayda kurtuldum.
Sanma ki eşin gün içinde işte iken annesi ile senin bilmemen bi konu hakkında konuşmuyorlar bal gibi konuşuyorlardır.
Uzak dur. Mesafeni koru. Yoksa bunlar yapışkan bı süre sonra iyice yapışırlar.
Siz mesafesinde dur.
Şu an evliliğinde çok mutluyum eşim kimseye buna en yakınları da dahil asla mesafeyi aşamalarına izin vermez. Yeni evliydik üvey görümcem var, bir akşam saat 10 da aradı. Telefonu açmadı.
İş erkekte bitiyor.
Kişisel alanlara girilmemeli sizin yanınızda değil annesi, arkadaşı ile yarım saat konuşsa insan bunalıyor.

Allah Allah annesinin onun için önemli olmadığını da nerden çıkardınız cicim?
İnsanların hepsi, hadi hepsi demeyim çoğu böyledir.. Kendileri yapınca sıkıntı yok , Başkaları yapınca tu kaka....

Tereliye senmisin

Benim oğlanlarda öyle,kendileri büyüyor mantar gibi,ne emek,ne yemek:))

Türkiye’de birçok anne kocasından görmediği ilgi ve sevgiyi oğlundan görmeye çalışıyor. Kocasını bırakıp oğluna hizmet hürmet etmeye, derdini problemini hatta sağlık sorunlarını paylaşıp gelinine resmen kumalık etmeye başlıyor. İnsanın annesi ayrı bir yerdedir, karısı ayrı. Ama işte bazı anneler bu sınırı bilemiyor. Bunu televizyonda bir uzman psikologdan dinledim. Emin’im hepimizin çevresinde de böyle teyzeler vardır. O yüzden konu sahibini yerden yere vurmadan önce durumun böyle olabileceği ihtimalini bir düşünelim derim. Arayıp ne konuda anlayabilir Yani anlamadım çünkü...

Konuşmanın içeriği hal hatır sormak hasret gidermekse bunda bi sorun yok ama aranızı bozmak doldurmaksa bunu zaten eşinizin hareketlerinden anlarsınız.

tüm yorumları okumadım ama konuya pes diyorum. siz sadece bir gelin değilsiniz bir evlatsınız , belki bir kardeşsiniz, belki bir görümcesiniz, belki bir annesiniz ya da anne adayısınız. gerçekten bunu nasıl sorun ettiniz ben anlamıyorum. bir gelin olarak bunu söylüyorsanız anne olduğunuzda çocuğunuzdan telefon beklemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…