- 22 Kasım 2010
- 11.465
- 20.676
- 598
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Zaten her gün bunun için kavga ediyoruz, adam nuh diyor peygsmber demiyor. Artık kendimi sorgular oldum o yüzden konu actimPrensesinizi servise binmesi için ikna edin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten her gün bunun için kavga ediyoruz, adam nuh diyor peygsmber demiyor. Artık kendimi sorgular oldum o yüzden konu actimPrensesinizi servise binmesi için ikna edin.
Valla niyetim arabayı bana bırakıp onu servise binmeye ikna etmekti ama basaramadimOlabilir sorun şimdiye kadar çözülürdu.konu sahibi haksiz degil tabiki.esi inat ettigi icin oda çözüm bulmuyor sanki...yoksa simdiye takside ayarlanirdi diye düşünüyorum.
Bir de o mevzu var dimi artık güneş görmeden yaşadığımızı unutmuşum umarım bir çözüm bulabilirsinizServis yok. Olsa da çok küçük oglum zaten servis bir seçenek değil. Esim sabah birakayim diyor ancak onun sabah birakabilecegi saat çok erken. Çocuk gecenin kör karanliginda gidiyor zaten, 6 bucukta kaldirmak istemiyorum
Aa çok parlak fikirmis yarindan itibaren yagmurda camurda bebek arabasiyla yuruyerek 20 25 dklik yolu gidelim beraber. Beyzadem de arabasiyla gitmeye devam etsin.Siz rahatsizmisiniz?
Niye 5dk kreş yolunu yürüyemiyorsunuz bunu anlamdim.Birsürü insan var çocuğu arabasina koyarsin gidersin.
Bence araba eşinizde olmali onun iş yeri daha uzak ,taksiyse gitse daha pahali .
Bukadarda rahat olmayin
kuzum eşinizin bir ikizi falan varmıydı.bu üye o olabilir mi acaba?Aa çok parlak fikirmis yarindan itibaren yagmurda camurda bebek arabasiyla yuruyerek 20 25 dklik yolu gidelim beraber. Beyzadem de arabasiyla gitmeye devam etsin.
Aynisini içimden gecirdim ancak o aracla 5 dk, yuruyerek 25 dk civari olduğunu biliyor :) gene de bu kadar sıkı savunucusu olduğunu bilse teşekkür ederdibence eş üyelik almış
yani yoksa bu kadar savunmasının başka açıklaması olamaz![]()
Bence kayinvalidemkuzum eşinizin bir ikizi falan varmıydı.bu üye o olabilir mi acaba?![]()
Bizimde iki arabamiz vardi esim bedelli parasini ödemek icin kendi arabasini satti benim is yerim 1 km uzakta esim baska bir ilcede 30 km servisle gidip geliyor araba kullanmiyor ben kullaniyorum yani asiri ihtiyaci olursa oyle kullanir. Araba esime mantikli gelmiyor benzin cok yakiyor diyor hem serviste ucuz bizde sorun olmadi tek araba. Cocugum olmadigi halde ben kullaniyorum arabayi. Sizde 2. Araba alin o zaman arabalarada her hafta zam geliyor kâr edersinizevle okulum arası araçla 10-15 dk lık bir mesafe, oğlumun kreşi de eve arabayla 5 dk. ancak benim okul da, kreş de yürüyerek veya toplu taşımayla gidilebilecek bir konumda değil. eşimin iş yeri avrupa yakasında, biz anadolu yakasında oturuyoruz ancak araçla, eğer trafik yoksa 20-25 dk da gidiyor o da. iki aracımız vardı, yazın birini sattık. ev alma planımız vardı ancak bazı sebeplerden onu da erteledik. şimdi tek aracımızı paylaşamıyoruz resmen. benim özellikle çocuğu kreşten alıp bırakırken araca çok ihtiyacım var, taksi kullanmayı da denedim ancak taksi sıkıntısı yaşıyoruz resmen bulunduğumuz bölgede, özellikle de sabahları. eşimin servis kullanma imkanı var ama pandemi döneminde katiyen istemiyor, servis güzergahları çok değişti, servisin beni alacağı noktaya da taksiyle gitmem lazım diyor. ki bence bu en makul çözüm, çocukla sefil olacağımıza sen bir çözüm bul servisle idare et bir süre diyorum ama katiyen yanaşmıyor. sürekli arabayı kim alacak kavgası yapıyoruz. bazen o bazen ben taksiyle idare etmeye çalışıyoruz ama istisnasız taksi bulamama gibi bir olumsuzluk yaşıyoruz ikimiz de. geçenlerde eşim kendine iki günlük araba kiralamış ve 600 tl ye yakın para ödemiş. bana 2.arabayı sattırdın , tekrar araba alacağım kendime diyor. 2.el araba fiyatları çıldırmış durumda, kredi çekmesi lazım. zaten hali hazırda kredimiz var, istemiyorum. servis kullan diye diretiyorum. haksızlık mı ediyorum acaba? valla benim servis imkanım olsa seve seve atlarım , taksiyle hem sıkıntı yaşıyoryz hem bütçeye zarar.
Arabayla 15 dk mesafenin yürüyerek ne kadar süreceği hakkında gerçekten fikriniz var mı? Çocuk olmasa bile o mesafe yürünmez. Ki bu kadın öğretmen o yorgunluğun üzerine gidip masa başında oturup rahatça çayını kahvesini içemeyecek akşama kadar ayakta boğaz patlatacak.Bence eşinizin servise binmek için çok yürümesi gerekiyorsa siz de işe yürüyerek gidebilirsiniz. Ama çocukla nasıl olur o kısmını çözemedim açıkçası. Çocuğun kreşe servisi olsa herşey çözülecek gibi. Eş arabayı alır siz yürürsünüz hem egzersiz olur çocuğu da servise bindirirsiniz. Ben olsam öyle yapardım.
İş yerim yürüyerek 10-15 dk yazmış konu sahibi bence düzgün okumayı deneyin. Atla deve değil. Adam da gezmeye gitmiyor sonuçta, çalışmaya gidiyor ve araçsız gidilemeyecek bir mesafeye. Çözüm üretiyoruz ne bu sinir ayrıca.Arabayla 15 dk mesafenin yürüyerek ne kadar süreceği hakkı da gerçekten fikriniz var mı? Çocuk olmasa bile o mesafe yürünmez. Ki bu kadın öğretmen o yorgunluğun üzerine gidip masa başında oturup rahatça çayını kahvesini içemeyecek akşama kadar ayakta boğaz patlatacak.
evle okulum arası araçla 10 15 dakika yazıyor konunun taa en başındaİş yerim yürüyerek 10-15 dk yazmış konu sahibi bence düzgün okumayı deneyin. Atla deve değil. Adam da gezmeye gitmiyor sonuçta, çalışmaya gidiyor ve araçsız gidilemeyecek bir mesafeye. Çözüm üretiyoruz ne bu sinir ayrıca.
Zaten her gün bunun için kavga ediyoruz, adam nuh diyor peygsmber demiyor. Artık kendimi sorgular oldum o yüzden konu actim
Konunun ilk cümlesini okuyun hanfendi.İş yerim yürüyerek 10-15 dk yazmış konu sahibi bence düzgün okumayı deneyin. Atla deve değil. Adam da gezmeye gitmiyor sonuçta, çalışmaya gidiyor ve araçsız gidilemeyecek bir mesafeye. Çözüm üretiyoruz ne bu sinir ayrıca.
adam neden servise kadar yürümüyor da kadın okula kadar yürüyecek bir onu çözemedim bu konuda benKonunun ilk cümlesini okuyun hanfendi.
Çünkü o erkek. Onun kıymetli ayaklarının altı acır.adam neden servise kadar yürümüyor da kadın okula kadar yürüyecek bir onu çözemedim bu konuda ben
evle okulum arası araçla 10 15 dakika yazıyor konunun taa en başında
Tamam ben yanlış okumuşum o zaman haklısınız. Şartlar eşit.Konunun ilk cümlesini okuyun hanfendi.
çocuk da olunca eşit değil.çocuğu kreşe bırakmak hele ki soğukta nasıl mümkün olacak yürüyerek?üşüdüm der çişim geldi der kucağına al beni der der de der .Tamam ben yanlış okumuşum o zaman haklısınız. Şartlar eşit.
Çocuğun servisle gideceğini varsaymıştım ama şimdi okudum serviste yokmuş o zaman konu sahibinin arabayı alması tabi ki daha mantıklı.çocuk da olunca eşit değil.çocuğu kreşe bırakmak hele ki soğukta nasıl mümkün olacak yürüyerek?üşüdüm der çişim geldi der kucağına al beni der der de der .